Ňuňu sme dlho vyvíjali, aby stal čo najlepším smotanovým jogurtom s ovocným pyré, ktorý je ľahko stráviteľný aj pre tých najmenších. ❤
Preto by som chcela vedieť, čo je pre vás maminy dôležité pri výbere jogurtov, ktoré kupujete svojim deťom. Pre každého je to určite niečo iné, ale pomohli by ste nám na oddelení kvality v našej mliečnej manufaktúre Malý gazda posunúť sa správnym smerom.👍
Baby, prosím vás, do odpovede mi napíšte jedno alebo aj viac písmen z týchto možností:
A - zloženie
B - cena
C - či je smotanový
D - obal
E - podiel ovocia
F - príchuť
PS: Vedeli ste, že jogurt sa môže volať smotanový iba vtedy keď obsahuje 10% podiel tuku z hmotnosti.
Ďakujem a každej pošlem 3 srdiečka. 🙂
A, C, E, a F 🙂👌
@daniela_malygazda vecsinou čítam zloženie, takže najdôležitejšie je A.
A, B, C a F
A, E, F
A C E F
A E F
@daniela_malygazda A,D 🙂 Najlepší biely jogurt je ten od vás. Ochutené nekupujem, radšej si ochucujeme ovocím alebo medom.
A, B, F 🙂
@daniela_malygazda A,B,D...
A, B. Okrem toho pri jogurtoch pre mňa príchuť, pre malého zatiaľ len biele, ktoré obsahujú iba mlieko a mliečne kultúry a sú lokálnej výroby ☺️
@daniela_malygazda a+c nakoľko či je smotanový a aký má podiel ovocia v sebe je podľa mňa zahrnuté v možnosti zloženie..
A srdiečka šetri,nemusíš mi posielať.rada som vyjadrila svoj názor 😉
@daniela_malygazda A, C, E
@daniela_malygazda hlavne A, E
Pre mna je najdolezitejsie zlozenie, takze A. A hladam len nesmotanove jogurty, kedze zo smotanoveho sa mi povracala, je tazky, ale mne je tiez po smotanovych zle, tak to asi mame v rodine 🙂
@daniela_malygazda A,C,F
A C E
A, C
A,B,F
A,E
A nevedela 😂
A B E
A E B
Jednoznačne A E F
@daniela_malygazda A + B
A,C,F
zloženie to je asi najdôležitejšie a potom samozrejme aj cena