Ahojte maminky a oteckovia 🙂
Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?
Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!
Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂
Na dedine...priroda, zvieratka a mili, skromni ludia...
vo vode je najlepšie
Leto mame radi, pretoze je plne slniecka, vychadzok, vyletov, radosti a vody, ale i prace, ci uz na dome, zahrade, ci predzahradke. A aj pocas prace sa da super zabavit a zasmiat 🙂 posielame foto nasho trocha pracovneho leta, kedy sme robili predzahradku a pocas polievania manzel "trocha" popolieval aj nasu vzacnu kvetinku Miska 🙂
Verní linoláci to sme my,
škoda, že leto je už za nami.
Linola Face ochránila naše tváre
krémom i mliečkom od Linoly sa denne natierame.
Na dovolenke mám v kabelke,
i doma na stolíku pri telke.
Keď je problematická pleť,
nezrúti sa svet.
Na problémy natrieme
pokožku zahojíme. 🙂
Tešíme sa na dni s Linolou a pripájame naše najkrajšie zábery z Terchovej a z Bojníc. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
My sme zdolávali Slovenský raj aj s našou fazuľkou v brušku 😊