Chutia vám produkty Nutrimama Profutura pre dojčiace mamičky? 🙂

miriam_nutrilon
1. feb 2016

Nutrimama Profutura sú unikátne výrobky (mliečny nápoj a cereálne tyčinky) určené dojčiacim mamičkám. Boli navrhnuté tak, aby spĺňali dodatočné výživové nároky v období dojčenia. Mamičky, už ste stihli ochutnať cereálne tyčinky aj mliečny nápoj? Veľmi nás zaujíma, ako Vám chutia! 🙂

catherine2014
1. feb 2016

uz som ochutnala cerealne tycinky a aj mliecny napoj, hodnotim velmi pozitivne

erika630
1. feb 2016

tycinky su super - mliečko som neskusala 🙂

darling82
1. feb 2016

Tak ja som z toho este nic neochutnala,ale urcite si to kupim..... 😉

katarina247
1. feb 2016

Ja mám vyskúšané oba ale viac holdujem tyčinkam ako mliečko, každý deň si dam jednu 🙂

matta308
1. feb 2016

ja som mala mliecny napoj 1x, dostavali sme vzorku v porodnici...a mne to teda vobec nechutilo ☹ ale vela mamiciek si pochvaluje, tak asi to je len moj osobny pocit 🙂)

krasnanevesta
1. feb 2016

Tycinky boli fajn ale to mlieko sa neda pit. Je tu taka tema na mk kde sme pisali ako oklamat tu chut. Ale ja som aj tak cast vyhodila. Skoda penazi.

ewelin262
1. feb 2016

Vsetko je super mame odskudane ✌

miriam_nutrilon
autor
1. feb 2016

@matta308 Dobry den matta308, Tak vyskusajte este tyčinky, su na chut velmi prijemne(mozet si vybrat z dvoch prichuti: Brusnice a cokolada alebo Brusnice a malina), pripominaju musli tyčinky, ale navyse v sebe obsahuju velmi hodnotne vitaminy, mineralne latky a aj DHA kyseliny. Obsahuju velmi dolezite zelezo, ktore takmer vsetkym mamickam, zial, vo vyzive chyba, ako vyslo z poslednej studie u dojciacich mamiciek. Verim, ze tyčinka vam viac zachuti🙂. Prajem vam pekny den!

miriam_nutrilon
autor
1. feb 2016

@krasnanevesta Dobry den mila krasnanevesta. Dakujem vam za vas prispevok. Tu temu som nesledovala, preto sa možno budem opakovat🙂 Ale mliecko si mozete dochutit napr. rozmixovanym bananom alebo cucoriedkami a pripravite si tak chutny a dokonca este zdravsi mliecno- ovocny kokteil, ktory bude vdaka ovociu obsahovat navyse dolezitu vlákninu a vzacne antioxidanty. A da sa pripravit aj ako studeny aj teply napoj. Prajem vam pekny den!

krasnanevesta
1. feb 2016

@miriam_nutrilon ja som musela pridat dve lyzicky cukru dve lyzicky vanilkoveho frapka o jednu odmerku menej nutrimamy a zaliat mliekom. Ale jasne ze kazdy ma ine chute......fajn je dostat vzorku a vyskusat si to. Niekomu to sadne niekomu nie.

maryon1
1. feb 2016

Dobrý deň,

mám dvojročnú dcérku, a ešte stále ju dojčím, a dúfam, že ešte chvííííľočku budem - vychutnávame si obe tie naše spoločné chvíle,
snažím sa podporiť dojčenie tým, že si kupujem rôzne produkty (ako napr. čaje) na podporu dojčenia, a práve nedávno som objavila Vaše cereálne tyčinky - no a odvtedy ich mám stále doma v zásobe - chutia mi podobne ako musli tyčinky, takže aj maškrta pre mňa - a navyše obsahujú železo, to je pre mňa dosť podstatné, pretože mi stále chýba.

lemonlady
1. feb 2016

Prosim Vas, cim su tieto vyrobky unikatne? A o ake doplnenie vyzivovych narokov ide? Pre matku ci dieta?

miriam_nutrilon
autor
1. feb 2016

@krasnanevesta Ak sa zapojite do nasej sutaze, ktora prebehne coskoro🙂 v tomto tyzdni s Nutrimama, a usmeje sa na vas stastie, mozno vyhrate aj balicek cerealnych tyciniek na ochutnanie. S pozdravom, Miriam

vonava007
1. feb 2016

@miriam_nutrilon pekná nova profilovka🙂
Mala som cerealne tyčinky a mňam,dobre su🙂 nakazila som nimi aj svagrinu🙂🙂

miriam_nutrilon
autor
1. feb 2016

@lemonlady Dobry den mila lemonlady, Tieto výrobky su unikatne tym, ze dokazu doplnit niektore klucove ziviny, ktore mamicka pocas dojcenia vyrazne potrebuje a prostrednictvom mlieka aj dieťa. Tyka sa to najma DHA, zeleza, zinku, kyseliny listovej, jodu, vitaminu B, D a C a vapnika. Niektore ziviny ako su DHA, jod ci vitaminy skupiny B prechadzaju aj do materskeho mliecka a ovlyvnuju jeho kvalitu. Mliecny napoj ci tyčinky však nenahradia pestru stravu, len doplnia niektore spominane ziviny. Prajem vam pekny den! Miriam

miriam_nutrilon
autor
1. feb 2016

@vonava007 Dobry den mila vonava007, dakujem za kompliment🙂 A tesim sa, ze vam aj vasej svagrinke chutia 🙂

qwertxy
1. feb 2016

dobry den,
ja som si kupila napoj prichut vanilka (neviem ci su aj ine) na odporucanie doktorky. Ale bolo to tak hnusne, ze som mala problem dopit tu jednu skatulu. Chuti velmi umelo, az vsutku praskovo. Presla som na vitaminove tablety pre dojciace zeny inej znacky.

