Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS

nela_kvido
Moderátor
21. aug 2019

Celé to začalo v roku 2018. Na jeseň sa na vás z výkladov usmievali prvé chobotničky. A že ich teda bola hromada! Celkom to bolo 17 rôznych hier! To aby si z nich mohli spraviť zbierku naozaj všetky deťúrence. 👶👦👧

Tento rok sa Kvído postaral o ďalších 10 nových hier, nech nikomu hlavičky nezaháľajú.

Pozrite si ponuku hier na https://eshop.albi.sk/kvido/.
Skúste mi napísať, čo by vás doma potešilo a prečo. BUDÚ SA OPÄŤ ROZDÁVAŤ DARČEKY!
Vylosujem 3 z vás a pošlem im hru podľa komentára 🙂
Môžete písať do 22.8. do 12tej.

Výzva ukončená.

Hry sa povezú sem:

@sperka
@julka828
@gutusa1

Gratulujem 🙂

betula
21. aug 2019

POVEDAČKY NA CESTY - PREDŠKOLÁCI 5+ Keďže veľa cestujeme a budúci september nás čaká škola, tak by sme radi vyplnili takto to naše cestovanie 😉

slavka_gav
21. aug 2019

Potešili by ma všetky, ale najviac tie, ktoré sú pre deti od 6 rokov, nakoľko vediem krúžok spoločenských hier pre deti 🙂

terey
21. aug 2019

Moj muz stale tvrdi ze mal byt detektiv takze utcite bude chciet aj z deti detektivov 😂 preto by potesili Hadanky na cesty Maly detektiv aj ked na tie maju nasi este trochu cas(2+ a druhe na ceste😊). Blizsie veku su Povedacky na cesty 3+.

ivankaberrynka
21. aug 2019

Tak skúsim ešte raz ;) keďže dcérka je už nabudená na vejárik. Veľmi by nás potešil vejár plný aktivít 2+ (alebo vejár plný kvízov 3+), lebo by sme sa s ním určite výborne zabavili. Priznám sa, že už zaujal aj mňa.

megan6
21. aug 2019

Máme rodiny roztrúsené po zahraničí takže veľa cestujeme alebo u nás prázdninujú deti,nám by sa zišli určite hádanky na cesty aby sa deti počas cesty nenudili,ale tiež ma zaujala hra Obchod o nakupovaní,tá môže byť skvelá a nápomocná aby sa deti naučili zaobchádzať s peniazmi.Tú by som určite podarovala švagrinej pre jej dcérku.

jenny257
21. aug 2019

Môjho by potešili Kvído-ička . Moc toho nenahovori tak by sa aspoň naučil nejaké slovíčka hravo ❤️

luciateluchova
21. aug 2019

@nela_kvido
Ahoj. Veľmi by nás potesila hocijaká hra. Naša má 3 rocky a rada spoznáva a hra rôzne hry.

marci987
21. aug 2019

Dobry den, nas by najviac potesila hra OBCHOD,hra o nakupovani,kedze deti sa na obchod hraju skoro kazdy den a ja si musim kupovat moje veci uz asi po 100 x 😅

adulinkaa
21. aug 2019

@nela_kvido povedacky na cesty ppre predskolakov.caka nas predskolska trieda tak by teda urcite potesili a rozsirili tak j nasu zbierku albi🙂

zanast
21. aug 2019

@nela_kvido moje 3 dcérky by potešila hra vejár plny kvízov. Pretože detská zvedavosť nepozná hranice.

ciusinka
21. aug 2019

Nas by velmi potesili Povedačky na cesty 3+, pretoze by nam rychlejsie ubehla cesta v aute a syn by sa aj urcite nieco nove naucil a zabavili by sme sa spolu 🙂

livinka1111
21. aug 2019

Moje deti by najviac potešilo Pexeso pre bystré hlavičky Angličtina - predmety a činnosti. Veľmi by som im výhru dopriala, nakoľko spoločenské hry a hry všeobecne sú pre nich to najlepšie. Užili by si veľa zábavy a pekne by sa spolu zahrali, zároveň by si precvičili aj angličtinu, ktorú majú obaja ako povinný predmet v škole a určite by im toto pexeso veľmi pomohlo rozvíjať anglickú slovnú zásobu 🙂

willma
21. aug 2019

Urcite rozprávkové divadlo. Viem si predstavit tu zabavu pre celu rodinu. Kvido som si zamilovala a postupne budeme zbierku rozsirovat 😊

