Súťaž

miriam_nutrilon
Moderátor
26. feb 2018

Milé mamičky, prečo by ste po ukončení dojčenia odporučili ďalším mamičkám práve pokračovacie alebo batoľacie mlieko Nutrilon Pronutra?

Napíšte nám, prečo odporúčate Nutrilon a my vyberieme 10 mamičiek, ktoré odmeníme mliekom Nutrilon 2, 3, 4 800 g a kašou Nutrilon podľa vlastného výberu 😉. Mená výhercov budú zverejnené do 5 dní od ukončenia súťaže. Tešíme sa na vaše príspevky!

-------

Kompletné pravidlá nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/statut-a-pravidla-sut...

tatianasevcikova
26. feb 2018

Pre našu malú je Nutrilon tým najlepším čo sme jej mohli dať. Keďže mliečko som nemala aj keď som sa snažila po prvotných dokrmovaniach inou značkou mávala malá veľké bolesti bruška. Ako sme prešli na Nutrilon ostali sme mu verní👍žiadne bolesti bruška, pokojný spánok, pravidelná stolica, chuť do jedla, žiadne ekzémy a musím povedať včera mala rok a nebola chorá ani raz👍ja môžem Nutrilon len a len odporúčať!! A ostávam mu verná aj naďalej👍

bambulka9999
26. feb 2018

@miriam_nutrilon
Nutrilon Pronutra by som odporucila mamickam preto, ze toto mlieko nam velmi dobre sadlo. Nas maly ho velmi dobre znasa a nema ziadne bolesti. Nakolko som nemohla kojit, tak maly spociatku pouzival ine mlieko, ale to dobre neakceptoval, pretoze ho velmi bolelo brusko. Teraz pouzivame Nutrilon a sme velmi spokojny.

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@tatianasevcikova Krasna princezna 🙂

janickacrazy
26. feb 2018

@miriam_nutrilon My sme museli používať Nutrilon HA, lebo iné mliečko malému robilo problémy, ale nedám na značku Nutrilon dopustiť, vyskúšali sme aj iné značky a boli ťažkosti. Síce sa nemôžeme zapojiť do súťaže, lebo tieto mliečka malý nemože piť, ale tak aspon značku pochválime. 🙂🙂🙂🍼

bibistec
26. feb 2018

My sme pouzivali nutrilon od porodnice kedze som bohuzial nemohla kojit
Mali sme ha mlieko. Dcerka je alergicka ale az po vysadeni ha mlieka.to naplno prepuklo dovtedy nam toto mliecko velmi pomohlo. Teraz ma 8 rokov a nutrilon nemliecne kase papa doteraz. Takze ja by som urcite odporucala. Aj napriek tomu ze mma znizenu imunitu ked pila nutrilon nebola vobec chora. Za nas topka

tatianasevcikova
26. feb 2018

@miriam_nutrilon ďakujem krásne ❤️❤️❤️

monika11m
26. feb 2018

Určite odporúčam po odskúšani rôznych značiek sa osvedčil najlepšie.

lulila098
26. feb 2018

Ja som ho používala aj pri dcérke 2013 a teraz ho používam aj pri synčekovi a veľmi im chuti. Čiže určite odporúčam.

katkaskvarka
26. feb 2018

Druhú dcérku som mohla kojiť len tri mesiace,tak sme boli nútení presedlať na UM,lenže teraz, ktoré?Nakoniec sme vybrali jednu značku,len po krátkom čase sme ju u nás nezohnali a museli sme rýchlo vybrať iné.Poslala som manžela do blízkej lekárne a prišiel s Nutrilonom.Síce trošku drahší,než iné mliečka,ale dcérka ho krásne prijala,úplne bez problémov,žiadne bolesti bruška,chutí jej,pekne spinká.Som preto veľmi rada,dcérka je spokojná,tak aj my sme.Ešte dobre,že som vtedy poslala nakupovať manžela 😁

patriciaba851
26. feb 2018

U nas bolo pokracovacie mlieko Nutrilon Pronutra prvou volbou ...a aj poslednou 😊..mlieko malemu hned sadlo....a je stalou sucastou jeho zivota ...mam pocit, ze sa ho nevie dopit 😊 velmi mu chuti.. pri vybere UM bolo dolezite pre mna zlozenie mlieka ....Nutrilon Pronutra sa moze pysit,ze obsahuje vitaminy A,C ale hlavne vitamin D cim prispieva k spravnemu fungovaniu imunity, co mozeme potvrdit, ze maly je zdravy 💪 a krasne prospieva..dalej obsahuje probiotika a prebiotika a omega 3 mastne kyseliny ...toto boli moje kriteria na UM ...spokojne brusko stravnika -spokojny rodic 😘... odporucame 😊

