V akých situáciách ste vďačné za pevné zdravie a odolnosť dieťatka?

miriam_nutrilon
Moderátor
2. mar 2018

Mamičky, čo pre vás znamená odolnosť dieťaťa? V akých situáciách ste vďačné za pevné zdravie a jeho odolnosť?
Keď sa vaše dieťa váľa v snehu a vy sa oň nebojíte, pretože je odolné? Alebo, keď váš drobec skočí do kaluže a nič sa nedeje? Alebo keď v lete berie kamienky do úst? Aké sú situácie, ktoré denne vídate?

petrofka
2. mar 2018

Zvlastna otazka..

pininka
2. mar 2018

My sme doma nikdy nic neprehanali, ani zdrave stravovanie, ani prehnanu cistotu a nase deti su zdrave ako repy, klop klop, stale sa ma kazdy pyta co s nimi robim, no nic, necham ich normalne zit.

marecek1
2. mar 2018

Viete,kedy som vdacna za to,ze mam zdrave deti?ked vidim u lekarky,ci v nemocnici,v TV,na FB,proste hocikde deticky,ktore su naozaj vazne chore,bojuju so zakernymi chorobami,su imobilne,rodicia si neuziju s nimi take pre nas bezne veci,ze sa rozpravaju,sneju,chodia sami,kreslia....vtedy si poviem,ze najdolezitejsie je zdravie.vsetko ostatnesi clovek pomaly kupi.aletoto nie.

wiw8
2. mar 2018

Ja sice este nemam dieta ale tak trochu som nepochopila otazke? Ved kazda mama je vdacna za zdravie svojho dietata stale nie?

miriam_nutrilon
autorModerátor
2. mar 2018

@pininka Dakujem vam, ze ste nam napisali vasu skusenost a zelam vasim detickam, nech su nadalej zdrave a fit 🙂

miriam_nutrilon
autorModerátor
2. mar 2018

@marecek1 Dakujem, ze ste zapojili do nasej temy. Presne tak, aj ja to tak vnimam. My sme si s malou tiez prezili velmi tazke chvile, kde sme obe bojovali o zivot a prave preto som teraz vdacna za kazdy den, ked sme zdrave a spolu.

gretocka
2. mar 2018

Vdacna za zdravie a odolnost deti som kazdy jeden den.... lebo kazdy den vidim nieco, pri com si poviem vdaka ti Boze ze sme ako sme..... ci uz je to ten spominany sneh, kaluza.... deti vediem k tomu, ze vonku olizovat nemaju nic, ale ked sa stane, nepanikarim..... Ked zapnem televizor ci internet, vzdy narazim na nejake dietatko, ktore bojuje o zdravie ci zivot.... dotykaju sa ma aj pribehy deti, ktorych rodicia nemaju financie kupit im vyvazenu stravu - ovocie..... proste tych veci je milion, pri ktorych si mozem uvedomit aky vzacny dar su deti a ked su este aj zdrave, tak je to priam zazrak.....

majocka24
2. mar 2018

Kazdy den som vdacna za ich zdravie aj ked maju diagnozy a bojim sa o nich denne

kittyjuliette
2. mar 2018

Vdacna som kazdu jednu sekundu☺Nieje nic viac,ako zdravie...
A ja niesom zrovna z tych uzkostlivych maminiek,co cely den pobehuju s dezin.utierkami a striktne dodrzuju tabulkove stravovanie.
Moje dieta od narodenia byva v domacnosti s dvoma psami,vala sa s nimi po zemi,papa uz uplne vsetko-ano,aj cukor a vsetko🤣 Ale tak ma vyse 2 roky a okrem soplika choroby nepozname.Este nikdy neuzival antibiotika,ani ine lieky☺Tak snad to tak vydrzi co najdlhsie.Uvidime po nastupe do skolky,az vtedy sa ukaze,ako na tom s imunitou naozaj je

miriam_nutrilon
autorModerátor
2. mar 2018

@gretocka Krasny prispevok ! 🙂 Dakujem, ze ste sem napisali.

alobalka
2. mar 2018

Kazdodenne som vďačná a nielen za zdravie, aj za pokoj v rodine, lásku a dobré vzťahy. Často si málo uvedomujem, že to nie je samozrejme. .

miriam_nutrilon
autorModerátor
2. mar 2018

@kittyjuliette Dakujem vam, ze ste nam napisali vasu skusenost a prve dve vase vety su velmi pekne a vystizne 🙂 Psikovia ze vraj posilnuju imunitu a znizuju vyskyt alergii u deti a este k tomu ma vas drobec z nich aj velku radost, predpokladam 🙂 Prajem vam, aby bolo vase dietatko nadalej zdrave a silne, aj neskor v skolke!

kallanchoe
2. mar 2018

Každý jeden deň...