Krásne poobedie milé dievčatá. Od koho máte najradšej šálku kávy a prečo? Dajte nám vedieť do komentárov a tri z vás vyhrajú legendárnu kávu extra špeciál.
kazdy okrem mna😀 ❤to mi najviac chuti
Mne robia najlepšiu kavu kolegovia 🙂 neviem preco je taka chutna,alebo ci to bude priestorom, v ktorom ju pijem, ale je naaozaj skvela 🙂
Cez tyzden si robim sama chlap mi nachystá kavu cez vikend a ked sme u maminy na prázdninách tak mamina 😍
@erikaemkina ďakujeme
Ja mám najradšej kávu u mojej sestry. Keď príde po dlhej dobe zo zahraničia a môžeme sa porozprávať tak pri nej dokážeme presedieť aj hodiny, sem tam ju treba aj prihriať 😂
Pre mna naj - iba odo mna... len ja si viem namiesat ten spravny pomer kavy a cukru... na navstevach je to utrpenie a chlipem ju nasilu :D
Mne robí najlepšiu kávičku manželík, ocino, brat a švagrinka 😉 rodina jednoducho vie, čo mi chutí 😉 doma preferujeme popradskú kávičku 😉
tu najlepšiu mi varieva manžel a nosí až do postele ...aj po 12tich rokoch manželstva❤
To je jasne..moj milovany manzel😍 a je verny popradskej kave❤...s laskou od neho chuti najlepsie😎
My s manželom sme kavickari. Na jar sme si kupili stroj na presso a je to este horsie 🙂
Velmi nam kava chutí. Niekedy si robíme aj dve kavy po sebe 😀 ☕
Aj my máme Tassimo, ale môj manžel povedal, že najlepšiu kávu viem pripraviť iba ja 🙂 a to sme manželia už niekoľko desaťročí, tak niet o čom hovoriť🙂 a popradská je najnajlepšia.
@silverrko áno. Súhlasím.
Najlepšiu kávu si viem neskromne spraviť ja, lebo najlepšie viem, aká mi chutí 😀ale nepohrdnem kávou V dobrej kaviarni ☺
Najlepšiu kávu mi bezpochyby spraví syn...a keď ma s ňou čaká kým prídem z roboty, to je proste najviac keď zacítim tú vôňu už vo dverách 😍
manžel - urobená s láskou❤
Najlepsiu kavu si viem urobit len ja sama sebe😅 Nikto nevie presne trafit tu chut vhodnu pre mna,mnozstvo cukru,mnozstvo mlieka.. najradsej si ju robim len ja sama sebe🤗
Najradšej mám kávu od môjho manžela , síce je to väčšinou cez víkendy ale práve preto sa na ňu vždy teším ❤
najlepsiu a najchutnejsiu kavu si urobím sama, ale aj napriek tomu, mam najradsej kavu od manzela :D ten sa tej mojej priblizuje 😀
najlepsia je ked,ju sama urobim.Taku silnu.👍Teraz frcia skoro vsetci na tzv.mliekokavach,a tie ja neznasam🙂
@marton_popradske najlepsia kava je od mojho manzelicka 🙂 ❤ ❤ ❤
jednoznacne od manzela
@marton_popradske najradšej od manžela, keď ju môžeme spolu vypiť.🙂
Od nasej dva a pol rocnej dcery 🙂 staci, ked spomeniem, ze by som si dala kavicku a uz prisuva stolicku ku kuchynskej linke, aby mi s pripravou pomohla 🙂
niekedy robim ich ja mamine ale aj bratovi 🙂😉😍😀👍🌜🍂☕
Najlepšiu kávičku poprípade kapučíno varí môj manžel.
A cez víkend - keď sme celá rodina doma, nemusíme sa ráno nikam ponáhľať, žiadne termíny v práci, škola... čas len pre nás.
a úplne najsamlepšie je to cez leto, keď si ju dáme na balkóne, začína svietiť slnko, rozvoniavajú kvety a bylinky v kvetináčoch /a deti spia, to je úplne že bonus 😝 taká pohoda. to milujem.
Rano hned po zobudeni od mojho skveleho manzela a nasho skveleho kavovaru. Popradsku mi kamoska vychvalila do nebies tak by vyhra potesila velmi☕
Najlepšia kávička je od manžela😍
najlepšiu kavičku robia moje deti, starši syn ale ten je barista ,no naučil aj mladšieho 13 ročneho syna kavička od mojich deti je užastna , a ešte to mam aj s krasnym obrazkom 😉
@marton_popradske od koho ? ❤ Od mojej maminky ❤ stále má poteší a usmev vyčarí
❤ je ta najlepšia a najchutnejšia ❤ Moja Popradská kávička :coffe
pri srdiečku ma zahreje , skvelá šálka kávy