dadka_bb
1. feb 2016

Noo tak aj ja by som najradsej napisala ze vyborna chut.aby som zvysila sance na vyhru 😀 ale fakt to mlieko sa pit neda. Uz si to nekupim. Ale dozicka je super!mam v nej uz kavu. Tycinky som neskusala. Kojim zatial 1 uspesny rok. Ale dam si uz radsej nejake ovocie zeleninu ci fajny vareny obedik,ako nejake umelinky

qwertxy
1. feb 2016

btw. tie pouzivam dozu na nieco ine :D

kupcovci
1. feb 2016

Este som neskusala lebi som pocula ze to mlieko teda moc dobre nechuti a tycinky vyskusame 🙂pekny den

miriam_nutrilon
autor
1. feb 2016

@qwertxy
@dadka_bb To ma mrzi, ze vam mliecko nechuti. Obsahuje vyssie mnozstvo pridaneho zeleza, co dodava napoju specificku chut. A tiez su v nom obsiahnute omega mastne kyseliny, ktorych zdrojom je rybi olej, ktory tam tiez mozete jemne citit. Aby ste tieto chute trochu potlacili, skuste si napoj dochutit niecim, co mate rady, napr. si v nom rozmixujte jablko a dochutte skoricou alebo rozmixujte v nom cucoriedky ci jahody a pripravite si tak velmi chutny mliecno ovocny kokteil. Alebo vyskusajte Nutrimama tyčinky, tie maju velmi prijemnu chut a tiez su vybornym zdrojom DHA, zeleza, zinku, kyseliny listovej, jodu a vitaminov skupiny D a B. Prajem vam pekny den!

miriam_nutrilon
autor
1. feb 2016

@maryon1 Dobry den maryon1, dakujem za vas prispevok. Som velmi rada, ze tyčinky vam zachutili a aspoň ciastocne vam pomozu doplnit chybajuce zelezo. Caje na podporu dojcenia a tiez homeopatika, pestra strava, menej stresu, oddych a spanok vam tiez pomozu k tomu, aby ste si mohli vychutnavat spolocne chvile pri dojceni dcerky aj nadalej. Prajem vam pekny a hlavne vesely den prezity s vasou malou!

gretocka
1. feb 2016

no mliecko som si s velkymi ocakavaniami zaliala este v porodnici - dostala som ho ako vzorku. Za mna teda urcite viac nie.... sorry. Zbytocne sladke a do toho este ta rybacia podchut.... musela som si zapit cajom. Tycinky som zatial neskusala.

jabucko
1. feb 2016

Pijem mliecny nápoj. Začala som po tom, ako som V lete skolabovala A chýbali mi látky rôzne. Potom som sa začala cítiť lepšie. A stále ho pijem. Aj keď má syn takmer 1r A ja ho stále dojcim. Odporúčam!

barbarka
1. feb 2016

Skúsila som brusnicovo čokoládové, ale nechutia, a to fakt nie som náročná, čo sa chuti týka 😅 nechutili ani ďalším dvom kamoškám

cukricek12
1. feb 2016

Ja som zatiaľ mala len tie tyčinky a chutili mi. Zarabany napoj som este neskusala.

yanni
1. feb 2016

Ja zijem v Nemecku aj som tu rodila. Vzorky som dostala este v nemocnici a aj dvakrat postou. Akoze sorry, ale vsetko som vyhodila. Ci ten prasok hnusnyyyyy, tak isto aj tycinku.
Akoze neviem co je na tom unikatne, ale unikatna bude asi len cena. Neviem kolko ten sorry za vyraz, ale humus, stoji, nezaujimala som sa.
Tiez kojim, plne 6 mesiacov, teraz uz som zacala davat malej na obed kasicky ale stale kojim a este budem. A takto poviem, vsetko je len biznis. Cele tehu a aj teraz chodim na prehliadky, davam si brat krv na rozbor a nikdy mi nic nechybalo. Ziadne vitaminy, ziadne mineralne latky nic a este raz nic. Okrem kyseliny listovej a teraz pocas dojcenia jodu som nikdy nic nebrala a ani nemusela brat.
Ak clovek nema ine zdravotne problemy, staci sa len dobre, ,zdravo a pestro stravovat.
A este dodam, nie som nijaka mladica.

peta18ha
1. feb 2016

Mne chutilo mlieko aj tyčinka ;)

iwusiak
1. feb 2016

mňa by zaujímalo že či to aj vy ochutnávate pred tým ako to začnete predávať ?? ja som ochutnala mliečny nápoj s príchuťou vanilky.. vôňa krásna, hovorím si že to musí byt super..napila som sa plným dúškom a prišlo sklamanie.. chuti to ako umelina s príchuťou..tak že za mňa nie

1fka
1. feb 2016

ani za mňa nie. Mam skúsenosť ako @qwertxy a @iwusiak 😒