Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.
Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂
Tesim sa na informacie o sutazi 🙂 Lego mame jedno doma, velmi zaujalo urcite este zbierku rozsirime. Vyhrat sme zatial este nikdy nevyhrali 😀 no rada skusim staste 🙂
Aj my sme kúpili Duplo pre našu dcéru. Dlho som váhala,predsalen je to dievča a rodičovský príspevok je taký aký je... Aké zdá sa, že Duplo-vanie bude obľúbená činnosť. Ako učiteľka viem,ze je to fajn pomôcka na rozvoj PM zručnosti. Až rozpočet dovolí, kúpime ešte nejake
Velmi sa tesime,ze su tu znovu Dni s Lego Duplo a snad sa mi podari aj pre synceka nieco vyhrat 🙂Svoje prve Lego Duplo dostal minuly rok na Vianoce a tento rok mu Jezisko tiez urcite nejake prinesie 🙂
Lega duplo mame doma už zopar krabíc 🙂 Je naozaj bez nadsádzky vynikajúce syn sa pri nijakej inej hračke tak nezahra ako pri DUPLO 🙂 🙂 🙂 A ja mam tak čas aj na seba.
Anooo tesim sa velmi, kedze tiez doma zaciname s kupovaním lego duplo a malej sa velmi paci 😍
My uz tiez pomalicky skreckujeme na vianoce... 😉 U nas su najoblubenejsie zvieratka akehokolvek tvaru a velkosti 😀 a auticka - aj ked mame 2 baby... 😀
Jeej, naša 👧bude mať 1.11 jeden rôčik a chceme jej kúpiť prvé lego 🔠🔡🔢🔤🐒🐎🐥🌷 moc sa teším na NOVINKY 👪💞💕
Tešíme sa vedeli lebo duplo je naša závislosť s dcérkou ;)
Super, velmi ste ma potesili,nasej malej planujeme na Vianoce kupit lego duplo tak Vas budem sledovat 🙂
Tesim sa na sutaze,aj ked nikdy nic nevyhram, mozno raz 🙂
Tešíme sa 🙂 na sutaže najviac
supeeeeer este ho doma nemame ale moc chceme 🙂
Tesim na súťaže. ...ale nemôžeme už nikde zohnať lego duplo sanitka od Ježiška pomôžete mi? Dakujem
Este sme nikdy nic nevyhrali tak snad aspon raz 😀 mame doma jedno lego tie uplne najvacsie ked sa len zacinala ucit skladat 😂 ale ide jej to super chceme rozsirit zbierku aj o Duplo 😋 mala bude mat veeeeelku radost 😘
Duplo lego máme veľmi radi a často sa s ním hráme. Je to jedna z mála hračiek , ktorá dokáže zaujať moju neposednu dcéru.
Jeej duplo milujeme...mame asi 5 sad a planujeme dalsie, lebo obe dievcata bavi najviac.. akurat neviem uz dlho zohnat podlozku ☹
Moja zboznuje lego duplo velmi rada sa snim hrava 🙂
Tesim sa na sutaz i uzitocne typy na darceky ;)
Tesime sa, tesime 🙂 Lego Duplo je uz dlhodobo u nas TOP hracka 🙂
Moj syncek zboznuje LeGo Duplo vlacik 😊 museli sme mu zaobstarat vsetky casti. A urcite planujem kupu tohto lega aj pre svoju dcerku, iked je este male babenko 😊😊😊
Konecne krasne dni a zamerane na najmensich. Krasne dni na koniku zelam a tesim sa,co sa nove dozviem a aspon sa inspirujem co kupit malemu uz o mesiac k prvemu rociku 😉
My sme malému akurát kúpili včera lego duplo vláčik tak s zvedavá či sa poteší na Vianoce
U nas lego nesmie chybat, takze tesime sa 🙂 Pre mladsieho je lego duplo teraz top hracka 🙂)) 😉 🙂
Aj u nas je lego duplo top a chystame sa rozsirit zbierku na vianoce. 🙂
Plánujeme na vianoce kúpiť 🙂 ináč máme doma takmer každú sadu mini lega 🙂 avšak mladšieho poteší duplo určite 🙂
Kazdyvrok pod stromcekom nechyba Lego Duplo, prvy rok dostala dcerka domcek s konikmi, dalsi rok vlacik s cislami a naposledy to bola princezna Sofia 👍🏻 Mame rady Lego Duplo ❤️
ja teda ano 🙂 planujem kupiť mojmu syncekovi na Vianoce duplo 😉