Čo robia vaše deti so svojimi kockami najradšej?

bara_lego
Moderátor
24. okt 2017

Stavajú rady veže alebo ich radšej búrajú? Budujú veľkolepé stavby, mestá a zoologické záhrady? Jazdia a lietajú do ďalekých krajín alebo k haváriám? Alebo pečú, varia a chystajú pikniky v parku? Ak máte nejaké fotky, sem s nimi, pretože detská fantázia nás baví a inšpiruje.

marianna2005
24. okt 2017

U nas sa najradšej stavajú domčeky a ohrady pre zvieratká, ale skôr ako ich stihnem odfotiť tak to zbúrajú :D

foolie
24. okt 2017

Nas Samko najradsej stavia kominy co najvyssie a potom ich autom bura 🙂 a kocky mame vsade 🙂

anka2103
24. okt 2017

U nás vyhráva jednoznačne postaviť čo najväčšiu vežičku ☺ a garáž pre autá

majocka24
24. okt 2017

U nas su to vacsiniu smeti do smetiarskeho auta a potom budovy domy

nebojtesa
24. okt 2017

Vymyslia si nejaku temu a potom sa snazia zo vsetkych kociek nieco vytvorit, niekedy maju fakt originalne napady. Fotka sa mi teraz neda pridat.

jany205
24. okt 2017

Najradšej ich rozhadzuje po celom byteeeee 😍😂

martinkaha
24. okt 2017

Naši stavajú domčeky, parkoviská pre autá, detské ihrisko, klietky v ZOO, vežu až po strop ... 🙂

zdena12345
24. okt 2017

traktor s co najvacsim kominom😝

sperka
24. okt 2017

Libuška stavia veže, kde umiestni čo najväčší počet zvierat. No a Timuško, typický chlap autá.

emi16
24. okt 2017

Podla veku
Okolo jedneho roku rozoberali vsetko
Potom boli vezicky
Neskor domceky, hrady, zamky, prisady do jedla, krmivo pre psika ( jedna dcera je havko a druha ju krmi)
A duplp vlacik vzdy najdem niekde vrcat
Lebo nan zabudnu a cestuje nam po byte 😜 Aj s postavickami

monika11m
24. okt 2017

Môj syn sa hrá najradšej na Gozzilu . Ja staviam a ob búra!😬

eunikka
24. okt 2017

Aktuálne z kociek staviame mestá, budovy, jednoducho všetky kocky využijeme a niekedy ma prekvapí tvorivosť detí - ja ako "dospeláčka" i pri maximálnej snahe o tvorivosť akosi obmedzene tie kocky spájam, ale čo dokáže poskladať môj syn, akým spôsobom spojiť jednotlivé kocky... Žasnem. A ďalšou top hrou u nás je aktuálne hra na smetisko - takže kocky lega sú všade a čakajú kým dôjde smetiarsky bager a uprace ich na smetisko 🙂

ajusik86
24. okt 2017

u nás baby najradšej stavajú veže 🙂 hovoria že stavaju Burj Khalifu v Dubaji 🙂 Asi ich inšpirovala krstná, ktorá tam rada cestuje. Takže máme postavený každý den malý Dubaj 🙂

reni1512
24. okt 2017

Este sekunda a leteli by 😀 ... povodne veza k Jeziskovi, ale kedze kociek je malo, nevieme sa vysplhat..
Najradsej staviame stanice, mosty pre elektricky lego vlacik, kolajnice, vieme sa prehrat hodiny 😉

jabucko
24. okt 2017

Moj Maxik stavia veze ... Do vesmiru priam. 🙂

beka22
24. okt 2017

Náš drobec najradšej trávia komíny ale keď sa hrá s dcérou tak to sú hotové majstrovské diela. Dokážu sa hrať aj 3 hodiny. Vtedy ja dokážem upratať. Super zábava lego😉

erikaemkina
24. okt 2017

Moja ema robí vseličo možné , dáva aj do košíka na pradlo a zakrýva ich 😀 alebo na vankušik

janinamojka
24. okt 2017

Ja ked neviem ako deti zabavit,tak som.im vymyslela tematicke stavanie..🙂..zakazdym jeden z nas vyberie temu,a podla toho vsetci stavaju..minule sme robili vianoce,...deti sa smiali lebo som nevedela zlozit stromcek,tak som pouzila taku palmu z lega 🙂'.S legom sme vyrastali doslova a mame ho uplne ale uplne vsade,no nikdy ho nie je dost a ked ideme k lekarovi,tak bolestne je vzdy aspom malicke lego..

