Kedy je najlepší čas na tú vašu kávu milé dievčatá? Podeľte sa s nami v komentároch. Pre mňa je ten najlepší asi poobede presne o 13:04 🙂 Krásny večer.
Pre mna kolo 13tej ked uspim malú 🙂☕☕☕
naj naj čas je vždy ked si ju viem vychutnať neodbiehať od nej čiže ked deti spia 🙂
Vzdy, ked mam chut....🙂
rano ako startovac dobrej nalady pre den 😎
Najlepší čas je vtedy, keď ju nepijem sama. Najlepšie v spoločnosti manžela, vtedy mi chutí najlepšie 😍 ale inak ráno, je to dobrý štart do dňa, ale nie na prázdne brucho 😂
mne je to jedno, poslednú kávu pijem okolo ôsmej večer, ale najviac si vychutnám prvú ráno, samozrejme nalačno🙂☕
Najlepši čas je ráno, keď vstanem.. Hned prvá myšlienka je ako si pôjdem urobiť kávu... Je to rituál, od ktorého nikdy neupustim...
Ja si robím doobeda cca o 10:00 a druhú mi pripraví manžel medzi 17:00 a 20:00 h. 😀❤👍
@marton_popradske Prečo tie 4 minúty? 😅 Si robíš sranduuu! 😎
@kupcovci to máme podobné, len ja neuspávam malú🙂
@martinkaha nie nerobím. Fakt. 13:04:slight_smile:
Nikdy. Kavu nepijem. Ale mam rada vas caj. Teraz pijem mata ribezla Mistral.
@tamvtme super. Správne 🙂
@martinablaskova uau super. Aj tak dobre. Mistral je super. Skús čierny. Ako alternatívu voči káve🙂
Pre mňa ráno je to môj životabudič😉
Ja nemám čas... Asi nie som tá správna kavičkárka, lebo veľakrát si urobím kávu ráno a vypijem ju až v priebehu dňa, v najhoršom prípade až večer 😉
@marton_popradske No aj môj manžel si nastavuje budík napr.na 6:04 alebo vraj 6:07 h🙂
Ja si pripravujem kávu ráno okolo 8:00, asi okolo 11:00 si dám čaj matchu alebo iný zelený čajík🙂)🙂
Potom po obede okolo 14:00
nemam presny cas, moje telo si ju pyta vtedy, ked ju potrebuje, aj teraz si pyta 🙂
Ja pijem medzi 12 a 13 keď s malým prídem zo školy a idem sa snim učiť 🙄😝
dobry vecer. naj cas je hned rano a pijeme hned po dve. jeden cukor aj mliecko. budicek tak okolo 5.00 . ja este si viem super zarelaxovat pri kavicke okolo obedu ked som u nasich.. vtedy izabelka zamestna babku a ja si vychutnavam kavicku... presny cas poobede nemam lebo stale je to v iny cas... 😉
@majocka24 dobrá voľba
v podvečer o 17 - 19 hodinou ☕🌜🍂🌳👍❤😍😀😉🙂
Pre mňa hneď ráno, keď sa zobudím ☺mám nízky tlak A potrebujem nakopnúť ☺A potom poobede keď prídeme s deťmi domov zo škôlky, tak okolo 16.00 ☺
Rano musi byt vzdy... a poobede ked pride na chut...
Stale ked mam na nu chut...ale ranna musi byt zaliata do 6.00
Rano o 6.00 na prebratie
A okolo 13. nastej ked mala zaspi tak si ju vychutnam
Jedna rano ked vstavam okolo 7mej a druha po obede 🙂
Pre mňa je najlepší čas ráno okolo 8☕horúca vonavučká popradská ☕a dnes ma tak navnadili príspevok ambasádorky s dekofeinovou kávou že zajtra si u pôjdem kúpiť keďže teraz by som si vychutnala ďalšiu šálku ☕❤️
pre mna vzdy po dobrom obede a este jednu poobede 🙂ked mam chut na chvilku sa zastavit...