SÚŤAŽ: Ako sa vám páči náš Linola šampón?

simi_linola
26. okt 2016

Mali ste už možnosť vyskúšať náš Linola šampón na suchú a svrbiacu pokožku hlavy? Čo naň hovoríte? Budem veľmi rada za vaše názory a k jednému z vás poputuje práve tento skvelý Linola šampón 🙂

U nás sa teší obľube na všetkých frontoch 🙂 Dcérku Lenku konečne nič neštípe v očkách, syn Lukáško sa vďaka nemu zbavil mliečnej chrasty a ja mám pokoj od svrbenia pokožky hlavy 🙂

Viac o šampóne Linola si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/linola_sampon

karolin2
26. okt 2016

Ahoj Simonka, u nás je to s týmto šampónikom ako na bežiacom páse, akonáhle sa minie, ideme po ďalšiu. Sme s ňou veľmi, veľmi spokojný. Tak ako je to uvedené na obale spĺňa svoj účel, na ktorý je určený. Vynikajúca na svrbiacu pokožku hlavy, síce u mňa zabral po dvoch týždňoch, ale len kvôli tomu, že si vlasy na hlave často neumývam, len podľa potreby, každý tretí alebo štvrtý deň. Tí, ktorý umývajú často hlavu ten účinok privítajú určite skoršie. A pre naše detičky priam stvorené, majú krásne jemné vlásky a mliečnu chrastu tiež postupne odstráni. Odporúčam.

maryon1
26. okt 2016

Tento šampónik som ešte neskúšala, z Linoly mám odskúšané len telové mlieko, a s tým som veľmi spokojná, takže určite bude super aj tento Váš produkt. V najbližšej dobe vyskúšam - ja aj moje deti 🙂 mám rada produkty, ktoré môže využívať celá rodina, že nemusíme mať tri šampónové fľaše alebo rôzne telové mlieka, ale natrieme sa všetci jedným, voniame rovnako pekne 😵

onmaria
26. okt 2016

ahoj Simi, mala uz mokre lupiny nema 🙂 aj ked sme vlastne sampon testovali len zo vzoriek. ale zbadala som, ze mne sa na viacerych miestach medzi vlasmi (hlavne vzadu) spravili nejake cervene fliaciky..neviem, cim to bude, svrbi ma to. Šampón samozrejme doprajem aj všetkým ostatným, ale ak by sa náhodou ušiel mne, tak ho veľmi rada vyskúšam aj ja sama na vlastnej koži, momentálne by sa hodil.

marecek1
26. okt 2016

Šampón je úplne super. Obe moje deti mali na hlavičke šupinky - mliečnu chrastu, a po použití tohto šampónika sa stratili.

katarinka26
26. okt 2016

Šampónik Linola sme mali možnosť odskúšať vďaka tebe, keď si bola ambasádorkou 🙂 , vyhrali sme vzorku v súťaži. Šampónik je skvelý, využívame ho najmä vtedy keď sa dcérke objaví vo vláskoch chrastička ako miminkám, žiaľ aj takto sa vie prejaviť citlivá koža u 6 ročnej princezny, ale našsťastie nám linola vždy pomôže. ďakujeme ti za neho 🙂

domin85
26. okt 2016

Sampon linola sa priznam, sme este nemali. Ale zaujimalo by ma, ci ma niekto skusenosti aj pri psoriaze a s nou spojenymi lupinami...

kupcovci
26. okt 2016

Je to najlepsi sampon aký som doteraz mala, pomohol mi veľmi po pôrode aj keď som mala problémy so svrbenim pokožky hlavy, je ozaj velmi setrny k pokožke a pouzivaju ho obe deti 🔝produkt 🙂

monika11m
26. okt 2016

Keď je dobrý na mliečnu chrasyu tak asi vyskúšame lebo po piatich mesiacoch sa zase vracia aj ked nechapem prečo

kittyjuliette
26. okt 2016

Popravde som este nemala moznost vyskusat.Vdakabohu maly nemal s pokozkou hlavy doteraz ziadne problemy a tak sme nepotrebovali speci sampon.Avsak zacinam uvazovat,ze ked si pojdem kupit najblizsie krem na ruky,kupim si aj sampon,kedze ma dost casto svrbi pokozka hlavy a bezne sampony proti lupinam a svrbeniu pokozky mi to len zhorsuju.Mozno prave toto by pomohlo,dakujem za tip😉

alenka008
26. okt 2016

Ani my sme samponik este neskusali. Dcerka ma velmi citlive oci, stipe ju aj to, co ine deti nie. Tak mozno to bude dobra alternativa 🙂

