Aké zvieratko majú vaše deti najradšej?

bara_lego
Moderátor
28. okt 2017

Azda všetky deti majú rady zvieratká. 🙂 Aké je to najobľúbenejšie u vás doma? Majú rady psíkov a mačičky alebo radšej exotického slona a žirafu? A vedia svoje najobľúbenejšie zviera nakresliť? Ukážte nám ich výtvory! 🙂

andi32
28. okt 2017

U nas je najoblubenejsi psik, zirafa a tucniak 🙂 kvoli nim sa casto strhne velka hadka medzi mojimi certikmi....asi im bude uz treba kupovat vsetko dvojmo :D

ludkka0407
28. okt 2017

U nas su naoblubenejsie zive zvieratka☺bublinka ma 8 a pol mesiaca a najviac sa jej pacia nase psy oriesky a macky,za tymi by sa uz aj rozbehla☺😊kreslit este nevie,takze obrazok nepridame

astarte123
28. okt 2017

Najobľúbenejšie je sliepka 😀 a momentálne aj prasiatko 😀 každý deň sa musí hrať aj s našimi psami a tie dcérku tiež zbožňujú.

smoni
28. okt 2017

U nás top škrečkovia

foolie
28. okt 2017

U nás je naj FUNIK /sloník/ 🙂 a takto sme ho nakreslili 🙂

petrakl
28. okt 2017

Nas Misinko ma najradsej psiky 🙂🐶
Vyjadrenie: havo papa tavu hadny 🙂(havo papa travu hladny)

danik1505
28. okt 2017

My mame najoblubenejsieho hada ☺ 5rocny sun pozna z encyklopedii vsetkych podla rodoveho aj druhoveho mena a na vystave sa rozplakal, ked mu ujo vystavovatel nechcel dovolit pohladkat pytona 😁 nakoniec dovolil 😉 takze had je topka

kupcovci
28. okt 2017

Nas Jakubko 5r.ma teraz obdobie jezkov 🙂

nelly761
28. okt 2017

Sarka ma veeelmi rada vsetky zvieratka, uz chcela mat doma vsetko mozne od rybycky (ktore sme aj mali, len dostali nejaku chorobu 😟), cez korytnacku, opicu, pandu, konika, tigra, pumu az po zirafu a slona 😂 stale by,chodila vsade kde su zive zvieratka. A Alexik ten ma najradsej opice, lebo,su,presne ako on oplasene, vesele a stale vymyslaju nieco nove a vzdy nas rozveseli. Ako napr.min.tyzden ked sme isli pre Sarku,do skolky a vybehla nam cez cestu cierna.macka a on hned zakrical "PUMAAA" 😂😂😂 💝

meiwe
28. okt 2017

moja miluje vsetko zive, od modliviek cez dazdovky, slimaky,psi ,macky kone
vsetko chce brat domov a mat doma.
No a naj bola rybicka ktora papala hovnio🙂

saba2012
28. okt 2017

starsi syn ma rad psa 🐕 a mladsi slona 🐘

danaholanova
28. okt 2017

U nas je to jedno my sme cela rodina taka zvieratkova, zachranujeme a mame toho habadej, nastastie uz byvame na dedine takze si to mozme dovolit. Znesieme aj hada a ine exoty. Zvieratka su naj aj pre terapiu pre deticky z domova. Syn si uz rok praje kanarika, takze tento rok bude pod stromcekom 😍

majocka24
28. okt 2017

Oblubena je skor cela zoo 😍

vevesh
28. okt 2017

V zoo su majoblubenejsie kozy a ladove medvede, ako domace zvierata rybicky a potkan a na hranie momentalne kosatka a hady👌👌👌

jankaadamkova
28. okt 2017

Občas mam pocit, ze mam doma buduceho veterinara😃 2x denne krmime vsetky zvieratka, co doma mame☺.
Zo zivych ma najradsej kone, opice a šelmy.
Zo série Lego Duplo má rád čierne kone z balenia s autíčkom a prívesom na prepravu koni.

evamajercak
28. okt 2017

Ak sa to týka hračiek Lego, tak sú obľúbené všetky, keďže ich máme málo, z plyšových hlavne macko, psík, slon, krtko, ježko.. zo živých sú to psíkovia, sliepky, králiky 😉

vex
28. okt 2017

U nas jednoznacne susedov yorkshir leny ktoreho si poziciavame na vencenie a chodi k nam aj na navstevu

misulka22
28. okt 2017

No my mame psa,macku,kraliky,jezka,korytnacku,ryby,chameleona a prepelicu ale asi take naj je pre malu kon🙂 aspon viem co kupit o rok na vianoce:D

cherry25
28. okt 2017

My lubime vsetky zvieratka zive su naj. Momentalne najradsej hladka a krmi jezka ktory k nam chodi papavat, nahana macky, steka na psikov, a krmi pipky. Ma 21 mesiacov 😉

aadulik2110
28. okt 2017

Doma mame suchozemske korytnacky a dvoch psikov - Lapaja a Taru. U babky maju hotovy zverinec. A zvierata z lega su tiez velmi oblubene. Mladsi zboznuje macicku a starsi ma oblubenu zirafku. Starsi kazde rano dobehne do triedy, vytiahne z lega hava, ktory sa sfarbenim podoba na toho nasho a odlozi ho, ked odchadza domov.

moncicici
28. okt 2017

Mala ma rada havinkov, konika a macicku☺

matricia
28. okt 2017

Nasi maju radi macicky, koniky, psika. Mladsiemu sa lubia aj kravicky, mame doma rozne figurky. Z legovych zvieratiek je to zase velryba, ktoru si beru so sebou aj do vane a ladovy medved.

saskiaaa
28. okt 2017

Mačky a nášho psíka Ela :-*

elanor1
28. okt 2017

Tak u nas je to trochu narocnejsie vybrat lebo ma ich viac na top urovni. Urcite tam patri zebra, prasiatko, kravicka, krokodil (len peciatkovy). Nakreslit bohuzial este nevie, je vo veku ked kresli dokola nekonecne kruhy 😊.

ajusik86
28. okt 2017

U nás je top baranček u starých rodičov 🙂

chiarika
28. okt 2017

U nas su to koniky a macicky

anka3x3
28. okt 2017

U nás sú najobľúbenejšie psíček a mačička 🙂 Nakreslených ich zatiaľ nemáme, v lete sme ich modelovali z plastelíny, no nespravili sme foto...

anketkarka
28. okt 2017

Zive zvieratka psy, opice a skrecok u bratranca a hrackarske delfiny a hrochy.

h2
28. okt 2017

@danaholanova Jéééj, kozliatko je nesplnený sen môjho syna. 🙂

lenusicek
28. okt 2017

U nás sú na prvom mieste ovečky 🙂chodili sme ich často kŕmiť a potom som mu uhackovala ovecku a zboznoval ju, chodil s ňou do škôlky každý deň. Keď pani učiteľky pridávali foto na internet do súkromnej stránky tak stále bol len s oveckou, furt ju držal pod pazuchou, stále s ňou spinkal, teraz už je velkac a ovecku nasackoval do postele nám :D tak teraz ja spávam s oveckou :D ale keď mu príde na návštevu kamarát či kamarátka a chce ju zobrať a hrať sa tak si ju nedá nikomu 🙂