Stavajú rady veže alebo ich radšej búrajú? Budujú veľkolepé stavby, mestá a zoologické záhrady? Jazdia a lietajú do ďalekých krajín alebo k haváriám? Alebo pečú, varia a chystajú pikniky v parku? Ak máte nejaké fotky, sem s nimi, pretože detská fantázia nás baví a inšpiruje.
Nas Samko najradsej stavia kominy co najvyssie a potom ich autom bura 🙂 a kocky mame vsade 🙂
U nás vyhráva jednoznačne postaviť čo najväčšiu vežičku ☺ a garáž pre autá
Vymyslia si nejaku temu a potom sa snazia zo vsetkych kociek nieco vytvorit, niekedy maju fakt originalne napady. Fotka sa mi teraz neda pridat.
Najradšej ich rozhadzuje po celom byteeeee 😍😂
Naši stavajú domčeky, parkoviská pre autá, detské ihrisko, klietky v ZOO, vežu až po strop ... 🙂
traktor s co najvacsim kominom😝
Libuška stavia veže, kde umiestni čo najväčší počet zvierat. No a Timuško, typický chlap autá.
Podla veku
Okolo jedneho roku rozoberali vsetko
Potom boli vezicky
Neskor domceky, hrady, zamky, prisady do jedla, krmivo pre psika ( jedna dcera je havko a druha ju krmi)
A duplp vlacik vzdy najdem niekde vrcat
Lebo nan zabudnu a cestuje nam po byte 😜 Aj s postavickami
Môj syn sa hrá najradšej na Gozzilu . Ja staviam a ob búra!😬
Aktuálne z kociek staviame mestá, budovy, jednoducho všetky kocky využijeme a niekedy ma prekvapí tvorivosť detí - ja ako "dospeláčka" i pri maximálnej snahe o tvorivosť akosi obmedzene tie kocky spájam, ale čo dokáže poskladať môj syn, akým spôsobom spojiť jednotlivé kocky... Žasnem. A ďalšou top hrou u nás je aktuálne hra na smetisko - takže kocky lega sú všade a čakajú kým dôjde smetiarsky bager a uprace ich na smetisko 🙂
u nás baby najradšej stavajú veže 🙂 hovoria že stavaju Burj Khalifu v Dubaji 🙂 Asi ich inšpirovala krstná, ktorá tam rada cestuje. Takže máme postavený každý den malý Dubaj 🙂
Moj Maxik stavia veze ... Do vesmiru priam. 🙂
Náš drobec najradšej trávia komíny ale keď sa hrá s dcérou tak to sú hotové majstrovské diela. Dokážu sa hrať aj 3 hodiny. Vtedy ja dokážem upratať. Super zábava lego😉
Moja ema robí vseličo možné , dáva aj do košíka na pradlo a zakrýva ich 😀 alebo na vankušik
Ja ked neviem ako deti zabavit,tak som.im vymyslela tematicke stavanie..🙂..zakazdym jeden z nas vyberie temu,a podla toho vsetci stavaju..minule sme robili vianoce,...deti sa smiali lebo som nevedela zlozit stromcek,tak som pouzila taku palmu z lega 🙂'.S legom sme vyrastali doslova a mame ho uplne ale uplne vsade,no nikdy ho nie je dost a ked ideme k lekarovi,tak bolestne je vzdy aspom malicke lego..
Moja princezna si zasa stavia zamok,alebo domceky pre zvieratka..Velmi ju chytilo lego duplo,dokonca aj nasho tatika 😁 comu sa velmi tesim,pretoze sa tam vedia obaja pekne realizovat 😃
Fiiiha, garaze pre auta, policajne stanice aj s miestnostami pre zlodejov. Zapaja vsetky Lego Duplo zostavy co ma, detska fantazia nema hranic. A doplnat kvetinky, plotiky, zvieratka, vsade kde sa len da. A potom hura s postavickami do akcie! Z "velkeho" lega garaze a potom zabava s autickami z "maleho" lega. A lego je, ako u viacerych deti, najlepsia odmena, najlepsia naplast na bolacku. Z kazdeho vyletu aspon jedno malicke lego. ;)
U nás sa hrajú všetky tri. Najmladšia zatiaľ iba obhrýza kocky 🙂 Staršie dve stavajú väčšinou domčeky, ihriská, obchody, zábavné parky. Akurát o panáčikov je občas bitka, lebo každá ich chce mať všetkých pre seba 🙂
My sa velmi radi hrame s legom duplo, sklada komin a vselijake stavby.ked k nam pride navsteva tak vacsina sa tiez rada vrati do detskych cias 🙂
maju obrovsku radost ked nieco cokolvek postavime a oni to zacnu rozoberat velka sranda a zabava je este ked im poviem nono az tak podskpcia a just zoberu dalsiu kocku ulavne mladsia dcerka Meliska
Nikolka si pekne stavia kominiky a mosty no a Tomasko vzdy pocka a zhodi jej vsetko co postavila. Potom nastane kopu riku, dotahovaciek a je dohrane 😀
Moja 1.5 rocna dcera zatial stavia iba komin. Pri poslednych kockach jej vsak musim pomoct lebo je väcsinou vyssi ako ona😉
Naša sa najradšej hrá s panáčikmi. Musíme ich mať osobitne v krabici, lebo keby sa nejaký stratil, bolo by zle nedobre. Dáva im mená, sobáši ich, dáva ich spať, pripravuje pre ne hostiny....Najnovší pár v našej zbierke pirát s cirkusantkou....a bola aj svadba.
Zatial name iba jedno lego a to doktorka plysakova ale majka ma fantaziu a sklada aj ihrisko obchod dom skratka cokolvek
U nas sa najradšej stavajú domčeky a ohrady pre zvieratká, ale skôr ako ich stihnem odfotiť tak to zbúrajú :D