Vybíráte už vánoční dárky pro děti?

bara_lego
11. nov 2015

Nebude to dlouho trvat a nastane každoroční předvánoční shon. Já se mu snažím vyhnout, a proto vybírám dárky pro svou rodinu a přátele v předstihu. Teda, ne vždy se mi to daří 🙂 Jak je to u vás? Už vybíráte dárky pro děti? Přemýšlíte, co by se jim mohlo líbit, nebo společně píšete či kreslíte Ježíškovi?

Mám tu pro vás hned několik tipů na krásné dárky pod stromeček, které se hodí i pro babičky a dědečky, kteří nevědí, čím svým vnoučatům udělat radost. S naší malou nápovědou se určitě trefí správně 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/bara_lego/?posti...

jarnicka
11. nov 2015

Áno a tento týždeň mám aj veľa inšpirácií vďaka Lego, pretože mám aj netere a synovcov a dnešná hračka by mala byť nielen zaujímavá, ale mala by aj dieťaťu niečo dať - zručnosť, fantázia, naučiť sa čísla, či farby, niečo o zvieratkách či zamestnaniach... hlavne hravou formou. 🙂

kamajka
11. nov 2015

U nás na Vianoce tiež bude Lego...darčeky už majú decká vybraté,už ich treba len kúpiť, ale presne vieme ktoré dieťa čo dostane 🙂

bara_lego
autor
11. nov 2015

@jarnicka vítám Vám v diskuzi 🙂 Prozradíte nám, jaké stavebnice Ježíšek letos donese?

@kamajka prozradíte také Vy, jakými stavebnicemi LEGO DUPLO potěší Ježíšek Vaše nejmenší?

Co Vás dámy vede k pořízení stavebnic LEGO DUPLO? 🙂) Bára

jarnicka
11. nov 2015

@bara_lego noo keď nevyhram 🙂 tak tie lesné zvieratka alebo doplníme železničku .... a určite bude lego frozen pre neterku

linuus77
11. nov 2015

S dcérkou píšeme ježiškovi list, tentokrát chcela Barbie s koňom (už je v skrini) a pre syna manžel kúpil auto na dialkové ovládanie(syn je drobec, tak predpokladam ze to manžel kúpil sebe a syn je zámienka 🙂 ) a dcérka ešte dostane lego ľadové kráľovstvo, videla ho v katalógu a vždy mi o ňom rozpráva 🙂 to bude radosti, veľmi sa teším na Vianoce 🙂

bara_lego
autor
11. nov 2015

@ arnicka @linuus77 nádherné tipy🙂 Děti budou skákat radostí, až dárky rozbalí 🙂 Jak já bych si kolikrát přála být opět pětiletou holčičkou 🙂

mircalla
11. nov 2015

@bara_lego uz mam skoro vsetko kupene, nakolko coskoro rodim, nebude cas. ale mozno by ste mi poradili - syn ma 5 rokov.lego 2-5 rokov je pre neho uz davno moc jednoduche, ale vsetky lega ako 5-7 rokov resp. od 6 rokov sa mi zdaju zase prilis komplikovane - mame doma asi 4 a vsetky obsahuju kopu velmi malych suciastok, priznam sa, ze samej sa mi to nechce skladat, nieto este patrocny sam.....Proste x malych kusov, zbycajne vzdy aj nejake stratime. Hladam taku strednu cestu medzi Duplom a tymito legami. Chyba mi tam taky medzistupen. Kludne aj IP, ktore by bolo vhodne. Dakujem

lenkuliak
11. nov 2015

Ježiškovi sme zatiaľ nepísali, ale určite budeme, nastriháme mu nejaké obrázky darčekov, ktoré si vyberú. Ale už som premýšlala nad nejakými a určite pod stromčekom nebude chýbať lego duplo, tak ako každý rok 🙂 Už mám vyhliadnutý vláčik a lietadlá...

