Ak dávam v Taliansku Aptamil a prídem na dlhšiu dobu na SK môžem pokračovať Nutrilonom? Alebo je tam trošku iné zloženie?
@snubenci08 dakujem, som si aj myslela, len som sa chcela uistiť, nezistujem to pre seba ale pre sestru, tak som si chcela byť istá...
Aptamil nemavajú náhodou v DM,sa mi zdá ale mal by to byt ako Nutrilon lebo kamoska to davala Anglicku a tu potom davala tiež Nutrilon
@danielita18 nie na SK som aptamil nevidela, ale obal má taký istý jak nutrilon
@luciaverner ÁNO je 😉 ...aj v Bulharsku som Nutrilon kupovala pod označením Aptamil
@luciaverner a tak kde som ho ja potom videla 🙂
@danielita18 neviem 🙂 U nás ho určite nemaju v DM, ale ked budeš mať cestu okolo tak nakukni a ak ho majú v jednej drogérke musia ho vedieť objednať aj do druhej
@luciaverner ok 🙂 ked ho objavím dam vediet
@danielita18 nemylis si ho s mlieckom alnatura? 🙂
@anuskaaprazko nie určite ja Aptamil poznám lebo kamoška ho davala malej v anglicku a ked prisla sem tak jej zacala davat Nutrilon lebo je to isté akurátne ze u nas je to o dost drahsie ako hoci kde inde len sa mi marilo ze som to niekde videla ale možno aj tu na koníku ked kukavam mlieka lebo ja davam Hami a niekedy si viem odtialto kupit tak preto sa mi to mýli
@luciaverner ja som v egypte tiez davala aptamil. vyrobca je jeden,
@danielita18 moze byt 🙂
Aptamil je u nas nutrilon 🙂)) s tym rozdielom, ze aptamil je ovela lepsi a kvalitnejsi maly ma 2 roky, muz mu ho nosi z nemecka, takze aj ten taliansky bude urcite fajnovy 🙂))
@fidka79 šak toto... nás berú jak .... a aj s takými výrobkami nás krmia
@fidka79 hmm veru jej budem museť povedať
@fidka79 a super je že sa dá Aptamil zohnať aj zarobený .... to je fakt super ked ideš von, že sa nemusíš prplať s dvesto nádobkami a flaškami
@fidka79 presne, je to super, nechápem prečo to nedajú aj na slovenský trh, podla mna by sa to super predávalo
@fidka79 ja by som si kúpila, aspon na výlety ked sa šlo ...
@fidka79 a v pohode ti to mlieko kozie pije? mne tá moja ani kravské nedá do pusy, proste to nechce a to som jej skúšala jak krabicové tak aj z automatu, vyplúva všetko, takže som nútená kupovať stále umelé 😒
šak čo by si chcela od 5 ročného 🙂 tí už majú mlsné jazýčky 🙂 Kozie sme neskúsili, len kravské, ale skúsim zohnať ale nedávam tomu velkú nádej 🙂
Aj u nas su tie flasticky ale asi iba c nemocniciach. Vydela som ich ked som bola s malou v nemocnici.
@jaja018 to fakt? lebo v obchodoch som ich veru nevidela
Ked malá mala dva mesiace bola chora a boli sme v nemocnici a tam som to videla ked son si chodila pytat mliecko pre malu. Ale v obchodoch ani v lekarni som nevidela ani ja.
@luciaverner
Myslím, že je to to isté, aj v Rakúsku sa volá aptamil a aj my sme z neho prešli na nutrilon. Určite sa nemáš čoho obávať. Aj keď zloženie môže mať trochu odlišné.