Aký je váš názor na kozmetiku ako darček?

simi_linola
25. okt 2016

Dostávate na sviatky kozmetiku? Potešíte sa takémuto darčeku alebo ste radšej ak si môžete vybrať samé? A naopak, kupujete ju vy svojej rodine či priateľom? Máte už nejakú v zásobe na prichádzajúce Vianoce? 🙂

misiaknunu
25. okt 2016

No ja osobne rada kupujem sadu kozmetiky a aj dostavam. Po Vianociach som nabalena aj na polroka az cely rok 🙂... Kozmetiku vsak vyberam tak, ze viem kto co pouziva... A kozmetika bola jedina volba, ktora nikomu neuskodi. Ked sa opytam, co by si zelali, odpoved je nic, zdravie. Oblecenie, parfemy, knihy nemam odvahu na tajnasa kupovat. Takze iba drahemu robim mini prekvapenia, ostatnym kozmetika a po pripade drobnost...

evka1247
25. okt 2016

jedine v tom prípade že presne viem čo sa dotyčnej osobe páči, inak to neuznávam, ja som vždy dostávala sady a polovica z toho šla kamarátke, lebo to proste nepoužívam. Napríklad brat nám už podsunul voňavku akú chce 🙂

marfikchov
25. okt 2016

ak je to pre deti, som povďačná, za tie roky sme našťastie nenašli žiadnu, čo by nám "škodila", čiže peny do kúpeľa, sprchové mydlá, olejčeky ma vždy potešili. Kozmetiku ako takú zriedkakedy dostávam, ešte menej darujem, ešte tak sprchový gél, ale parfém či krém nemám odvahu kúpiť, pokiaľ nepoznám konkrétnu značku, ktorú osoba používa a náhodnou kúpou mnou vybraného krému nechcem nikomu ublížiť, poškodiť.

tomaskova
25. okt 2016

Dobry den. Zial kozmetiku mi nekupuje nikto ako darcek. Kedze vedia ze trpim ekzemami, vedia ze hociaku kozmetiku nemozem. Ja naopak mam vysondovane v rodine kto co pouziva a zvykneme s muzom kupovat. Minule sme sa smiali, ze babka dostala uz tretikrat po sebe od nas kozmetiku. Tento rok jej uz musi jezisko priniest nieco ine 🙂 uz si bude mysliet, ze jej nieco naznacujeme 🙂

jasminet
25. okt 2016

nemam to rada, takze nedavam a nerada dostavam - vacsina mi potom lezi v skrini a ak neposuniem dalej (co nie, lebo neviem co komu), po par rokoch to vysmarim prec..
ale ak viem, aky krem pouziva moja mama, babka, tak to ano, aj parfemy, sama som uz jeziskovi povedala aky parfem pouzivam.

a najhorsie je, ak to je vlasova kozmetika - oleje, balzamy a neviem co a ja mam mastne vlasy, jemne... a aj ked ponukam po rodine, tak to nikto nechce - nevhodny typ, nevhodna znacka... proste skoda penazi

leonie77
25. okt 2016

...ja osobne rada darúvam kozmetiku a aj sa poteším, keď nejakú dostanem. Samozrejme s tým, že viem, čo komu vyhovuje a podľa toho kúpim, no a keď sa náhodou niekto netrafí do toho, čo vyhovuje mne, tak nevadí, nič sa nedeje, aj snaha sa cení 😉 a jednoducho to posuniem ďalej, či už mame, sestre, kamoške...
Najlepšie to však vyriešil otec, aby náhodou "nekúpil nejakú somarinu" (citujem jeho slová), každé Vianoce si ja, mama aj sestra nájdeme pod stromčekom darčekovú poukážku do našej obľúbenej drogérie a kúpime si, čo chceme 😉

emilia25
25. okt 2016

Aj u nas jezisko nosi mne a babke sampony gely na sprchovanie vonavky a muz balik na holenie.nam starym to staci ze si tam akoze nieco najdeme a tesime sa hlavne na deti ked si budu darceky rozbalovat.

meginka88
25. okt 2016

Ja velmi rada dostavam kozmetiku,pokial ta dotycna osoba vie,co pouzivam,potrebujem,...tak isto to plati aj opacne.pokial viem,co z kozmetiky kupit tak kupim,ale podla mna je vzdy lepsie sa opytat,alebo darovat poukazku.ano,pri opytani sa sa straca caro prekvapenia,ale vzdy lepsie ako kupit nieco co ta osoba nepotrebuje,nepouziva.u nas toto mame nastastie uz vyjasnene a radsej sa jeden druheho pred kupou opytame.

biokozmetika
25. okt 2016

podľa mňa to je super praktický darček pokiaľ dotyčný vie čo kupuje a je si istý, že to obdarúvanú osobu poteší a bude to aj používať nielen stáť v polici 😉

bodkafan
25. okt 2016

aj my casto daruvame kozmetiku,vsak sprchacom sa nikdy nic nepokazi 😉 ,umyvat sa treba predsa kazdemu 🙂 ,a samozrejme kazdy uz mame nejaku tu oblubenu vonu,tak samozrejme aj ta sa daruva

k_e_y
25. okt 2016

U nas je kozmetika posledné vychodisko, ked nás nič iné nenapadne ako darček, samozrejme nesie to byt hocijaka kozmetika ale značky, ktoré preferujeme, keď si raz zvyknem na dobrý šampón tak iný už nechcem 🙂

jumama
25. okt 2016

Ja som tiez casto dostala vone a kozmetiku, ktoru som nepouzivala, lebo mi nesadli. A zase, ak si mam nadiktovat, aj ked som uz velka, nie je to ziadne prekvapco potom. Mna na darcekoch tesi hlavne to prekvapco, ak je prijemne 🙂

bets
25. okt 2016

Nerada dostávam kozmetiku, pretože používam len vybrané produkty, niektoré si robím sama. Rovnako ich nekupujem ako darček, ibaže si niekto povie, ze by chcel konkrétnu vec.