opica
11. nov 2015

mne dnes prisla VELKA krabica plna lego stavebnic, kedze aj kamosom nasich deti a sesterniciam/bratrancom treba. konkretne tieto sady:
41102 2ks
60099 2 ks
75907
60083
41026
60092
31031
a este jedno lego, ktore si zaprial mladsi syn...poviem vam, zohnat minulorocny model bola makacka a aj riadne draha 60059

a to este neratam lego, co dostanu od rodiny...moj muz je proste riadny fetak

bara_lego
autor
11. nov 2015

@mircalla děkuji Vám za příspěvek a doufám, že Vám nyní pomůžu 🙂 Zlatou střední cestou mezi stavebnicemi LEGO DUPLO a LEGO jsou stavebnice LEGO JUNIORS, určené pro předškoláky od 4 do 7 let. Kostky jsou navržené tak, aby poskytly snadný přechod mezi DUPLO kostkami a malými kostičkami LEGO. Sady LEGO Juniors totiž obsahují prvky pro rychlý začátek a očíslované předbalené balíčky, které můžou děti stavět bez Vaší pomoci. Snad Vám moje rada pomůže při výběru té správné stavebnice 🙂 Bára

bara_lego
autor
11. nov 2015

@opica věřím, že nebylo snadné sehnat loňský model. Avšak máte ho a určitě si s ním užijete spoustu zábavy🙂

mircalla
11. nov 2015

@bara_lego Dakujem pomohlo....Pozriem v obchodoch, aky maju vyber...

lilitela
11. nov 2015

Veru ano, vacsina je uz poobjednavana, dokonca aj 3x Lego, zatial ako pozeram su vsetky ine nez su Lega vo Vasej sutazi. Tak hadam este doplnime zbierku o stvrte.

666maybe
11. nov 2015

@bara_lego prosím Vás pasuje lego ľadové kráľovstvo s legom friends? Ďakujem 🙂

bubloska135
11. nov 2015

ja zacinam s darcekmi uz v lete vo vypredajoch 🙂 pre synceka mam uz o septembra nakupene, viem po com tuzi a co sa mu bude pacit, dostane hracku velku, malu a samozrejme knizka, ta musi byt ku kazdemu sviatku 🙂 verim ze stary rodicia sa postaraju o lego 🙂 uz to mame rozdelene 🙂 aby sa nestalo ze bude nieco dvojako 🙂

gabikkas
11. nov 2015

@bara_lego my uz mame kupeny lego domcek 10505, povedali sme si, ze pomocou lega co maju mozu tento domcek poskladat na XY sposobov, a zvazujem este arielu 10515 🙂 dievcata by sa jej neskutocne potesili, len je dost draha....

matricia
11. nov 2015

Áno, už vyberáme darčeky, najprv som si pohľadala a poprezerala výrobky v katalógoch hrackarstiev, aj na internete, už len urobiť uzsi vyber, ale to v pohode stihame, mne sa paci aj Lego friends, ale na to sú naši chlapci ešte mali, jeden má tri roky a druhy 14 mesiacov,takže niečo zaujímavé z dupla kupime a potom skombinujeme, páči sa mi stavba, policajná motorka, rybacka, vláčik, v tom Lego friends vyzerajú byť veľmi malé súčiastky, najmä tie kvetinky, tak to by som sa bála, že by mladší spapal

foolie
11. nov 2015

Ja som mozno sisi ale darceky kupujem uz od septembra ;) jednak nerada to nechavam na poslednu chvilu a hlavne koli financiam lebo naraz by som musela asi banku vykradnut :( tak skreckujem postupne a pre drobca sa chystam z najblizsieho rodicaku kupit lego so zvieratkami este nie som rozhodnuta ktore ale zoberiem tatika ten rozhodne ♡

mariannah81
11. nov 2015

my tieto vianoce tiež určite lego. Malá má skoro 3 roky tak uvažujem nad lego friends. Pozeráme rozprávky a veľmi sa jej páčia, obzeráme vo výkladoch. Takže určite lego friends. zatiaľ som sa nerozhodla ktoré, ale podľa mňa je to jedno. Dcéra sa poteší ktorémukoľvek ... no a potom nejaké knižky určite, už sa nám míňajú rozprávky 🙂

