Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!
Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤
Radi by sme sa zucastnili ale mame 6mesiacov ale kreslit este nevieme 😉
ale ked to naše maléééé ešte nevie malovať 🤐 🤐 🤐 🤐
Kedze sa nam v zime ma narodit chlapcek a doma nemame ziadne chlapcenske hracky, lego nakladiak by bol skvely ako prva hracka pod stromcek 😉 Posielam vytvor mojej dcery 😊
No moj tiez este nevie kreslit. To maju kreslit mamicky, ci ako?
nefrflite a kreslite ;D
Náš nákladiak vezie hnedé uhlie, aby sme v zime nezamrzli ;)
1. foto mamičkin "výtvor"
2. Jankov nákladiak
Neberte to v zlom, ale pride mi trosku nelogicke sutazit o lego pre najmensie deticky kresbou, ked prave tie najmensie nevedia ani chytit ceruzku do rucicky. Naozaj by sme sa radi zapojili do sutaze, ale kedze nas maly nezbednik ma len 14 mesiacov, tak nemame sancu. Napriek tomu sa Jezisko chysta priniest nejake to lego pod stromcek 🎄
Ahojte, kedže nas Lukinko ma iba 19 mesiacov, tak to dopadlo nasledovne, vytiahla som ceruzky a papier a zahlasila že sa ide kreslit, v priebehu 5 minut boli ceruzky vsade, na pomoc si pribral aj kružidlo (uz bez ihly) a tadaaaa tu je výsledok : vraj to je ovo
PS : momentalne pokracuje v kresleni aj bez papiera 🤐
Aj nas by lego nakladiak potesilo po dvoch dievcatach mame chlapca, ale 18mesacny veru este nic nenakresli :(
do kedy je sutaz?