SÚŤAŽ: Ako sa vám páči náš krém na tvár Linola Face?

simi_linola
27. okt 2016

Ahojte 🙂 Čo hovoríte na náš krém a suchú a citlivú pokožku tváre Linola Face? Budem veľmi rada ak sa so mnou podelíte o vaše názory a jedného z vás potešíme týmto skvelým krémom na tvár Linola Face 🙂

U nás nesmie chýbať práve v takomto počasí, kedy je pokožka tváre veľmi namáhaná vetrom a v niektorých oblastiach Slovenska už aj mrazom 🙂 Drobce ho priam zbožňujú 🙂

Viac o kréme na tvár Linola Face si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/linola_face

ciusinka
27. okt 2016

Tento krém je úplne super,mne osobne dosť vadí,že väčšina krémov na tvar pre deti sú veľmi tekuté,ale tento krém má takú "akurát" konzistenciu,ľahko sa rozotiera,rýchlo sa vstrebáva,pokožka po ňom ostáva hladká a jemná a veľmi prijemne vonia 🙂Ja ho môžem len odporučiť 🙂

ivankajar
27. okt 2016

Zatial son neskusala ucinky co son citala velmi zaujimave.

kittyjuliette
27. okt 2016

Akurat rozmyslam nad nejakym vhodnym kremikom na zimu.Sice ekzemom vdakabohu maly netrpi,aj tak chcem pre neho nieco najma ked zacne mrznut.Tak zrejme skusime tento☺

pribinak
27. okt 2016

vase vyrobky som si este nikdy nekupila, ale zda sa, ze su velmi kvalitne, urcite pojdeme na lyzovacku, takze by sme sa natierali cela rodina 🙂

vierus77
27. okt 2016

Zatiaľ sme ho ešte nemali, ale až ho vyhrám, určite sa potešíme a vyskúšame celá rodina. 😉

monika11m
27. okt 2016

Môže byt dobrý ale keď som videla tu cenu tak ostavam pri Nivei. Pardon za úprimnosť

fidorka221
27. okt 2016

Tak tento som videla akurat na obrázku😃
Ak ho vyhrám, vďačne vyskúšam!😃

maryon1
27. okt 2016

Takýto krémik by sa nám teraz veľmi zišiel. Odskúšaný ho nemáme, ale iné Vaše výrobky áno, takže bude určite super. Výhre by sme sa potešili 🙂

andy_07
27. okt 2016

Ešte sme sa s týmto krémikom nestretli.. ak by sme ho vyhrali radi vyskúšame.. manžel má psoriázu a ja mávam celú jeseň a zimu atopickú pokožku.. 😉 takže určite by sme radi vyskúšali.. 😉

taaja
27. okt 2016

Manžel by ho rád vyskúšal na ekzém ktorého sa nemôže zbaviť ☹ dá sa zohnať aj vzorka?

simi_linola
autor
27. okt 2016

@taaja vzorky sú dostupné vo vybraných pediatrických,dermatologických ambulanciách a niektorým mamičkám sa podarilo natrafiť na nich už aj v lekárni 🙂 Poprípade je ešte možnosť objednať ich na českom e-shope, ktorý však nedováža na slovensko (to len pre prípad ak by ste tam náhodou mali známych alebo rodinu) a taktiež zvyknú byť súťaže o vzorky aj v Linola skupine https://www.modrykonik.sk/group/7305/ (momentálne máme medzi výhrami vzorky šampónu, telového mlieka a sprchového gélu) 🙂

macopka
27. okt 2016

Ešte sme neskúšali ☹ budeme musieť skúsiť 🙂

aadrika
27. okt 2016

Krem Linola Face je výborný v jesennom a zimnom období, natieram nim aj oboch syncekov a veľká spokojnosť. Nemaju potom suchu pokožku ani začervenania a este aj krasne jemnucko vonia ☺

lucinka981
27. okt 2016

Kedze u nas to zacina stipat vonku a syncek musi absolvovat stale aspon 3hodinovu prechadzku tak bez linoly ani na krok 😊 Vona je nadherna,super sa vstrebava a jemnunka k jeho tvaricke. Takze u nas 🔝🔝🔝🔝🔝🔝

tomaskova
27. okt 2016

Taak tento kremik mam na zozname ako prvy pre deturence ale aj pre mna na prechadzky v tomto pocasi.a hned za nim kremik na ruky, sprchovy gel a telove mlieko...a este uvidime 🙂

bibyke
27. okt 2016

Tento sme ešte nemali,ale určite je dobrý,ja na linolu počujem len chváli!