samsamsam
21. aug 2019

@nela_kvido Pre mojich chlapcov by to boli Hádanky na cesty - zvieratá 🐕🐈🐎🐮🐖🐇🐀🐥
Lebo milujú zvieratá 💙💛

loyda
21. aug 2019

Mňa by veľmi potešil Vejár plný aktivít u nás doma 2+, lebo mám doma šidlo, ktoré vždy niečo vymýšľa a keď vonku prší, mne už dochádzajú nápady ako ju zabaviť. A keďže je jeseň pred nami, toto by bola moja záchrana na sychravé dni 🙂

mary_m
21. aug 2019

zaujalo ma pexeso pre bystré hlavičky zvieracia rodina, vyzerá ,že s ním bude veľká zábava

nikol124
21. aug 2019

Môjho synčeka by veľmi potešili hádanky na cesty, veľmi veľa cestujeme a vždy sa radi hráme v aute ci vo vlaku tak aby nám to rýchlejšie ubehlo😊

gutusa1
21. aug 2019

@nela_kvido
Nakoľko budeme mať doma od septembra školáka potešili by nás Rýchle čísla...

valilienka2
21. aug 2019

Nasi chalani sa stale a vsade dotahuju, aj v aute a kedze odtial sa ujst neda, urcite nieco do auta 😀

sprituska
21. aug 2019

Nas by velmi potesil Vejar plny aktivit 2+, syna nebavia ziadne hracky, iba by nieco vymyslal stale, ale zboznuje knihy kde su rozne ulohy, ktore musi splnit, cize tento vejar mi pride pre nas ako stvoreny😍

luchab
21. aug 2019

Vejar plny kvizov 5+ by potesil, mali by sme o zabavu postarane 😉 .

gabriela0077
21. aug 2019

@nela_kvido nas by potrsil vejar plny aktivit 2+ kedze vyzera ze by maleho bavil lebo je vymyselnik 🙂

irenaliza
21. aug 2019

@nela_kvido krasny deň super hry a ak by sa pošťastilo pre moje 4 dcérky by som si veľmi prialax Rozprávkové divadlo a prečo? Lebo robíme si doma postavičky z papiera ponoziek spacjtli a výstrihujeme a vymyslené príbehy divadla a bo!o by super mať takéto krásne divadielko aj ja ako mamina by som sa potešila a konečne si trochuboddychla a dcérky by sa zahrali samé bolo by to super možno sa pošťastí.

nanina11
21. aug 2019

MOJE PRVÉ KVÍZY SVET OKOLO NÁS toto by potesilo nielen mna ale aj syna, ktorý ide do prvej triedy a je veru poriadne zvedavy na svet okolo nás

86488648
21. aug 2019

Povedacky na cesty 3+....mohla by som so syncekom debatiit...a nielen na cestach... dochadzaju mi uz niekedy namety...

cvirenka
21. aug 2019

Nás by potešila hra Obchod.
S mojimi drobca mi je vždy radosť nakupovať 😄
Nákup im musím deliť do ich nákupných košíkov, lebo jeden aj druhý musí mať svoj... No a pri pokladni vždy trpezlivo čakajú a číhajú kedy sa konečne nablokuje ich položka, ktorú si vybrali...

S hrou by sme sa doma všetci spolu zahrali, nakoľko u nás sú spoločenské hry veľmi obľúbené a trávime tak veľa času spolu a zažívame kopec zábavy ♥

julca1234
21. aug 2019

Pexeso by nás veľmi potešilo,veľmi radi sa ho hráme a naše deti by bolo šťastné

pooppy142
21. aug 2019

POVEDAČKY NA CESTY - PREDŠKOLÁCI 5+ by som rada vybrala pre nášho staršieho syna. Radi sa hráme, rozprávame a preto by táto hra bola určite skvelá 🙂v aute na cestách je niekedy nuda a toto by nám ju spestrilo, zabavili by sme sa a všetci by sme boli spokojní 🥰 Ďakujem.

gabesz1
21. aug 2019

Hocikktorá by ma potešila, lebo by som ju využila na vyučovacej hodine!

momoska
21. aug 2019

Urcite by nas potesil vejar plny aktivit 2+ -u nas doma. Syncek je riadny vymyslanko a tento vejar by sa mu urcite velmi pacil 🙂