Kde ste sa prvýkrát stretli so značkou Linola?

simi_linola
27. okt 2016

Odkiaľ ste sa o Linole dozvedeli? Odporučil vám ju niekto, videli ste reklamu na našu značku alebo ste sa o nej dočítali?

Naše prvé stretnutie pochádza z internetového fóra a zo skúseností od iných mamičiek. Keď neskôr náš výber odsúhlasili aj doktorky a samozrejme aj tá najpovolanejšia dcérka Lenka, nebolo pochýb o tom, že sme si vybrali správne 🙂

Pripájam vám aj menšiu fotodokumentáciu toho, aký priebeh mala "závislosť na Linole" u nás :D

Prajem krásny deň 🙂

sardinka336
27. okt 2016

Nám Linolu fett ,,dala,, naša kožná doktorka. Ja so bola spokojná, pomohla.

ciusinka
27. okt 2016

O Linole som sa dozvedela tu-od teba 😉Ešte za čias tvojho ambasadorstva,už to bude aj niečo cez rok 🙂Začalo to u nás s Linola Lotion,pokračovalo s Linola Fett atd atd 😀

cevrik5
27. okt 2016

Mne to spomenula tiez kozna doktorka linola fett, ze dobre premastuje, a pomaha na suchu ekzematicku pokozku deti. Ale som zvedava na ktorykolvek produkt, cloveka tu nahuckate 😀

mamca31
27. okt 2016

Ja som sa dozvedela o tejto kozmetike tento tyzden, tu na MK 😀😅😊.

kvetinka75
27. okt 2016

tu 🙂

monika11m
27. okt 2016

Mna by zaujimalo v akich obchodoch sa da kúpiť ? Dúfam že nie len cez eshop lebo kozmetiku cez internet nikdy nekupujem

kvetinka75
27. okt 2016

to by zaujímalo aj mňa, nerada tiež kupujem kozmetiku cez eshop, ja som tento týždeň bola u jednej známej tá si krém chválila, tak som si 1 zobrala na vyskúšanie ale nespýtala som sa jej odkiaľ ich má, kde ich kúpila, mala ich viac,

luciahudecova
27. okt 2016

Nám ju predpísala doktorka na atopicky ekzém.

simi_linola
autor
27. okt 2016

@monika11m
@kvetinka75 Ahojte dievčatá 🙂 Produkty značky Linola sa dajú zakúpiť v lekárňach - tak ako v internetových, tak aj v normálnych kamenných. Ak by v kamenných náhodou nemali priamo k dispozícii ten produkt, ktorý chcete, môžu vám ho objednať a vy sa po neho na druhý deň už len zastavíte 🙂 A ak náhodou nechodievate napr. často do mesta, ja som si zvykla do lekárne zavolať, opýtať sa či majú a ak nemali, tak ich pekne poprosiť aby mi objednali a už som si len prišla po neho 🙂 Ale klop klop klop, s narastajúcim dopytom rastie aj ponuka a tak sa zásobenie Linolou v lekárňach čoraz viac zlepšuje 🙂

lubomira11
27. okt 2016

Ja som túto značku objavila len včera, tu na modrom koníkovi. 🙂

fidorka221
27. okt 2016

Prvýkrát od kamarátky a následne tu na MK a potom som kúpila pár produktov v lekárni...

jabucko
27. okt 2016

Ja som sa o znacke dozvedela tu, v.tomto fore 🙂

andy_07
27. okt 2016

😀 aj ja som sa o tejto značke dozvedela práve teraz tu 🙂

taaja
27. okt 2016

Ja z netu asi 4 roky dozadu pre dcérku, Linola s takým čiernym logom 🙂

simi_linola
autor
27. okt 2016

@taaja áno, Linola krém 🙂 Bohužiaľ sa už do SR ani ČR nedistribuuje, ale bol supeeeer 🙂 Toto bola on, však ? 🙂

macopka
27. okt 2016

U našej pediatričky, keď sa narodila vo februári druhá dcérka 🙂

tomaskova
27. okt 2016

Ja o tejto kozmetike pocujem prvykrat a to vdaka tomuto tyzdnu s linolou. A musim priznat ze ked citam tie pozitiva od mamiciek som z nej nadsena. Uz mam niektore produkty vycihane a tie urcite vyskusam ;)

slnieckoevka
28. okt 2016

Ja som o Linole pocula prvy krat v Rakusku kde pracujem v TV reklame a po tom co pomohla aj vnucke len lutujem, ze nebola dostupna na trhu ked boli moje deti male, alebo sme o nej iba nevedeli. Moja vnucka nema pri jej pouzivani ziadne prejavy ekzemu co je uplne super, kedze je to len kozmetika nie liek a sama ju davam vnukovi na tvar v zime na cervene vysusene licka tiez s velkym uspechom.

kupcovci
28. okt 2016

Tu na mk v tvojej skupine a potom u pediatricky 🙂

dankaa78
28. okt 2016

Od Teba Simonka.A v Tvojej skupine.Dcera Lenka denno denne pouziva Linola face🙂

evka1247
28. okt 2016

Predpísala ju kožná staršej dcérke na seboreu odvtedy používame len čiernu linolu

taaja
28. okt 2016

@simi_linola áno presne tá linola 🙂

mamamoni
28. okt 2016

Na modrom koníku.Žiadala som mamičky o radu ohľadom šampónu a odporúčili mi Linolu☺

s1m.one
28. okt 2016

no u nas to bol urcite modry konik 🙂)) telka sa u nas nepusta a fb nemame, ci to bezi aj v nejakych novinach neviem... takze u nas koniiiik a teda simiiiiik 🙂)))

menoruze
29. okt 2016

🙂 tu , na MK, citala som o nom.

karolin2
30. okt 2016

Vďaka tebe Simonka, na MK. ďakujeme

bonitka7
30. okt 2016

Tu na MK. Dovtedy vobec ☺😉😯.

artusa3
31. okt 2016

v zahranici. Tam nam ju "predpisala" pediatricka. A som rada, ze sa konecne objavila i na SVK - nech pomoze i slovenskym detickam ! 😉

natalym
31. okt 2016

Včuľ.