Máte svoj najobľúbenejší hrnček na kávu?

marton_popradske
Moderátor
7. nov 2017

Krásne poludnie dievčatá. Máte svoj najobľúbenejší hrnček, ktorý by ste nikomu nepožičali? Pošlite nám s ním selfie a tri z vás vyhrajú ten hrnček, ktorý mám v ruke 🙂 Krásny utorok ešte všetkým.

erikaemkina
7. nov 2017

ja sa neradá fotím , tak aspon moju šálku si odfotím

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2017

@erikaemkina super. ráta sa aj to 🙂

ziwka
7. nov 2017

Toto je moj cililing hrncek.... nepozicala som ho ani malej sesternici ked bola u nas na prazdninach a zavelila ze jej mam robit do neho rano kakao :D no holt su veci o ktore sa nedelim.... :D auto, chlap a oblubeny kavnik ;D

janie80
7. nov 2017

Aj ja mam krasnu oblubenu salku na kavu 😉 selfie som si zatial neurobila ani jednu, tak ani teraz to neporusim, ale toto "vedierko" ma specialne miesto u mna v kuchyni. Kupila som ju z chranenych dielni ako "prichodne" k nam do noveho domu. Stahovali sme sa pred rokom tesne pred Vianocami a kupila som take vsetkym clenom nasej rodiny. Preto su take speci ❤

cadulka2908
7. nov 2017

Toto je zas moj naj hrnček na moju obľúbenú ,,popradsku,, a pijem s nej jedine ja. Tiez to nemam rada,ked ju niekto používa... 😉

majocka24
7. nov 2017

Najoblubenejšia saločka 🙂

sarka2010
7. nov 2017

Toto je moj najobľúbenejší hrnček.Práve som z neho dopila kávu . Nepožičiam ho nikomu je iba moj.

emi16
7. nov 2017

Z inej salky kava nechuti
Takze aj po drobnom uraze sa s nou neviem rozlucit
Najchutnejsia kava z najkrajsej salky

ava36
7. nov 2017

Tak tento nie, bol darovany z lásky

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2017

@ziwka krásny hrnček cililing 🙂

marecek1
7. nov 2017

Toto je môj obľúbený hrnček 🙂

skerinko
7. nov 2017

Toto je môj "strikovany" hrnček. Kávička z neho chutí najlepšie 😉

vrtulnik
7. nov 2017

Pridám i ja ten môj. Len , aby bolo u nás každému jasné komu patrí 😀

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2017

@sarka2010 aha aký krásny hrnček Mistral

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2017

@marecek1 je krásny 🙂

slzinka23
7. nov 2017

Toto je zas môj pohár na kávu....

jance333
7. nov 2017

milujem srnky a manžel mi z Barcelony priniesol tak nádherný hrnček. namiesto mňa máte na foto domáce sušienky, trošku krajšie odo mňa a ku káve pasujú viac 😂

lenadka
7. nov 2017

Tento je môj obľúbený, pôvodne z Nutely a keďže moje deti nutelu ľúbia, hlavne buchty na pare a dnu Nutela/domáci slivkový lekvár, mám tých hrnčekov asi 8 ks, takže sa o ne podelím, len ten v ktorom mám práve kávu nedám nikomu 😋

kristinka86
7. nov 2017

Dobrý deň!
Mám 5 takýchto hrnčekov. Nerobím medzi nimi rozdiely. Kávička chutí zo všetkých rovnako dobre. Na čajík mám zas iné poháre. 🙂
Ale taký krásny Popradský - Moja káva - by veru potešil. 😀
Pekný dník a čoskoro i na zdravíčko - blíži sa čas kávičky (aspoň u nás).

evasil
7. nov 2017

Toto je moja obľúbená šálka z ktorej si vychutnávam kávičku

harula1
7. nov 2017

moj aktualne najoblubenejsi je tento 🙂

jankaajanko
7. nov 2017

Aha ja mám takytoooooo 😀😘😍

katushkas
7. nov 2017

moja najoblúbenejšia, sama som si ju kúpila, hlavne preto, že sa teraz po manželovi volám pani Šugar 😀

uhlikova09
7. nov 2017

Tento je môj naj a inak... to je strašné...Popradčanka a nemá hrnček Popradská káva 👍😂

veroniak12
7. nov 2017

ja ju momentalne nema pri sebe ale tiez mam taky obrovsky hrncek na sackovu polievku, tolko jej potrebujem 😂

marton_popradske
autorModerátor
7. nov 2017

@ava36
@uhlikova09
@jankaajanko
blahoželáme k výhre hrnčeka. Pošlite nám do správy Vašu adresu. 🙂 Krásny deň. - Jano

erikaemkina
7. nov 2017

Blahoželám

eririka
7. nov 2017

Ja som nevedela poslať foto, pretože som chcela vždy s klbkom alebo háčikom, čakala som kým ma niekto obdaruje - ale nikto ☹ ale tak už ani túto krásnu červenú nebudem mať ☹😢 pekný deň 😉

evamajercak
7. nov 2017

Pripájam sa a výhercom tiež blahoželám. A nech sa z hrnčeka dobre pije 😉

majocka24
7. nov 2017

Blahoželám 😍