Ktorú stavebnicu máte najradšej a mali by ste ju najradšej pri sebe? Vyhrávajú u vás zvieratká, hasiči, vláčik alebo napríklad Disney postavičky?
Kocky LEGO DUPLO prinášajú deťom hru s nekonečnými možnosťami. Pri hre deti rozvíjajú svoju osobnosť, sociálne schopnosti, ale i kreativitu, jemnú a hrubú motoriku a schopnosť riešiť problémy a premýšľať. A to všetko je s LEGO DUPLO veľká zábava!
U dcerky prevazuju zvieratka( cesta okolo sveta a lesopark) u syna vseobecne kocky ale oblubeny ma aj elektricky vlak.ja duplo naozaj zboznujem..
Krasny dnicek ;)
My momentalne frcime na traktore...chceme velmi vlacik.. ( urcite dostaneme pod stromček) a auticka , ktoré sa tankuju, letisko a hlavne Misinko zboznuje panacikov, ktorych môže všade dávať 🙂
Náš Samko sa nepohne bez autíčok Cars McQueen a Burák 🙂 je autíčkový maniak 🙂
u nás teraz najviac ide policajné lego a mladsí synček zvieratka a kocky všeobecne 🙂
Zatiaľ máme len jednu sadu Lego DUPLO - Farma. Pre dcérku sme ju kupovali kvôli tomu, že má veľmi rada zvieratká, napodobňuje ich zvuky a rada sa s nimi hrá. 🙂
u mňa domčeky 🙂 malá sa hrá so všetkým, len nech sú tam panáčikovia, rozpráva sa s nimi, aj zvieratkami.. pri autíčku ju rozčuľuje, že nemá príves a vláčik až 3, tak ho vzdy upravi a pozicia jeden auticku 🙂 torticky a zemlicky z pikniku vyuziva pri hre v kuchynke, nosi nam natacnicke naservirovane "jaňajky" a praje "dobju kuť" 🙂
Mame zatial iba jednu sadu a to doktorka plysakova
u nas vlačik víťazí 🙂
Katka miluje vlacik, uz si aj vo vianocnom katalogu nasla vlacik od dupla (ten najvacsi),ze ho chce🙂
Julinka zase uprednostnuje disney seriu idealne s princeznami..
Magdalenka, miluje vsetko, kde su auticka. Ale teraz uvidela, ze Mickey Mouse a Minnie su lego tiez./to bolo pred tyzdnom/ . Vcera som jej ukazala LEGO DUPLO LUNAPARK - jeeej to bolo radosti, ze Lego Duplo su aj kolotoce. Dnes porozpravala babinke aj dede aj ludom na ulici, ze LEGO DUPLO ma ja kolotoce. O nicom inom sa ani nebavime taka je z toho unesena. 😍Teraz uz len aby Jezisko doniesol tie LEGO DUPLO kolotoce.🎁🙏❤
Minnie s Mickey narodeninový vláčik a princezné. Lego máme pomiešané, je to sedemnásťročná zbierka. Niekedy pozeráme na nete staré duplo sady a keď sa našej Miške niečo zapáči, skúšame postaviť niečo podobné. Sadám s Minnie s
Sadám s Minnie som sa potešila najmä ja maminka🙂
U nás je favoritom sada s bagrom a tatrovkou alebo cabriolet s privesom na koniky takze na Vianoce planujeme dokupit dalsie doprav.prostriedky. Vyhliadnute mam letisko a hasicov ✈🚒
U nas vedie princezna Sofia 🙂
my mame lego duplo a hoci ma starsi 5 este stale ho nelaka klasicke mensie lego cize ja to vidim na dlhu eru Dupla u nas 🙂
U nas vlacik ktory vozi zvieratka, alexko stavia garaz pre auticka a policajti co nahanaju zlodeja 😊
Elektricky vlacik lego duplo vzdy vyhrava na 1 mieste 🙂 vystavba tunelov a garazi
Lego duplo Moj prvy domcek 👍
Hasici a traktor 🙂
Ktoru stavebnicu lego duplo mame najradsej?
Sme pätčlenna rodina, a kazdy clen ma svoju oblubenu figurku lego duplo.
5 rocny syn má rád rytierov, 2 a pol rocny syn set so zmrzlinami, najmensi syn ma rad taku hrkalku, cervenu chobotnicu, manzel zboznuje piratov a moja oblubena figurka je drak zo setu dr plysakova 🙂 Okrem toho sa nam pacia skoro vsetky sety, lebo v kazdej novej krabici vzdy najdeme nieco nove, co este nemame! 🙂
Momentálne Duplo Batman 🙂
doktorka plyšaková lebo je to naše najnovšie lego 🙂
jednoznačne vláčik 🙂
Naše naj je Duplo Škôlka(dostala na meniny). Stále sa hráme na pani učiteľku a detičky, to našu veľmi baví.🙂
Nam sa paci lego duplo, kde je veleryba, sane, kajak, eskymaci. To je najnovsie a velmi zaujimave, lebo obsahuje vela doplnkov.
My máme najradšej všetky tri sady čo máme a to môj prvý domček, vláčik plný čísiel a zmrzliny.
U babky sú to hasiči, lebo majú šmykľavku a doma princeznin zámok. Su super.
Jednoznačne sú to zvieratká a samotné kocky, ktoré ponúkajú neskutočné množstvo výtvoru, a deti v tom fantáziu majú.
U nás sa z každého stávajú domčeky. Na Vianoce si pýta lunapark.
Zvieratka a hasiči