Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?

marton_popradske
Moderátor
6. nov 2017

Krásne ránko milé dámy. Prezraďte nám, akú kávu máte ráno najradšej? Espresso? Ristretto? Alebo si doprajete krásne ozdobené Cappuccino? Dajte nám vedieť do komentárov.

beky1813
6. nov 2017

Rano jednoznacne espresso, poobede, ak ideme niekam do kaviarne, tak flat white alebo latte

majocka24
6. nov 2017

Nielen ráno ale počas celeho dna espresso len ráno s mliekom potom už celý den čisté 🙂

nikanu
6. nov 2017

@marton_popradske ráno sa zobúdzam s espressom a poobede si niekedy spravím aj klasickú tureckú kávu alebo znovu espresso. Podľa toho, na čo mám chuť🙂

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@beky1813 super voľba

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@nikanu Turecká je super.

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@beky1813 latte je fajn. ďakujeme za tip.

anka2103
6. nov 2017

@marton_popradske každé ranko jedine s popradskou v akejkoľvek podobe. Aj do capuccina vzdy dám trocha popradskej 😊. A vitam na MK 😉

nikanu
6. nov 2017

@marton_popradske to veru je, aj mne veľmi chutí!

jabucko
6. nov 2017

Ja mam velmi rada, ked mi manzel spravi cappuccino .. Juj .. taky fajny pocit,ze sa o mna ktosi postaral.

Inak ... Dobre ranko 🙂

beky1813
6. nov 2017

@marton_popradske latte si davam hlavne kvoli tomu, ze casto ho robia sezonne, teraz naposledy som mala tekvicove a gastanove, v lete jahodove

dzjanetta
6. nov 2017

@marton_popradske Ahojte..ráno jednoznačne TURKA..a potom espresso a zasa turka a potom presso😉☕☕☕..

jurajhnilica
6. nov 2017

Najlepšia káva na ráno je rozliata 🙂 tá ťa hneď naserie a krásny deň pred nami 🙂)))

kaatkaa01
6. nov 2017

Ahojte najlepšia je turecká káva z čerstvo na mletej popradskej

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@jurajhnilica ďakujeme za tvoj tip.

mami5
6. nov 2017

Rano je naj popradska rozpusna kava s mliekom a niekedy sa podarí ju vypiť aj teplú 😂😂😂

ferihegy
6. nov 2017

Cappucino ;)

z3
6. nov 2017

Espresso jedmoznacne 🙂

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@jabucko 😊

cadulka2908
6. nov 2017

Finessa s mliekom a troskou cukru je moja ranna kamaratka😉

simca06022011
6. nov 2017

Riadne espresso, alebo doppio :D rano... potom mi uz netreba nic :D ked tak si urobime cappucinko ak sa velmi nudime po obede 🙂

tudla
6. nov 2017

Ja si rano robim presso silne ako rocky niekedy strepem aj dve. Z cerstvo namletej kavy. Zo slovenskych znaciek naj penu robi popradska a to som robila v zopar baroch kde tiez na nu nedali dppustit. Odporucam vsetkym kavopicom ktory maju radi jemnu a silnu chut

elenita
6. nov 2017

Keďže doma nemám kávovar, pijem nescu. Do miniatúrnej šáločky, z toho asi polovica obsahu šálky je káva, zvyšok doliaty vodou 😎 A zásadne sladká a bez mlieka. 😎. Aha, a zásadne ju pijem úplne horúcu 😉

pokemonkaa
6. nov 2017

Kazdy den zacinam tureckou popradskou kavou, k tomu cukor a mam kooopec energie. 😉

babybazar1
6. nov 2017

U MNA super rychla kava rano a fungujem potom cely den samozrejme pooradska🙂

tyelde
6. nov 2017

Energeťák 😅 káva má na mňa nulový efekt, pijem len na chuť '🙂

zania
6. nov 2017

Cappucino 🙂 a maly lubi babycino ❤

janettan
6. nov 2017

tureckú s mliekom 🙂