Už malé deti majú jasné predstavy o tom, kým chcú byť a aké povolanie by ich bavilo. Niektorým sa ich sen z detstva splní 🙂 Mám napríklad kamarátku, čo chcela byť od malička módnou návrhárkou, a jeden môj kamarát si prial byť ošetrovateľom v zoo, a obaja sú dnes veľmi spokojní. So stavebnicami LEGO DUPLO si môžete vyskúšať veľa povolaní a rozprávať sa o tom, čo kto robí a ako vyzerá jeho deň. Čím by sa vaše deti stali najradšej? 🙂
Moja dcera chce but veterinarkou, Lebo miluje kone a vserky zvierata a chce sa o ne star at, ked bude velka
Moja 3,5 ročná dcéra sa včera vyjadrila:"Keď budem veľká, nebudem pracovať ako ty a ocko. Budem mama". Nuž, vybrala si to najnáročnejšie a zároveň najkrajšie "povolanie".
Moje baby chcú byt: zmrzlinarka, ucitelka, lekárka 🙂
Moja starsia dcerka ked vyrastie chce byt "mamou" a mladsia chce byt "tatom". Tak neviem ci v Legu najdu taketo "povolania" 😀.
Také lego nemáte, náš chce byť pápežom... 😀
Môj najmladší skoro 5-ročný syn chce byť učiteľom v škôlke. Do školy však nechce chodiť (zatiaľ 🙂 ), lebo on nebude deťom čítať rozprávky, on im bude rozprávať rôzne príbehy 🙂
Tak to ešte netuším lebo moja má 1,5 🙂 takže na to má kopec času .. len si na to počkám 😉
Moj 5 rocny syn chce byt kozmonaut. Z lega sice zatial sklada len auta, autobusy a pod. Ale mozno raz postavi aj raketu a mozno raz aj v rakete poleti .... velmi mu to prajem, totiz aj ja som v tom veku (5-6 rokov) chcela byt kozmonautkou.
od 3 do cca 8 rokov chcel byť syn lodným kapitánom, potom pilotom a teraz ... ani netuším
dcéra chcela byť speváčkou, alebo niečo s hudbou ... potom ju to prešlo a hovorila, že vyštuduje kvantovú fyziku a bude pracovať v Cerne. Potom to bolo o tom, že bude robiť niečo s informatikou. Momentálne ju láka architektúra, bytový dizajn. Alebo chce byť vizážistkou ... ale o sa ešte určite zmení.
@cicimotinka teba asi sklamem, ale synator sa potesi...existuje aj take lego 😀
možno mi neuveríte, ale maša 5 ročná dcéra chce byť patologička. úplne ju fascinuje ludské telo, no som zvedavá čo z toho vypálí. Inak asi od 3 rokov chela byť zubárka, asi posledný rok je to tá patologička 🙂
Nas stvorrocny syn hovori, ze chce byt policajtom a povie aj za dvojrocneho braceka, ze babatko bude doktor🙂
Najstarší taxikár, ostatné ešte nemajú názor 😀
@lubkavargova1 ty brďo... tak to vidím prvýkrát... 🙂
@dudika11 to som chcela byt aj ja ...dlho .... pokial mi otec nepovedal, ze ked sa porezem, dostanem infekciu z mrtveho a mozem zomriet 😅 😀
Dcera by chcela byt veterinarkou,uz od mala ma rada kone,doma uz zbierku roznych konikou,
nas maly chce byt smetiarom ,len pevne dufam ze ho to do dospelosti prejde hehe 🙂
Môj malý zo všetkého najviac hokejistom. ked sa mu to nepodarí,tak futbalistom... a ak ani to nie,tak aspoň prezidentom 😀 ,takto mi to minule povedal...a posledné dva týždne chce byť farárom 😉 .
Brat,keď bol malý,tak hovoril,že chce byť podvodníkom (rozumej potápačom)...je policajt 🙂
Naša 2,5 ročná ešte nevie čím chce byť🙂 A naša 5 týždňová ešte tiež nie, ale má dlhé prsty a tak jej tipujeme klavír, husle alebo zlodejku🙂
Môj 4ročný tvrdí že bude rušňovodič 🙂 som zvedavá dokedy 😜😁
Starsia /4 roky/ chce byt doktorkou. Tak sa tesila, ked dostala na meniny sanitku..uz vymyslela povolanie aj pre mladšiu sestričku /7 mesiacov/, ta bude tiez doktorka;))
Tak 9 rocna dcera chce byt momentalne spisovatelkou a zubarkou zaroven 😀a nas 2,5 rocny syncek poziarnikom kedze posledne lego co dostal bol hasicsky cln 😂
Este mame dost casu na rozhodovanie, ani starsi mi to nevie povedat 🙂)))
Moj na striedacku rušňovodič, pirat, farar 😆😆😆
@veverickav naša sa nebojí ničoho, normálne ju obdivujem 😉
Syn chce byt soferom elektricky, fascinuje ho ta praca asi od kedy zacal vnimat svet. Dcera chce byt ucitelkou - hra na flautu resp. umelkyna
U nás je to zaujímavé. Môj starší syn Tónko (4,5 roka) chce byť ocko a hasič alebo policajt. On si to vraj ešte premyslí, keď vyrasie, ktoré z toho si vyberie. 🙂 Mladší Martinko (3,2) roka chce byť drak alebo psík 😀 No čo k tomu dodať, miluje zvieratá.
@bara_lego super lego papeza mate 😀
moj maly mi minuly rok, ked mal 4 roky zahlasil ze chce byt " pivník " .. na moju otazku kto je to. ukazal na stamgastov pred miestnym dedinskym obchodikom, ktorí popijali pivo.. proste chce byt ako oni. cele dni nic nerobit a pit pivo pred obchodom.... 😅 ( snad ho to uz preslo )
teraz ma 5 ... uz par tyzdnov hlboko premysla koho si vezme za manzelku, a ze bude " firemnik " teda bude vlastnit firmu 😀
U nás to moc na kariéru zatiaľ nevyzerá. Syn chce byť tyranosaurus a dcéra mačička. 🙂
Môjho malého keď sa niekto spýta čím chce byť tak Batman, teraz na tom fičí.