Dobré ránko. Zalievaná káva sa zalieva na dva krát krúživými pohybmi. Viete prečo? Vraj presný dôvod neexistuje. Vymyslite ho vy. Napíšte nám do komentárov. Krásnu sobotu 🙂
kavu si zalievam pomaly, zda sa mi ze sa mi vytvára vacsia pena 😀 😀 ine zvyky nemam.. sup mlieko.. cukor.. a uz si sedim 🙂
ja zalievanu kavu nepijem vobec - ale moji rodicia ano ak im ju zalievam tak taktika je "utopit" vsetku kavicku 🙂
@marton_popradske aj tebe peknu sobotu.😃😃😃🖖
ja som počula, že najlepšia káva je 7x zalievaná, tak ju takto zalievam, pomaly, aby sa pekne roztopila a bola taká jemná, nemiešam, nakoľko ju pijem bez cukru
Dôvod zalievania na dvakrát je, aby sme si pri zalievaní kávy pocvičili - 2x vstať, 2x zaliať, svaly sa prehrejú lepšie. 🙂
Ja zalievam kavu na 3x a vtedy je dobra,ked sa cukor chvilku drzi na pene a potom razon hupne do kavy. A v miesani nemam ziadnu taktiku. Ale moj muz ten v nej miesa a miesa az ma vir.
2x : raz v smere a raz proti smeru hodinovych ruciciek, aby sme pri piti kavy mali pocit, ze zastal cas a v klude si ju mohli vychutnat ;)
asi preto, že zem je guľatá a stále sa otáča a my sa točíme a točíme 🙂 káva sa má zalievať rovno a preto pri zalievaní robíme krúživé pohyby opačným smerom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Preco?no lebo medved :D :D :D
nezalievam , mam automat
Pomaličky aby sa mi spravila čo najväčšia pena☕
@marton_popradske práve som si zaliala 🙂... A miešam dvakrát do prava a trikrát do ľava.. Viete prečo? Aby sa rozpustil cukor 🙂 🙂