triumka
26. feb 2018

Doporucujem Nutrilon mliecko,nakolko ho pijeme od 6mes a sme velmi spokojni. Krasne zasyti,obsahuje vela prospesnych latok a vitaminov a nemame problem s bolavym bruskom ani so stolicou. Teraz uz papame Nutrilon Pronutra 3 a predtym sme mali aj night a ta krasne zasytila na celu noc. Dakujeme ,ze pomahate nasim detickam a im spokojnym bruskam ❤

misinka0611
26. feb 2018

@mirian_nutrilon

Synček Simonko pije NUTRILON prakticky od narodenia. Nikdy sme nemali potrebu skúšať iné mliečka, kedže toto mu na 100 percent sadlo 🙂 Túto značku mliečka by som odporúčala určite, kedže môj synček nikdy nemal koliku, chutí mu a pije skoro podľa tabuľky. Páči sa mi, že balenia sú až 800g. takže nie je potreba mliečko tak často kupovať. Páči sa mi balenie mliečka že nie je krabicové a ľahko sa z neho mliečko naberá 🙂 Vdaka mliečku NUTRILON Simonko nikdy nebol chorý a ani nemal žiadny soplík 🙂 Od pôrodu mi tiež pekne prespinkal. Najprv sa budil 3x za noc a momentálne sa budí len 1x nad ránom 🙂 Momentálne prechádzame na č.2 ( synček bude mať 12.3.2018 , 6 mesiacov, takže výhra by nás nesmierne potešila, hlavne zásoby mliečka ktoré má tak rád 🙂 Kašička by nás tiež velmi potešila, síce tú vyskúšanú ešte nemáme ale už o pár týždňov, by som ju synčekovi chcela zaviesť 🙂

Šimonko má mliečko NUTRILON veľmi rád,
cez deň je náš veľký kamarát.
Naplní mu bruško dosýta,
takže ho cez noc veľmi nepýta.

Maličký prepí skoro celý noc,
mamička má energie cez deň dosť.
Pri papaní sa maličký usmieva,
mňa to pri srdiečku zohrieva.

NUTRILON je jednička pre spokojné očičká 🙂

+ prikladám fotku toho, ako maličký zaspinkal bezprostredne po nakrmení a odgrgnutí 🙂

carmen238
26. feb 2018

Aj my odporúčame Nutrilon ♥️ Pri prvom synčekovi sme začali dokrmovať Nutrilonom a boli sme spokojní a tak pri narodení dcérky naša prvá voľba bola opäť Nutrilon ♥️ výsledkom je spokojné bruško, žiadne koliky a úsmev na tvári našej princeznej 👧 Každej budúcej mamičke Nutrilon môžme len odporúčať ;)

livizi
26. feb 2018

Vyvážené zloženie (vitamíny A,C,D, omega 3 mastné kyseliny, kyselina alfa – linolenová) - podpora imunity dieťatka, rozvoj mozgu (pamäte, myslenia a koncentrácie). Bez tráviacich ťažkostí.

wonderwoman32
26. feb 2018

My sme začali nutrilonom HA, pretože moje mliečko mu nestačilo a nebolo mu dobre a som alergik na potravuny. Ale robček mal reflux, tak sme prešli na AR. Odvtedy je moj miláčik spokojný, má lepší spánok, spokojné bruško, rastie a prospieva ❤

moncach
26. feb 2018

Moja dcérka pila od 5m do roka Nutrilon HA, potom sme prešli na modrý Nutrilon. Trošku bol problém, bola zvyknutá na HA, ale za pár dní si zvykla na novú chuť 🙂 Teraz ma 2r2m a asi pred týždňom prestala piť UM. Drobec má bud.týždeň 11m, od narodenia máme doma Nutrilon HA, aj keď je kojeny, tak pre istotu. V roku plánujem začať dávať modrý Nutrilon aj jemu.
My sme nikdy nemali žiaden problem s UM Nutrilon, sadlo uplne peefektne a aj chutilo malej. Za mňa to bola skvela voľba a môžem odporučiť aj iným mamickam.

katkaskvarka
26. feb 2018

@monika11m Omylom som lajkla,ale nevadí 😁

janettan
26. feb 2018

Keďže sa mi už netvorilo mliečko, aj napriek tomu, že som veľmi chcela a robila som všetko preto, aby som svojho synčeka mohla čo najdlhšie dojčiť, prišiel čas na to, aby som sa rozhodla pre nejakú značku umelého mlieka. Rozhodla som sa pre Nutrilon na základe odporúčaní mojej sestry, známych a aj plagátu a letákoch v čakárni u našej detskej lekárky. A teraz Nutrilon odporúčam každej mamičke, máme s ním výborné skúsenosti, či už s mliečkom i kašami (synčekovi najviac chutila klasická mliečna od 4. mes., ktorá pri príprave nevytvára žiadne hrudky a zasýti bruško). Žiadne koliky a ani alergické reakcie, navyše pri kúpe viacerých balení sme získali aj darčeky napr. kaše i hračky. Dieťatko nám prospievalo a pekne priberalo.

