Kto Vám varí tú najlepšiu kávu?

marton_popradske
Moderátor
6. nov 2017

Krásne poobedie milé dievčatá. Od koho máte najradšej šálku kávy a prečo? Dajte nám vedieť do komentárov a tri z vás vyhrajú legendárnu kávu extra špeciál.

erikaemkina
6. nov 2017

@marton_popradske od koho ? ❤ Od mojej maminky ❤ stále má poteší a usmev vyčarí
❤ je ta najlepšia a najchutnejšia ❤ Moja Popradská kávička :coffe
pri srdiečku ma zahreje , skvelá šálka kávy

silverrko
6. nov 2017

kazdy okrem mna😀 ❤to mi najviac chuti

yanni
6. nov 2017

Od mojej dcerky. Imaginarna kava v ruzovom plastovom hrnceku s ruzovou lyzickou urobena v ruzovej masinke. mnam😂

butterfly22
6. nov 2017

Mne robia najlepšiu kavu kolegovia 🙂 neviem preco je taka chutna,alebo ci to bude priestorom, v ktorom ju pijem, ale je naaozaj skvela 🙂

majocka24
6. nov 2017

Cez tyzden si robim sama chlap mi nachystá kavu cez vikend a ked sme u maminy na prázdninách tak mamina 😍

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@erikaemkina ďakujeme

fednaja
6. nov 2017

Ja mám najradšej kávu u mojej sestry. Keď príde po dlhej dobe zo zahraničia a môžeme sa porozprávať tak pri nej dokážeme presedieť aj hodiny, sem tam ju treba aj prihriať 😂

rora
6. nov 2017

Pre mna naj - iba odo mna... len ja si viem namiesat ten spravny pomer kavy a cukru... na navstevach je to utrpenie a chlipem ju nasilu :D

evamajercak
6. nov 2017

Mne robí najlepšiu kávičku manželík, ocino, brat a švagrinka 😉 rodina jednoducho vie, čo mi chutí 😉 doma preferujeme popradskú kávičku 😉

ludka140281
6. nov 2017

tu najlepšiu mi varieva manžel a nosí až do postele ...aj po 12tich rokoch manželstva❤

nikinkals
6. nov 2017

To je jasne..moj milovany manzel😍 a je verny popradskej kave❤...s laskou od neho chuti najlepsie😎

denisamarek
6. nov 2017

My s manželom sme kavickari. Na jar sme si kupili stroj na presso a je to este horsie 🙂
Velmi nam kava chutí. Niekedy si robíme aj dve kavy po sebe 😀 ☕

greta123
6. nov 2017

Aj my máme Tassimo, ale môj manžel povedal, že najlepšiu kávu viem pripraviť iba ja 🙂 a to sme manželia už niekoľko desaťročí, tak niet o čom hovoriť🙂 a popradská je najnajlepšia.

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@silverrko áno. Súhlasím.

aadrika
6. nov 2017

Najlepšiu kávu si viem neskromne spraviť ja, lebo najlepšie viem, aká mi chutí 😀ale nepohrdnem kávou V dobrej kaviarni ☺

sykorka07
6. nov 2017

Najlepšiu kávu mi bezpochyby spraví syn...a keď ma s ňou čaká kým prídem z roboty, to je proste najviac keď zacítim tú vôňu už vo dverách 😍

majaju
6. nov 2017

manžel - urobená s láskou❤

bibyke
6. nov 2017

Najlepsiu kavu si viem urobit len ja sama sebe😅 Nikto nevie presne trafit tu chut vhodnu pre mna,mnozstvo cukru,mnozstvo mlieka.. najradsej si ju robim len ja sama sebe🤗

evasil
6. nov 2017

Najradšej mám kávu od môjho manžela , síce je to väčšinou cez víkendy ale práve preto sa na ňu vždy teším ❤

lenkad26
6. nov 2017

najlepsiu a najchutnejsiu kavu si urobím sama, ale aj napriek tomu, mam najradsej kavu od manzela :D ten sa tej mojej priblizuje 😀

pianina
6. nov 2017

najlepsia je ked,ju sama urobim.Taku silnu.👍Teraz frcia skoro vsetci na tzv.mliekokavach,a tie ja neznasam🙂

ema234
6. nov 2017

@marton_popradske najlepsia kava je od mojho manzelicka 🙂 ❤ ❤ ❤

babika999
6. nov 2017

jednoznacne od manzela

adenka777
6. nov 2017

@marton_popradske najradšej od manžela, keď ju môžeme spolu vypiť.🙂

drdrdr
6. nov 2017

Od nasej dva a pol rocnej dcery 🙂 staci, ked spomeniem, ze by som si dala kavicku a uz prisuva stolicku ku kuchynskej linke, aby mi s pripravou pomohla 🙂

cilkau
6. nov 2017

niekedy robim ich ja mamine ale aj bratovi 🙂😉😍😀👍🌜🍂☕

maryon1
6. nov 2017

Najlepšiu kávičku poprípade kapučíno varí môj manžel.
A cez víkend - keď sme celá rodina doma, nemusíme sa ráno nikam ponáhľať, žiadne termíny v práci, škola... čas len pre nás.
a úplne najsamlepšie je to cez leto, keď si ju dáme na balkóne, začína svietiť slnko, rozvoniavajú kvety a bylinky v kvetináčoch /a deti spia, to je úplne že bonus 😝 taká pohoda. to milujem.

mirkov
6. nov 2017

Rano hned po zobudeni od mojho skveleho manzela a nasho skveleho kavovaru. Popradsku mi kamoska vychvalila do nebies tak by vyhra potesila velmi☕

zajinka123
6. nov 2017

Najlepšia kávička je od manžela😍

tomsta003
6. nov 2017

najlepšiu kavičku robia moje deti, starši syn ale ten je barista ,no naučil aj mladšieho 13 ročneho syna kavička od mojich deti je užastna , a ešte to mam aj s krasnym obrazkom 😉