oxana1212
28. okt 2016

Este som ho nepouzivala, ale rada by som vyskusala 🙂

vonava007
28. okt 2016

U nasho syna riesime cely zivot jeho suchu pokozku a atopicky ekzem. Kazdodenny boj a premastovanie pokozky je mimoriadne dolezite. Najhorsiu ma stale tvaricku. Zvlast v tejto vykurovacej sezone jeho pokozka priam trpi. Krem face od Linoly je fantasticky. Lahko sa vstrebe a vytvori doslova ochranny film. U nas vyhrava na plnej čiare.

dankaa78
28. okt 2016

Vazny krem pre nasu dceru Lenku😀 ...mami moja pokozka potrebuje dennu starostlivost🙂

henuskah
28. okt 2016

Tento krém je super, veľmi sme si ho obľúbili všetci u nás doma😊 či je leto, alebo zima malý sa s ním krémuje stále a je výborný pomocník aj v mrazoch 😉 dobre sa roztiera, rýchlo sa vstrebáva, chráni tvár a podľa mňa má aj peknú vôňu😊 za mňa veľmi kvalitný výrobok, určite odporúčam každému🤗

janettan
28. okt 2016

zatiaľ nemáme skúsenosť, ale recenzie od mamičiek sú veľmi dobré, určite sa ho oplatí vyskúšať 🙂

majba
28. okt 2016

zatial nestiham vyskusat vsetko. ale produkty, ktroe mame doma, pouzivame s radostou a verim, ze aj krem na tvar by mal rovnaky uspech 🙂

irenaliza
28. okt 2016

Linola Face má u mňa 1, a hlane umôjho manžela, ktorému veľmi pomohla a už si juaj sám bol kúpiť v lekármi a to doteraz kozmetiku sám nekupoval, ale Linola u neho vyhrala na celej čiare, takže ďakujeme Linole za Linola Face a super dni.

olivka26
28. okt 2016

my sa zatial len zoznamujeme s vyrobkami Linola,Krem na tvar este odskusany nemame,ale myslim,ze by som s nim bola nie len ja ale cela nasa rodinka spokojna 😀

luccianna
28. okt 2016

Linolu som dala kupit manzelovi pre dceru. Zial ani v jednej lekarni nebola. Vraj len na objednavku... tak musime objednat. Alebo vyhrat. 😉

curcuma
28. okt 2016

Linola bola pre nás až doteraz neznáma značka,
vy ste pre ňu tá správna dohadzovačka,
krém na tvár Linola Face by nás potešil,
pokožku na tvári by určite posilnil,
už nám zostáva len čakať,
či práve u nás ho budete môcť zbadať 😉.

lillyjanka
29. okt 2016

este som vaš kremik neskušala ,ja aj dcerka mame velmi citlivu pokozku a malo co nam sadne

siuzi4
29. okt 2016

Neskúšala som ho ešte ale potešil by ma ak by som ho vuhrala, lebo mám v zime suchu tvár 😉

beka22
29. okt 2016

Zatiaľ som ho nemala ale určite by som ho chcela skúsiť. Malý má problém so suchou kožou na tváričke.

iwqa
29. okt 2016

My sme ho začali používať keď sa drobcovi objavili také malé vyrazticky na lickach a z mich sa mu urobila taká drsný červený ako keby fliacik,mal to na celých oboch líčkach,kremovala som mu to pravidelne ale nemakklo to,dokonca sme boli aj i Dr. A dostali sme masticku nato ale ani tá nepomohla veľmi... Keď som objavila skupinku Linola,prehladala som výrobky a našla tento kremík,hneď som ho objednala v lekárni a musím povedať,že nič lepšie som nemohla urobiť,maličký mal už po dvoch pouzitiach líčka jemne a po týždni také kraaaasne,odvtedy ho pouzivam stále kazdy den