Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?

bara_lego
10. okt 2016

Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.

Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

martinka_martinka
10. okt 2016

ja teda ano 🙂 planujem kupiť mojmu syncekovi na Vianoce duplo 😉

ask
10. okt 2016

@bara_lego Tesime sa🙂 Aj ked sa uz hravame aj s malym Legom, Duplo je stale top pokial ide o rychle stavanie velkych garazi🙂

horalka901
10. okt 2016

Tesim sa na informacie o sutazi 🙂 Lego mame jedno doma, velmi zaujalo urcite este zbierku rozsirime. Vyhrat sme zatial este nikdy nevyhrali 😀 no rada skusim staste 🙂

gerdusha
10. okt 2016

Aj my sme kúpili Duplo pre našu dcéru. Dlho som váhala,predsalen je to dievča a rodičovský príspevok je taký aký je... Aké zdá sa, že Duplo-vanie bude obľúbená činnosť. Ako učiteľka viem,ze je to fajn pomôcka na rozvoj PM zručnosti. Až rozpočet dovolí, kúpime ešte nejake

schiantii
10. okt 2016

@bara_lego Tesim, stavanie lega je jednou s dcerkinych najoblubenejsich cinnosti. 🙂

ciusinka
10. okt 2016

Velmi sa tesime,ze su tu znovu Dni s Lego Duplo a snad sa mi podari aj pre synceka nieco vyhrat 🙂Svoje prve Lego Duplo dostal minuly rok na Vianoce a tento rok mu Jezisko tiez urcite nejake prinesie 🙂

dasa10
10. okt 2016

Lega duplo mame doma už zopar krabíc 🙂 Je naozaj bez nadsádzky vynikajúce syn sa pri nijakej inej hračke tak nezahra ako pri DUPLO 🙂 🙂 🙂 A ja mam tak čas aj na seba.

zebrickaa
10. okt 2016

Anooo tesim sa velmi, kedze tiez doma zaciname s kupovaním lego duplo a malej sa velmi paci 😍

misiq22
10. okt 2016

My uz tiez pomalicky skreckujeme na vianoce... 😉 U nas su najoblubenejsie zvieratka akehokolvek tvaru a velkosti 😀 a auticka - aj ked mame 2 baby... 😀

lennny
10. okt 2016

Jeej, naša 👧bude mať 1.11 jeden rôčik a chceme jej kúpiť prvé lego 🔠🔡🔢🔤🐒🐎🐥🌷 moc sa teším na NOVINKY 👪💞💕

curcuma
10. okt 2016

@bara_lego pre moju dcerku je lego duplo topka, tesime sa, ze ste opat tu a ponúknete opat vela zaujímavého, informacii, tipov a samozrejme sutazi 🙂

mija5252
10. okt 2016

Tešíme sa vedeli lebo duplo je naša závislosť s dcérkou ;)

meginka88
10. okt 2016

Super, velmi ste ma potesili,nasej malej planujeme na Vianoce kupit lego duplo tak Vas budem sledovat 🙂

zuzin78
10. okt 2016

Tesim sa na sutaze,aj ked nikdy nic nevyhram, mozno raz 🙂

erikaemkina
10. okt 2016

Tešíme sa 🙂 na sutaže najviac

franzziska
10. okt 2016

supeeeeer este ho doma nemame ale moc chceme 🙂

ja_mi
10. okt 2016

Tesim na súťaže. ...ale nemôžeme už nikde zohnať lego duplo sanitka od Ježiška pomôžete mi? Dakujem

sunny8
10. okt 2016

Este sme nikdy nic nevyhrali tak snad aspon raz 😀 mame doma jedno lego tie uplne najvacsie ked sa len zacinala ucit skladat 😂 ale ide jej to super chceme rozsirit zbierku aj o Duplo 😋 mala bude mat veeeeelku radost 😘

mojaslecna
10. okt 2016

Duplo lego máme veľmi radi a často sa s ním hráme. Je to jedna z mála hračiek , ktorá dokáže zaujať moju neposednu dcéru.

alenkapalenka
10. okt 2016

Jeej duplo milujeme...mame asi 5 sad a planujeme dalsie, lebo obe dievcata bavi najviac.. akurat neviem uz dlho zohnat podlozku ☹

janynkaaa
10. okt 2016

Moja zboznuje lego duplo velmi rada sa snim hrava 🙂

zuzulienka03
10. okt 2016

Tesim sa na sutaz i uzitocne typy na darceky ;)

rybjar
10. okt 2016

Tesime sa, tesime 🙂 Lego Duplo je uz dlhodobo u nas TOP hracka 🙂

bebinka74
10. okt 2016

Moj syncek zboznuje LeGo Duplo vlacik 😊 museli sme mu zaobstarat vsetky casti. A urcite planujem kupu tohto lega aj pre svoju dcerku, iked je este male babenko 😊😊😊

anka2103
10. okt 2016

Konecne krasne dni a zamerane na najmensich. Krasne dni na koniku zelam a tesim sa,co sa nove dozviem a aspon sa inspirujem co kupit malemu uz o mesiac k prvemu rociku 😉

nelinka158
10. okt 2016

My sme malému akurát kúpili včera lego duplo vláčik tak s zvedavá či sa poteší na Vianoce

adulka691
10. okt 2016

U nas lego nesmie chybat, takze tesime sa 🙂 Pre mladsieho je lego duplo teraz top hracka 🙂)) 😉 🙂

barby1982
10. okt 2016

Aj u nas je lego duplo top a chystame sa rozsirit zbierku na vianoce. 🙂

alexandraweldlova
10. okt 2016

Plánujeme na vianoce kúpiť 🙂 ináč máme doma takmer každú sadu mini lega 🙂 avšak mladšieho poteší duplo určite 🙂

edibedi
10. okt 2016

Kazdyvrok pod stromcekom nechyba Lego Duplo, prvy rok dostala dcerka domcek s konikmi, dalsi rok vlacik s cislami a naposledy to bola princezna Sofia 👍🏻 Mame rady Lego Duplo ❤️