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@misinka0611 Krasne babatko 🙂

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@wonderwoman32 Nadherny je 🙂

misinka0611
26. feb 2018

@miriam_nutrilon Ďakujem, je to ozaj anjelik 🙂

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@carmen238 Krasna je a tie jej ocka su prekrasne 🙂

svetlusb
26. feb 2018

Ahojte, keď sa mi malý narodil sekciou, moja psychika bola v hroznom stave, kojenie nestálo za nič, malý zo mňa nemal ani deci mliečka..v pôrodnici mu dávali Nutrilon HA, keďze som silná alergička, mliečko HA mal do 5 mesiacov, potom som začala dávať Pronutru..od narodenia mu to mliečko veľmi chutilo, nemal s ním žiadne problémy, zápchy alebo hnačky..robilo mu veľmi dobre...Nutrilon je naša jediná voľba pri synovi a určite ho budem voliť aj naďalej, keby sa stanem dvojnásobnou mamičkou...mliečko je síce trošku drahšie, ale moj názor- za kvalitu sa platí! A ja chcem aby môj syn mal to čo potrebuje, a to má od Nutrilonu!❤️💙

matazirafa
26. feb 2018

@miriam_nutrilon pretože nieco tie deti jest musia

rastislava86
26. feb 2018

Naša rodina odporúča Nutrilon!

💃 Ja odporúčam Nutrilon (modrý), pretože je to jediné mliečko, z ktorého malého nebolelo bruško. Okrem toho obsahuje veľa potrebných látok, má praktickú odmerku a stieraciu lištu pre presné dávkovanie.
🚒 Manžel odporúča Nutrilon, pretože je v balení s veľkým otvorom, do ktorého zmestí aj svoju "sloniu" ručičku. Po spapaní mliečka je nádoba výborná na klince.
👶 Malý Pampúšik odporúča Nutrilon, pretože mu chutí a patrí k jeho zaspávaciemu rituálu. Okrem toho sa s ním dá schovať za gauč, prštekom vyjedať z krabice a zároveň maľovať na čokoľvek tmavé.

mirecka0809
26. feb 2018

Ja si myslim, ze v tomto je ozaj tazke nieco odporucat. Kazde dietatko je jedinecne a ine, kazdemu teda sadne ina mliecna vyziva.
Ale Nutrilon by som jednoznacne odporucala skusit, pretoze na slovenskom trhu ma pokial viem najviac druhov alebo ako to nazvat pre bruska s roznymi potrebami. Nam najlepsie na koliky vyhovoval Nutrilom ProExpert Comfort, pri nom sme nemuseli davat do mliecka kvapky proti kolike. A tieto "speci" mlieka z casti hradi zdravotna poistovna, takze vyjde cca rovnako ako "obycajny" . Nevravim ze musi zarucene vyhovovat kazdemu dietatku, ale pri tolkych moznostiach je ovela vacsia sanca ze sa pre kazde brusko najde to spravne mliecko

simona_simi
26. feb 2018

@miriam_nutrilon

Nutrilon má veľmi dobré recenzie a, kedže v Máji k nám pribudne malá princezná a ja nemôžem kojiť kvôli zdravotným problémom budeme používať Nutrilon 🙂
Páči sa mi, že viem ho kombinovať pri prípadnej zápche alebo alergiám v rodine 🙂
Takmer v každej pôrodnici sa používa, kým sa mamičke rozbehne mliečko Nutrilon 🙂 Takže my v ňom budeme pekne pokračovať aj doma
Kedže drobčeka ešte nemám pri sebe prikladám fotku zo sona

Prajeme pekný deň

wonderwoman32
26. feb 2018

@miriam_nutrilon ďakujem ❤ hlavne už konečne prosperuje a ide mu to vďaka nutrilonu 🙈

1aduliatko1
26. feb 2018

Prvého synčeka sa mi podarilo kojiť iba 1 mesiac, hneď som siahla po Nutrilone Pronutra a bola to pre nás tá správna voľba. Bruško nebolelo, mliečko mu chutilo, papkáč bol riadny, takže pekne priberal. Teraz druhého synčeka som kojila asi 3mesiace a tiež som siahla po Nutrilone Pronutra. Mliečko sadlo aj jemu, takže u nás doma je verným spoločníkom práve Nutrilon Pronutra. Oboch synčekov nezapeká, nebolí bruško, chuťovo im chutí, pekne rastú a priberajú. U nás to bola super voľba 🙂

babybazar1
26. feb 2018

@miriam_nutrilon dobry den na zaciatok muim povedat ze to bolo najtazsie rozhodnutie kedze starsie dieta son kojila skoro dva roky. Druhe dieta take to by mi ani Len nenapadlo ze zlyham a budem sa rozhodovat ktora nahrada za kojenie. Maly mal novorodenecku zltacku a take neja SME ju Obja nezvladli. No vybrala som so nutrilon a son velmi spokojna .