Krásne ránko milé dámy. Prezraďte nám, akú kávu máte ráno najradšej? Espresso? Ristretto? Alebo si doprajete krásne ozdobené Cappuccino? Dajte nám vedieť do komentárov.
Nielen ráno ale počas celeho dna espresso len ráno s mliekom potom už celý den čisté 🙂
@marton_popradske ráno sa zobúdzam s espressom a poobede si niekedy spravím aj klasickú tureckú kávu alebo znovu espresso. Podľa toho, na čo mám chuť🙂
@beky1813 super voľba
@nikanu Turecká je super.
@beky1813 latte je fajn. ďakujeme za tip.
@marton_popradske každé ranko jedine s popradskou v akejkoľvek podobe. Aj do capuccina vzdy dám trocha popradskej 😊. A vitam na MK 😉
@marton_popradske to veru je, aj mne veľmi chutí!
Ja mam velmi rada, ked mi manzel spravi cappuccino .. Juj .. taky fajny pocit,ze sa o mna ktosi postaral.
Inak ... Dobre ranko 🙂
@marton_popradske latte si davam hlavne kvoli tomu, ze casto ho robia sezonne, teraz naposledy som mala tekvicove a gastanove, v lete jahodove
@marton_popradske Ahojte..ráno jednoznačne TURKA..a potom espresso a zasa turka a potom presso😉☕☕☕..
Najlepšia káva na ráno je rozliata 🙂 tá ťa hneď naserie a krásny deň pred nami 🙂)))
Ahojte najlepšia je turecká káva z čerstvo na mletej popradskej
@jurajhnilica ďakujeme za tvoj tip.
Rano je naj popradska rozpusna kava s mliekom a niekedy sa podarí ju vypiť aj teplú 😂😂😂
Cappucino ;)
Espresso jedmoznacne 🙂
@jabucko 😊
Finessa s mliekom a troskou cukru je moja ranna kamaratka😉
Riadne espresso, alebo doppio :D rano... potom mi uz netreba nic :D ked tak si urobime cappucinko ak sa velmi nudime po obede 🙂
Ja si rano robim presso silne ako rocky niekedy strepem aj dve. Z cerstvo namletej kavy. Zo slovenskych znaciek naj penu robi popradska a to som robila v zopar baroch kde tiez na nu nedali dppustit. Odporucam vsetkym kavopicom ktory maju radi jemnu a silnu chut
Keďže doma nemám kávovar, pijem nescu. Do miniatúrnej šáločky, z toho asi polovica obsahu šálky je káva, zvyšok doliaty vodou 😎 A zásadne sladká a bez mlieka. 😎. Aha, a zásadne ju pijem úplne horúcu 😉
Kazdy den zacinam tureckou popradskou kavou, k tomu cukor a mam kooopec energie. 😉
U MNA super rychla kava rano a fungujem potom cely den samozrejme pooradska🙂
Energeťák 😅 káva má na mňa nulový efekt, pijem len na chuť '🙂
Cappucino 🙂 a maly lubi babycino ❤
tureckú s mliekom 🙂
kazde rano manzel prichysta espresso pre nas - je to potesenie dna 🙂
Hneď ráno si dám čaj,ale takto o 10 už prišiel čas na espresso 😍
kapučíno u nás, pijeme ja aj mm.
Rano jednoznacne espresso, poobede, ak ideme niekam do kaviarne, tak flat white alebo latte