aadrika
26. okt 2016

Ahoj Simi, musim sa priznat, ze vdaka tvojmu ambasadovaniu za Linolu a vdaka tvojim pozitivnym recenziam na tento Linola sampon ho uz davnejsie mame doma a kupila som ho prave kvoli problemom ktore tu aj ty spominas...Moj 8-mesacn syncek sa vdaka Linola samponu zbavil mliecnej chrasty a moj druhy 4-rocny syn je statsny ze ho ziadny sampon nestipe v ockach 🙂LInola opet nesklamala, je to vyborny sampon, mozme len dalej odporucit 🙂

vonava007
26. okt 2016

@simi_linola Tak a teraz sa pytam sama sebe preco sme tento sampon este nevyskusali?????? Pozname osobne vsetky pripravky a sampon som doteraz obchadzala......to naozaj existuje nieco taketo??? Moja dcera si vlasky nechce velmi umyvat lebo ju stipu oči a aj v troch rokoch ma stale zvysky mliecnej chrasty. Nie je mozne sa jej zvavit, rovnako aj u syna. Problemy s pokozkou hlavy ma najma manzel, ale ten je verny 'svojej' znacke. Keby vsak vyskusal Linola sampon a zabral by, verim ze sa stane vernym zakaznikom a bude mat novu 'svoju' značku🙂 to som si ista.

marthuska
26. okt 2016

Velmi rada by som sampon vyskusala na dcerkinej hlavke. Skoda ze sa vzorky nedistribuju aj do lekarni, resp sa nedaju nikde kupit.

irenaliza
26. okt 2016

Proste je super a hlavne,že neštípe, lebo moje dcérky stále plakali,že majú šampón v očkách a pri Linola nie, takže super a ešte po ňom vlásku hebké sú a krásne sa rozčesávajú, pekný deň

mumu37
26. okt 2016

Pri dcerke pouzivam, lebo sa jej zase spravila mliecna chrasta. Nestipe v ociach (mam odskusane na sebe, lebo dcera si neznasa umyvat vlasy, vzdy reve ako keby sme ju rezali 🙂 )

luciahudecova
26. okt 2016

My sme ho ešte neskusali, ale veľmi radi by sme otestovali. Produkty Linola sú top, takže určite bude aj šampón

krokodilkajmanka
26. okt 2016

Šampón sme ešte neskúšali, ale radi ho otestujeme 🙂 dcérka je maličká, takže je super, že neštípe v očkách 😉

jabucko
26. okt 2016

Veru mliecnej chrasty sa zbavit he problem. Srobajz aj so svojou hrivou je to este narocnejsie. Ja nastastie suchu pokozku na hlave nemam. Ale manzel by to urcite zurocil. Ten s tym ma dlhodobo problem. Neskusal, je nacase to zmenit 🙂

lekristinka
26. okt 2016

Sampon sme este neskusali, ale ako citam, vyzera byt fajn. Urcite v najblizsej dobe skusime 😎

ivankajar
26. okt 2016

Nevedela son ze tato kozmetika je urcena an pre deticky radio by SME ho vyskusali skusili SME uz vela samponov. Dakujem

meiwe
26. okt 2016

No ja uz musim zajst do lekarne po neho muz len detske chce oblubene znacky ale aj tak sa stazuje ze ho svrbi hlava a ze ma suchu pokozku. Rada ho vyskusam aj na sebe a dcerke. vyzera byt super

magdicka111
26. okt 2016

Zdravim kedze nepozname vadu znavku velmi radio by SME ju skusili dakujem

palculienka32
26. okt 2016

LINOLA je skvelý šampón 😊

ilbruk
26. okt 2016

Spokojnost, pouzivame vsetko celu sadu, nakolko dcerka ma atopucky ekzem.

carrie4
26. okt 2016

U nás je Linola top... a najmä šampón, ten sa nám pri seberoe osvedčil a odvtedy ho používame, syn je atopik a Linola výrobky môžem len odporučiť i ked ako maminy atopických detičiek vedia, každému zaberie niečo iné... treba skúšať 🙂

wika157
26. okt 2016

My sme ho sice este nemali, ale urcite vyskusam 🙂

sluchatka
26. okt 2016

ani ja som tento sampon este neskusala, ale asi dam na vase rady a skusime 🙂

majah212
26. okt 2016

nemam skusenosti, ale ako vidim je to sampon pre malých aj velkých. mna strasne svrbieva hlava, nehovoriac o suchej pokozke a este som nenasla ziaden sampon (A to som vyskusala vsetky od bio, po reklamne tahaky)ktory by na to zabral a navyse sa malemu robi mliecna chrasta. Ak toto vyriesi jeden sampon, tak super 🙂 urcite vyskusam 🙂

miroslavan
26. okt 2016

Urcite tento samponik vyskusame-starsi syn sa stale stazuje na svrbenie pokozky hlavy a maly ma zas problem pri kupani-vsetko ho stipe 😒

nikenzi
26. okt 2016

Este sme neskusali ale zisiel by sa. Este stale ma supinky na hlave od narodenia - ktore vsak vdaka jeho hrive nevidno 😀