Študujete texty na obaloch? Nasledujete rady odborníkov či počúvate vašu intuíciu? Máte rada nové trendy a inovácie? Čo je pre Vás podstatné pri výbere výživy pre Vaše dieťatko?
ja sa najmä snažím aby bola spokojná dcérka.... občas samozrejme treba mať aj pevné nervy a aj ruku nad výchovou ale mojím motom je ak žiješ pekne dieťa sa len pridá😍
@babybazar1 suhlasim 🙂
@tatianasevcikova pekne napisane 🙂
Každá mama chce pre svoje dieťa to najlepšie..teda tak by to malo byť.co sa mliek týka,používali sme Nutrilon pri starších dvoch a používame ho i teraz.zostali sme verni značke,nakoľko sme s ním nemali žiadne problémy a áno,študovala skm,teda porovnávala som zloženie aj s konkurencnymi..
Čo sa týka súťaži tu,s Nutrilonom,rada by som sa zapojila,ak nejaké budú,nakoľko ho používame.preto som sa do súťaží,ktoré tu boli s inými dojcenskymi mliekami vôbec nezapájala,nakoľko sme ich nepoužívali a nepoužívame,nechcela som "brať možnosť vyhrať" niekomu,kto ho potreboval
Nikdy som nestudovala texty na obaloch,pri detoch je to tazsie,v obchode sa a nimi ponahlam rychlo nakupit a doma ma to uz nenapadne. Rada si vypocujem rady odbornikov,ale vzdy pocuvam svoju intuiciu a vnimam reakcie deti. Hlavne aby mali spokojne bruska.
@onmaria dakujeme 🙂
@miiichala výborne 🙂
@nutrilon_lucia snazim sa byt mojim detom tou najlepsou maminou,smiat sa s nimi, hrat, pofukat rozbite kolienka, objat ich, pritulit, pomoct so vsetkym... niekedy je to vsak narocne, ked nemame "dobre dni" bud ja,alebo ony,pridu choroby,starosti,neposlusnost,unava... pridu aj okamihy, kedy zlyham, a nie som vzdy tou naj naj, ale pevne verim,ze toho dobreho,co im davam,je viac, a vzdy aj bude.
No a co sa ich vyzivy tyka, dam si poradit aj od odbornikov, pediatrov, pripadne hladam informacie na nete, dobre rady mi vzdy da aj moja mamina... a snazim sa pocuvat svoje srdce, rozum,predsa len ja som ta,ktora je s mojimi detmi neustale,poznam ich najlepsie.
@maryon1 toto vsetko je u dobrej mamy uplne normalne, nie ste stroj, mate svoje nalady a pocity, ale vzdy sa snazite urobit vsetko pre vase deti a to potrebuju 🙂
@maryon1 presne tak 🙂
ďakujeme že sa zapajate do nasich diskusii 🙂 sledujte nas aj nadalej a diskutujte a podelte sa s nami o vase tipy a skusenosti 🙂
@nutrilon_lucia snažím sa urobiť pre dieťatko to najlepšie no niekedy prílišná snaha je na škodu... Asi najlepšia zlata stredná cesta ci sa to týka výchovy alebo výživy.