dagaz
25. okt 2016

Nenavidim ak dostanem kozmetiku. Mam ju plnu policku a nepouzivam ju lebo mi nevyhovuje lebo som naucena na inu znacku a tak. Takze ani ja nedavam kozmetiku

moni244
25. okt 2016

Ja rada davam ozmetiku, hlavne mame, svagrine a sestre, lebo viem, co pouzivaju, co preferuju a tiez sa rada potesim aj ja kozmetike, hlavne ked sa trafia do vkusu 🙂

ciusinka
25. okt 2016

Ja mám rada kozmetiku ako darček,len škoda,že mne ju nikto nedáva 😀 Ale keď kupujem kozmetiku,tak jedine takú,o ktorej viem,že ju dotyčná obdarovana osoba používa,nikdy nekupujem iba tak naslepo 🙂

smitjan
25. okt 2016

kozmetika je konkretne pre mna teda velmi vdacny darcek 🙂 najma ak dostanem nejaku co mam rada 🙂 myslim vone 😉 taky kokosovy telovy krem vzdy potesi uplne najviac. Ale napriklad moja mamina ta kozmetiku ked dostane tak len nervaci ze to nema kam davat 😀

meissa
25. okt 2016

Ja som dostala darcekovu kartu do DM a myslim si,ze je to super darcek. Kazdy si vyberie to svoje. Ja som ju hned aj vyuzila a rozhodne to budem praktizovat aj ja 🙂

nela1916
25. okt 2016

Hmmmmm, myslím, že kozmetika môže vypáliť ako veľmi dobrá voľba, ale aj ako výpoveď o tom, že nad darčekom tápaš "však čo iné mu kúpim?...". Ja na kozmetiku až tak zaťažená nie som a často ju dostávam od ľudí, ktorí sa mi ani nevedia trafiť do vkusu, takže si potom jednotlivé kusy vymieňam s mamou alebo s kamarátkou, čo asi nie je celkom fér voči obdarujúcemu. Na druhej strane veľmi nerada investujem do voňaviek, takže ich občasný darčekový prídel ma celkom teší, ak mi teda sadnú.

Takže za mňa - môže byť, ale jedine, ak poznáš vkus obdarovanej a si si istá, že je to pre ňu darček na mieru a nie len také východisko z núdze.

saldi
25. okt 2016

Kozmetiku,resp.vianocne balicky si kupujem sama,vo výpredaji. V januári ;) radsej kupim knihu ako kozmetiku!

simi_linola
autor
25. okt 2016

Baby, máte ešte také nejaké univerzálne darčeky, ktoré darujete, keď vás nič iné nenapadne? Čo si myslíte napríklad o darčekových poukážkach ? nejaké parádne nákupy, masáž alebo niečo iné? čo vy na to? Keby ste si mohli vybrať hocijakú ľubovoľnú, aká by to bola? Ja určite nejaký welneeees <3

@misiaknunu
@marfikchov
@evka1247
@tomaskova
@jasminet
@biokozmetika
@emilia25
@bodkafan
@jumama
@k_e_y
@bets
@dagaz
@moni244
@ciusinka
@smitjan
@nela1916
@saldi

moni244
25. okt 2016

@simi_linola ja este rada davam darcekove poukazy do knihkupectva a to by potesilo aj mna, poukaz do knihkupectva 🙂

moni244
25. okt 2016

@simi_linola a univerzalny darcek kvalitna kava a sypany caj, podla toho, komu to ide, tim clovek nic nepokazi

sense
25. okt 2016

Nemam problem s tym ak mi niekto daruje kozmetiku, ta sa da vzdy vyuzit a mam rada taketo vyuzitelne dary...co sa tyka darovania, darujem bratom kedze poznam ich vkus, a aj chlapovi ale neexperimentujem s novymi vecami skor osvedcene produkty, kedze muz ma citlivu pokozku a nie kazda znacka mu robi dobre a poznam aj jeho typ vone, mladsi brat sa potesi akejkolvek vonavke a starsi tiez...nakupene este nemam casu dost...

simi_linola
autor
25. okt 2016

@moni244 ooo áno, trafila si moju strunu 🙂 poukážka do kníhkupectva a poriadny kvalitný čaj, tomu by som sa veru určite potešila 🙂

evka1247
25. okt 2016

No darčekový poukaz je fajn a teda u mňa osobne by to bolo na knihu

sense
25. okt 2016

@simi_linola co sa tyka poukazov, mama dostala na meniny poukaz na vstupy do welnesu potesilo, uz mala aj poukazku na kozmetiku.... mna by potesil poukaz ci uz welnes, fitko, alebo do knihkupectva na knizky v podstate hocijaka, dokonca aj z ikei 😉

moni244
25. okt 2016

@simi_linola presne, idealna kombinacia na relax

jasminet
25. okt 2016

napr poukaz na masaz tiez nemusi dopadnut dobre - niekto nema rad, ked sa ho cudzi dotykaju... ale poukazky do drogerie, parfumerky, nakupneho centra...to uz ano, tam uz si obdarovany moze naozaj vybrat po com mu srdce pisti

simi_linola
autor
25. okt 2016

@jasminet vidíš, napríklad to s tou masážou by ma nenapadlo a pritom máš pravdu...napr. kamarátka chodieva výhradne k masérkam, lebo jej maséri vadia...tss a aká som bola hrdá, že mám super nápad na darček ak nič lepšie nevymyslím :D