Odkiaľ ste sa o Linole dozvedeli? Odporučil vám ju niekto, videli ste reklamu na našu značku alebo ste sa o nej dočítali?
Naše prvé stretnutie pochádza z internetového fóra a zo skúseností od iných mamičiek. Keď neskôr náš výber odsúhlasili aj doktorky a samozrejme aj tá najpovolanejšia dcérka Lenka, nebolo pochýb o tom, že sme si vybrali správne 🙂
Pripájam vám aj menšiu fotodokumentáciu toho, aký priebeh mala "závislosť na Linole" u nás :D
Prajem krásny deň 🙂
O Linole som sa dozvedela tu-od teba 😉Ešte za čias tvojho ambasadorstva,už to bude aj niečo cez rok 🙂Začalo to u nás s Linola Lotion,pokračovalo s Linola Fett atd atd 😀
Mne to spomenula tiez kozna doktorka linola fett, ze dobre premastuje, a pomaha na suchu ekzematicku pokozku deti. Ale som zvedava na ktorykolvek produkt, cloveka tu nahuckate 😀
Ja som sa dozvedela o tejto kozmetike tento tyzden, tu na MK 😀😅😊.
tu 🙂
Mna by zaujimalo v akich obchodoch sa da kúpiť ? Dúfam že nie len cez eshop lebo kozmetiku cez internet nikdy nekupujem
to by zaujímalo aj mňa, nerada tiež kupujem kozmetiku cez eshop, ja som tento týždeň bola u jednej známej tá si krém chválila, tak som si 1 zobrala na vyskúšanie ale nespýtala som sa jej odkiaľ ich má, kde ich kúpila, mala ich viac,
Nám ju predpísala doktorka na atopicky ekzém.
@monika11m
@kvetinka75 Ahojte dievčatá 🙂 Produkty značky Linola sa dajú zakúpiť v lekárňach - tak ako v internetových, tak aj v normálnych kamenných. Ak by v kamenných náhodou nemali priamo k dispozícii ten produkt, ktorý chcete, môžu vám ho objednať a vy sa po neho na druhý deň už len zastavíte 🙂 A ak náhodou nechodievate napr. často do mesta, ja som si zvykla do lekárne zavolať, opýtať sa či majú a ak nemali, tak ich pekne poprosiť aby mi objednali a už som si len prišla po neho 🙂 Ale klop klop klop, s narastajúcim dopytom rastie aj ponuka a tak sa zásobenie Linolou v lekárňach čoraz viac zlepšuje 🙂
Ja som túto značku objavila len včera, tu na modrom koníkovi. 🙂
Prvýkrát od kamarátky a následne tu na MK a potom som kúpila pár produktov v lekárni...
Ja som sa o znacke dozvedela tu, v.tomto fore 🙂
😀 aj ja som sa o tejto značke dozvedela práve teraz tu 🙂
Ja z netu asi 4 roky dozadu pre dcérku, Linola s takým čiernym logom 🙂
@taaja áno, Linola krém 🙂 Bohužiaľ sa už do SR ani ČR nedistribuuje, ale bol supeeeer 🙂 Toto bola on, však ? 🙂
U našej pediatričky, keď sa narodila vo februári druhá dcérka 🙂
Ja o tejto kozmetike pocujem prvykrat a to vdaka tomuto tyzdnu s linolou. A musim priznat ze ked citam tie pozitiva od mamiciek som z nej nadsena. Uz mam niektore produkty vycihane a tie urcite vyskusam ;)
Ja som o Linole pocula prvy krat v Rakusku kde pracujem v TV reklame a po tom co pomohla aj vnucke len lutujem, ze nebola dostupna na trhu ked boli moje deti male, alebo sme o nej iba nevedeli. Moja vnucka nema pri jej pouzivani ziadne prejavy ekzemu co je uplne super, kedze je to len kozmetika nie liek a sama ju davam vnukovi na tvar v zime na cervene vysusene licka tiez s velkym uspechom.
Tu na mk v tvojej skupine a potom u pediatricky 🙂
Od Teba Simonka.A v Tvojej skupine.Dcera Lenka denno denne pouziva Linola face🙂
Predpísala ju kožná staršej dcérke na seboreu odvtedy používame len čiernu linolu
@simi_linola áno presne tá linola 🙂
Na modrom koníku.Žiadala som mamičky o radu ohľadom šampónu a odporúčili mi Linolu☺
no u nas to bol urcite modry konik 🙂)) telka sa u nas nepusta a fb nemame, ci to bezi aj v nejakych novinach neviem... takze u nas koniiiik a teda simiiiiik 🙂)))
🙂 tu , na MK, citala som o nom.
Vďaka tebe Simonka, na MK. ďakujeme
Tu na MK. Dovtedy vobec ☺😉😯.
v zahranici. Tam nam ju "predpisala" pediatricka. A som rada, ze sa konecne objavila i na SVK - nech pomoze i slovenskym detickam ! 😉
Včuľ.
Nám Linolu fett ,,dala,, naša kožná doktorka. Ja so bola spokojná, pomohla.