babulikk
24. okt 2017

Moja princezna si zasa stavia zamok,alebo domceky pre zvieratka..Velmi ju chytilo lego duplo,dokonca aj nasho tatika 😁 comu sa velmi tesim,pretoze sa tam vedia obaja pekne realizovat 😃

mmacka78
24. okt 2017

Fiiiha, garaze pre auta, policajne stanice aj s miestnostami pre zlodejov. Zapaja vsetky Lego Duplo zostavy co ma, detska fantazia nema hranic. A doplnat kvetinky, plotiky, zvieratka, vsade kde sa len da. A potom hura s postavickami do akcie! Z "velkeho" lega garaze a potom zabava s autickami z "maleho" lega. A lego je, ako u viacerych deti, najlepsia odmena, najlepsia naplast na bolacku. Z kazdeho vyletu aspon jedno malicke lego. ;)

domikav
24. okt 2017

U nás sa hrajú všetky tri. Najmladšia zatiaľ iba obhrýza kocky 🙂 Staršie dve stavajú väčšinou domčeky, ihriská, obchody, zábavné parky. Akurát o panáčikov je občas bitka, lebo každá ich chce mať všetkých pre seba 🙂

stewusik
24. okt 2017

My sa velmi radi hrame s legom duplo, sklada komin a vselijake stavby.ked k nam pride navsteva tak vacsina sa tiez rada vrati do detskych cias 🙂

petronelak
24. okt 2017

maju obrovsku radost ked nieco cokolvek postavime a oni to zacnu rozoberat velka sranda a zabava je este ked im poviem nono az tak podskpcia a just zoberu dalsiu kocku ulavne mladsia dcerka Meliska

tomaskova
24. okt 2017

Nikolka si pekne stavia kominiky a mosty no a Tomasko vzdy pocka a zhodi jej vsetko co postavila. Potom nastane kopu riku, dotahovaciek a je dohrane 😀

adkabarnova
24. okt 2017

Moja 1.5 rocna dcera zatial stavia iba komin. Pri poslednych kockach jej vsak musim pomoct lebo je väcsinou vyssi ako ona😉

evamajercak
24. okt 2017

Lego je natoľko kreatívne, že ponúka neobmedzené možnosti hrania. U nás sa raz stavia, raz búra, raz sú v kurze hasiči, policajti,.. inokedy rodinný domček. Alebo len tak hocičo z kociek, čo mne nepripomína nič, ale deti sa vedia vyhrať a presne vedia, čo postavili. 😂 teraz sme sa hrali na poštu 😉

dankamat
24. okt 2017

U nás sa stavia od výmyslu sveta všetko, lego zvieratká, ale naj sú vlastne zoo a domčeky. Čím väčší tým lepsi

girko
24. okt 2017

Naša sa najradšej hrá s panáčikmi. Musíme ich mať osobitne v krabici, lebo keby sa nejaký stratil, bolo by zle nedobre. Dáva im mená, sobáši ich, dáva ich spať, pripravuje pre ne hostiny....Najnovší pár v našej zbierke pirát s cirkusantkou....a bola aj svadba.

makovicka8
24. okt 2017

Zatial name iba jedno lego a to doktorka plysakova ale majka ma fantaziu a sklada aj ihrisko obchod dom skratka cokolvek

mazda323f
24. okt 2017

Ako som uz kdesi pisala, mala fazu burania, teraz skor stavia.. Najskor to boli vezicky, teraz uz aj skutocne domy.. Vyberam zopar obrazkov.. A ano, sklada aj na nocniku 🙂