zuzka38
11. nov 2015

lego musi byt na kazde vianoce 🙂 uz mame svoje tipy, uz som si nakazala nejake aj od rodiny, ked sa pytaju co kupit chlapcom vzdy je to lego 🙂 lega nikdy nie je dost 🙂

abbey1
11. nov 2015

U nás už sú hračky pod stromček nakúpené. Trošku viac, ako som pôvodne mienila. Ale popravde, tento rok Lego medzi nimi chýba.

kamajka
12. nov 2015

@bara_lego budem úprimná (ako vždy), unás už nebude duplo, chlapci maju 9 a 5 r... s duplom by ma vysmiali 😀 starsi si praje karavan, neviem z ktorej edície to je :D

margieamatusko
12. nov 2015

Cakaju nas zachvilu narodeniny, takze ako darcek nas uz caka zabavny box de luxe, Vianoce este zvazujem medzi stavbou a tou hasicskou stanicou na obrazku. Zisli by sa nam aj doplnkove kolajnice k vlaciku, tie nam donesie asi Jezisko u babky.... 🙂

keiperka
12. nov 2015

jasné, už mám 2-3 darčeky pre dcérku a ostatné sa budem snažiť pokúpiť už teraz v novembri, nech toho nie je naraz veľa, lebo potom sa kupujú sprostosti.. :D

mabliss
12. nov 2015

Malý bude mať na Vianoce 2roky a 4mesiace. Rozhodli sme sa prvýkrát mu kúpiť Lego. Konkrétne Lego Duplo sadu 10580. Som rada,lebo sa nám ju podarilo kúpiť za výhodnú cenu. Už teraz sa teším,keď ju spolu otvoríme a budeme sa hrať. Mala som už niekoľkokrát nutkanie mu ju dať skôr, ale (snáď) vydržím. Ja ako dieťa som Lego nemala, o to viac si to s malým uzijem. Motiváciou na kúpu tejto hračky bola jej pridaná hodnota vo forme kvality, rozvíjania predstavivosti,jemnej motoriky a v neposlednom rade aj krásny farebný vzhľad kociek. 🙂

lucasko2013
12. nov 2015

@bara_lego u nás ježiško prinesie box...lebo kociek staaale nie je dosť a chceme doplniť vláčik dráhu (v skrini sú už ďalšie koľajnice a most) ....ešte chceme prikúpiť tunel a logické mašinky....chcem sa spýtať výjdu do vianoc ešte nejaké novinky Lega (napr. k vláčiku)?

bara_lego
autor
12. nov 2015

@lucasko2013 souhlasím s Vámi, že kostek není stále dost🙂 Všechny nové stavebnice jsou nyní v obchodech, na výběr je toho do Vánoc opravdu dost. Věřím, že si určitě vybere tu správnou stavebnici pro Vaše malé 🙂 Bára

prada11
12. nov 2015

Už chvilku darceky vyberame ale zatial nie je nic rozhodnuté. Mám dvoch synovcov. Jeden bude mať 5 rokov a druhý 10. Ten malý miluje vlaciky a ten druhý má lega až dosť, takže tentokrát som dost bezradná.

bara_lego
autor
12. nov 2015

@666maybe všechny stavebnice LEGO jsou kompatibilní🙂 Kostičky z různých stavebnic na sebe pasují🙂 dokonce na sebe pasují ty kostky, s kterými si hrály ještě naše maminky 🙂 Nahlédněte do ostatních diskuzích, kde maminky popisují, s jak starými kostkami si jejich děti hrají a jak právě kombinují starší kostky s nejnovějšími 🙂 Bára

jasminet
12. nov 2015

ehm ehm, ja uz mam par darcekov aj zabalenych 😀 😀 😀 😉