Viete mi poradit ci kupovat monitor dychu a ako to funguje? Mam postielku pripojenu k posteli a vraj v takom pripade monitor bude nepouzitelny mate s tym skusenosti? Dakujem za kazdu radu.
Možno by bol vhodnejší monitor,ktorý sa pripevní na plienočku dieťaťa, napr. https://www.predeti.sk/snuza-go?utm_source=heur...
Zbytocne kupovat. My sme mali z Union poistovne, zadarmo. Neviem aku poistovnu mate vy, ale myslim ze aj ine poistovne ho poziciavaju. Pripadne si pozicajte z porodnice.
Za mna radim kupit, takisto som este v tehotenstve zistovala ci ho kupit ci nie, a takisto mi mamicky pisali ze ho netreba, ze my ako deti sme ho tiez nemal a pod... ale aj tak som ho kupila a nakoniec vdaka Bohu za neho lebo mi zachranil dieta. Mala mala 5 tyzdnov kee zabudla dychat keby nemame monitor neviem ako by to dopadlo. Mala je nastasie zdrava pricinu nezistili lekari len konstatovali ze sa to proste stane a dobre ze sme mali monitor
Ja som mala pri obidvoch detoch monitor dychu, bola som kludnejsia.Pri prvej poradni mi ho dokonca odporucili zabezpecit. Postielka sa vsak nesmie dotykat druhej postele.
@ajka1992 no je to na tebe, za mna je to zbytočná vec pre zdravé donosené dieťa, sestra to mala pri predčasniatku, ktorý mal problémy s dýchaním, tam to bola nutnosť, ale inak nie
My sme pri oboch mali ten na plienocku, a som spokojná lebo bol vsade s babatkom. Mam ho aj na predaj.
Myslim že by to malo patriť do základnej výbavy.
My mame predcasniatko a monitor dychu nam odporucila pani primarka pri prepustani z porodnice. Kedze mame doma dve postielky (poschodovy dom), tak mame dva monitory dychu - pre istotu. Jeden sme kupili, druhy nam zapozicali v zdravotnej poistovni. Ja som ovela kludnejsia, uz neskacem k postielke ci dycha 🙂 .
@jarmilafilova mozem poprosit cenu monitoru dychu ak je este aktualny
@janickacrazy moja bola tiez zdrava a donosena a stalo sa jej to, predcasniatka maju len vacsiu pravdepodobnost, ale stava sa to aj donosenym detom
My sme mali aj v porodnici aj doma
Mozes si pozicat bud z poistovne alebo aj z porodnoce alebo kupit
Ja som bola kludnejsia aspon som.sa vyspala
Susede totiz skoro zomrelo dieta kebyze nema monitor uz nezije
Jej praskla nejaka cieva v mozgu. Ono nikdy nevies. Teraz je uz velka a je ok ale dlho bola sledovana na neurologii
Určite budeš kľudnejšia, my sme mali taký v postieľke a nedala by som ho za nič. Na bazári sa dá kúpiť aj za rozumnú cenu.
My máme postielku pripojenu k posteli a plienkovy monitor. Skúsila som aj len tak ho položiť vedľa seba, či by snímal môj dych cez matrac, ale začal pipat.
My sme mali snuza pico monitor na plienočku. Pozri môj bazár. Klasický monitor ti bude snímať aj teba, ako písali kočky vyššie, takže ten by si kupovala zbytočne.
@janickacrazy aj donosene dieta moze postihnut zastava dychania...
@jankak055 viem, ale ja som horšia ako monitor, takže som ho nepotrebovala vobec, ja všetko očujem
Za mna isto ANO uz len pre ten pokojnejsi spanok. Mali sme ho pozicany z poistovne na dlhsie ako 6 mesiacov.
Ja som ho pre istotu kupovala a doteraz je v origo balení, ešte nebol ani len rozbalený, v skrini.
@laura_222
@mirka2601 aj my máme tento , vrelo odporúčam.Možno sa niekomu zda že vysielačka je zbytočna, ale ja som ju využila aj dávnejšie v byte, aj teraz v dome.Sprchujem sa v klude za dvoma zatvorenými dverami, a počujem malú, vešiam pradlo vonku, atď.
Má 23m , a stale to používame.
Zo všerkych tych "haraburdov'čo sme nakupili, toto bola nak investicia.
@mirka2601 45e
A ktory model je podla vas najlepsi
@jarmilafilova mozete poslat foto
Ja by som nedokazala spat bez toho monitoru. Strachom by som nezaspala.
Staci mat medzi postieľkou a postelou malu medzierku. Inak by zachytil aj vibracie z tvojej postele, je to strasne citlive.
My sme mali Angel Care aj Snuza na plienocku a vyuzili sme pre klud a pokojnejsi spanok ... drobec od 2,5mesiaca spal celu noc. Je to kazdeho osobna vec ci si kupi alebo nie. Ked chcem kupim ked nie nekupim.
@mirka2601 máte správu
My sme mali pri staršom synovi zapozicany z pôrodnice, ten bol úplne fajn( žiaľ neviem značku) , bol 100%-ny, pipal iba keď sme syna vybrali z postieľky a zabudli ho vypnúť a našťastie okrem toho ešte raz v noci a to bol ten "pravý" poplach... Zase pri mladšej dcere sme mali zadarmo z poisťovne a ten bol úplne na prd... Pipal, keď sa mala posunula úplne na bok postieľky, keď sme ju vybrali z postieľky a zabudli vypnúť ani nepípal... A dali sme ho skontrolovať ako podozrenie na vadný kus a bol ok... Takže určite si prečítajte nejaké recenzie na danú značku.... Ja som každopádne ZA monitor dychu... nám pomohol, ale fakt dajte dôraz na výber 😁
Postieľka by sa nemala dotýkať postele, lebo potom bude prístroj snímať aj teba, takže v takom prípade nemá význam ho ani kupovať.