Dobré ráno prajem 🙂 Je tu nový deň a ja mám pre vás novú súťaž 🙂 Maminky, podeľte sa so mnou o to, ktorý produkt alebo produkty z rady Linola ste používali a ktoré boli u vás v boji s atopickým ekzémom najúspešnejšie.
Jednej z vás pošlem skvelý krém ruky Linola Hand.
Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov
Linola Fett krem je u nas top! 🙂
U nás Linota Fett krém, jediný ktorý zabral 👌👌👌
Linota Fett krém a pouzivam ho aj ja 😀 kedze mam velmi namahavu pracu,ruky denne v rukaviciach a dezinfekcnom roztoku non stop umyvane,potrebujem nieco ine a zaroven jemne 🙂
Krasne ranko, este som nemala moznost vyskusat tuto znacku🙈, ale ako citam prispevky, budem musiet 😊. Akurat kremik na ruky by sa mi hodil, pretoze mam ekzem a niekedy je to fakt neznesitelne 😕.
Linola fett krem, ale pozeram zlozenie aj hand kremu, myslim, ze teraz by sa mi hodil, atopicke prejavy na rukach este nemam, ale objavuju sa mi s nastavajucimi mrazmi
Veľmi by som chcela vyskúšať Linola krém nakoľko sme zatiaľ skúšali inú značku a tá nemala až také výsledky ako som si predstavovala..... Atopický ekzém trápi moju mamu, mna i dcérku .......
U mňa jednoznačne Linola Lotion - toto mliečko mi moju suchú pokožku, ktorá má sklony k ekzémom, vždy krásne hydratovalo a rýchlo sa vstrebalo.
Z produktov rady Linola máme odskúšané telové mliečko - ja aj syn, ten mal ako maličký problémy s atopickým ekzémom,
no a potom krém Linola Hand - z našej rodiny ho používa babka/moja mamina, ktorej sa ekzém objavoval na rukách.
zatial sme, bohuzial, nemali tu prilezitost, ale ak budu dobre recenzie, tak by sme nieco na suchu pokozku môjho syna, ktora ma sklon k atopii, urcite rady vyskusali... 🙂
MY sme amli kombinaciu Linola Fett a Linola Old Bad do kupela- na tychto je perfektne, ze ich moze kozna predpisat. A tak sme sa vlastne aj k Linole dostali. A som rada ze nasa kozna uznava tak skvelu kozmetiku, lebo efekt je naozaj fajny 😉
U nás sa naviac osvedčila olejová prisda do kúpeľa linola fett olbad síce na vôňu si každý musí zvyknúť ale účinky na pokožke boli viditeľné 🙂
u nás je top Linola Fett masť 😉
My pouzivame Linola Fett krem, odporucila nam ho nasa kozna doktorka a musim povedat, ze ma prijemne prekvapil. Dcerka ma kicka opat krasne jemne 🙂
Určite linola fett, mohli by ste aj väčšie balenie vyrábať...
Linola Fett 🙂
krásny deň, u nás Linola Face je super ale aj ostatné šampón aj mlieko, proste LINOLA naozaj pomáha, čo je super.
Krasny dnik,u nas je to mliecko,odkedy som ho tu vo fore na koniku "stretla"je nas partak 🙂 takze za nas linola lotion😉 a veru na rucku extra kremik by bol super k nemu som sa este nedostala.vraj je super!😉
@sirinka ďakujem za dotaz 🙂 Presne to som navrhovala aj ja na začiatku, keď u nás išla ako teplé rožky :D no nebolo by to efektívne a cena by bola vyššia ako keď si zakúpime viacero malých mastičiek, takže ostáva táto 50g 🙂 Ale našla som zase ďalšie pozitívum, jednu mám v kabelku, druhú na linke, tretiu v kúpelni a tak :D
Este som nemala moznost vyskusat ale urcite by ma potesil tento krem na ruky lebo na nich mam stale ekzem a ako mame babatko a stale prebalujeme a umyvame ruky, znacne sa mi to zhorsilo.
U nas jednoznacne, Linola Olbad - pridavam par kvapiek do kazdeho kupela. A ja blba som nevedela, ze Linola sa da dat aj na predpis, to som sa docitala az tu . Tak som dnes bola u lekara a hned som si dala aj predpisat do zasoby 🙂
ja zial nemozem napisat skusenost,pretoze musim priznat,ze sme vyskusali tolko kozmetiky,ze uz prave linola bola tá,pri ktorej sme si povedali,ze uz dalej skusat nebudeme,aj ked stale som chcela vyskusat produkty od Linoly,lebo pocujem na nu len samé chvaly,jediny produkt ,ktory som skusala, bol krem na ruky pre mna..bola som s nim spokojna 🙂
My sme začali používať sprcháč a lotion, staršia dcérka mala suché "fľaky" po telíčku a práve Linola nám s týmto problémom najviac pomohla až sa pri pravidelnom natieraní z tých fľakov vyliečila 🙂 takže ďalej sme skúšať nemuseli 🖒 ja mám teraz medzi hánkami suché popraskané červené miesta a tie si neviem ničím vyliečiť, začala som si ruky natierať ghee maslom ale akosi zatiaľ namna neúčinkuje :-/ 🙂
@simi_linola ahoj Simi, nam trufam si povedat 100% pomohol krem Linola Fett. Syn mal ložiska atopickeho ekzemu od narodenia pod krkom a v zahyboch ruk a noh. Tento krem je priam zazrak a urcite ho odporucam vsetkym co maju podobne problemy. Neskutocne niečo.
Určite nám najviac pomohol krém Linola Fett...mne aj mojím deťom.
@simi_linola moze krem a prisadu do kupela predpisat aj pediatricka?
zatial som tuto kozmetiku neskušala ale čo čitam recenzie určite vyskušam
U nas je naj Linola Fett Olbad po nom je pokožka makka a hebka
Linola Fett 🙂
@simi_linola U nas sa najviac osvedcil Linola Fett Olbad, po kupeli bola hebka, prijemna pokozka