DARČEK: Kvído pre najmenších

nela_kvido
Moderátor
19. aug 2019

Pre tie najmenšie detičky má Kvído pripravených hneď niekoľko hier 🙂

Sú ešte úplne maličkí a potrebujú pri hraní vašu pomoc? Inšpirujte sa napríklad Vejárom, ktorý je plný aktivít. Vyriešte spolu s dieťaťom 100 rôznych veselých úloh! Kreslite palcom v rozsypanej múke, rozprávajte sa spolu pred zrkadlom, vymýšľajte príbehy o predmetoch z obrázka. Také jednoduché a pritom také dôležité! Rozviniete pri tom detskú jemnú motoriku, sociálne správanie či zrakové vnímanie.

Máte doma staršie dieťa, ktoré sa dokáže zahrať aj samo? Skúste napríklad Hádankové kartičky so zvieratkami. Obsahujú krásne ilustrované kartičky a zmazateľné fixky na maľovanie. Veď ktoré dieťa nemiluje kreslenie, dopĺňanie a hádanie? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=wwz3cdC8T4I

A čo je bonus pre maminu? Zmestia sa vám do kabelky a môžu tak spolu s vami cestovať autom, vlakom či lietadlom, alebo skrátiť dlhé chvíle čakania u lekára 🙂

Vybrali by ste si niektorú z týchto hier aj pre vašu ratolesť? Napíšte prečo a dve z vás odmením. K jednej poputuje Vejárik a k druhej Hádanky na cesty 👏

Výzva ukončená. Darčeky poputujú sem:
@ankahe1
@radka018

Dúfam, že potešia 🙂

No a ostatné maminy, vy máte možnosť sa opäť zapojiť do ďalších diskusií a súťaží. Na rozdávanie je toho pripraveného viac 😉

majocka24
19. aug 2019

@nela_kvido kedze sa zmestia do kabelky a casto sme s detmi na cestach ci v nemocnici potešilo by chlapcov 😊

kikuska555
19. aug 2019

Kedze strasne vela, a dlho cestujeme tak hadanky by boli uzasne 😍 v aute travime vela casu, rodinu mame rozlezenu po celom Slovensku. Takmer kazdy vikend inkde. A rychlejsie bezi cesta s pomocnikmi 🥰❤️ idealne riesenie!

danielik23
19. aug 2019

Hádanky na cesty by využila staršia 6 ročná, možno by aj zabudla na nevoľnosť pri cestovaní 🙂 a vejár by bol pre mladšiu. Šikovne vymyslené že sa zmestí do kabelky, do vlaku, k lekárovi...

ludkka0407
19. aug 2019

A nas by potesili oboje,kedze mala ma 2,5 roka a maly zasa pol roka😁a hrat sa zatial "ucime",takze by to bolo suuuuuper

martinita222
19. aug 2019

Ahoj, keďže máme doma 8 mesačné šidielko menom Tinka, tak by bol super vejár. Maličká má veľa energie a začína rozprávať a hlavne má rada nové veci a je veľmi zvedavá🙂

canis_lupus
19. aug 2019

Ahoj, vybrala by som si vejárik, malý má 6 mesiacov a keďže je to moje prvé dieťa, pomaly začínam hľadať inšpirácie na rôzne hry s ním. Chcem sa aktívne venovať rozvoju svojho dieťaťa, pomáhať mu správne rozvíjať jeho fyzické aj mentálne schopností a u malých detí to ide samozrejme najlepšie pomocou hier a kreatívnych aktivít ☺️

sofiia87
19. aug 2019

Mna a monu malu zvedavu 9mesacnu citatelku Karolinku by velmi potesil vejarik. A preco? Miluje knizky a kedze teraz neustale objavuje svet okolk, myslim ze toto by bol pre nu super darcek

denisa0504
19. aug 2019

Moja Emka zbožňuje zvieratá, pre to by sa jej určite hádankové kartičky veľmi páčili 🙂 za 3 dni bude mať už 2 roky a možno je čas práve na takúto náučnú, zaujímavú a peknú hračku 🙂

bosorkabb
19. aug 2019

Moja Oli sa rada hrá, má veľa energie, stále sa na všetko pýta jej by sa hodil vejarik aj hádanky na cesty.

mozebuc
19. aug 2019

Moja malá pijavička má veľmi rada, keď jej zadávam rôzne úlohy a teší sa, keď všetko zvládne 😊 s vejárom by sme sa určite zabavili

kristina2708
19. aug 2019

Keďže všetky deti v našej rodine sú veľmi hyperaktívne a je ťažko ich niečím na dlhšie zabaviť veľmi by potešili hádanky na cesty, snáď takáto hráva forma by im uľahčia vydržať dlhšie cestovanie aby obsedeli v aute 🙂

nela_kvido
autorModerátor
19. aug 2019

Výborne sa nám to tu rozbieha! Len tak ďalej 🙂

vanilka9
19. aug 2019

vybrala by som Vejárik pre mojich dvoch šibalov (2,5 r. a 5 m.), lebo niekedy mi už dochádza fantázia a oni majú obaja energie aj za desiatich 😄 radi skúsime niečo nové

boculienka
19. aug 2019

Videla som na zivo jeden z kvizov vejarov a naozaj sa mi pozdaval 😍 potesil by nas teda prave vejarik pretoze ponuka mnozstvo zabavy. Mam dvoch synov a obaja by si v nom isto nasli to svoje 😊

fkata
19. aug 2019

Hádanky na cesty. Často jazdíme na dlhšie trasy a v aute nikde nie je dosť hier.

andrbeata
19. aug 2019

Myslím, že vejár plný aktivít by malého zabavil v parku aj na ceste.

13riska13
19. aug 2019

Mala je vo fáze kedy ju všetko zaujíma takže určite by sme našli využitie

sandral
19. aug 2019

Zaujali by nás hádanky. Hádanky a riekanky sú pre syna top.

bnov
19. aug 2019

Páčili by sa nám hádanky. Malý má rád zvieratká a cestuje až moc.

86488648
19. aug 2019

Urcite hadanky,syncek hoci ma 4 roky stale ma rad vesele,farebne obrazky a zmazatelna fixka,ten by s nou navymyslal.....

soninka9
19. aug 2019

Ja by som vybrala vejár plný aktivít ,pre môjho 9 mesacneho synčeka , s ktorým keď sa hráme ,snažíme sa stále vymýšľať niečo nové a kreatívne ,aby ho to najmä zaujalo, keďže je to akčné dieťa 😅 ale má rád knižky a preto verím tomu že s vejárom by sme sa poriadne zabavili 🤭🤭

r_d
19. aug 2019

Ja by som si vybrala hádanky a to kvôli zvieratkám.

domculik
19. aug 2019

Ahoj, nas by potesili oboje, mame jedneho rocneho a jedneho takmer patrocneho vymyselnika 🙂. A preco ? Lebo obaja vyslovene potrebuju roznorode aktivity, bavi ich vymyslat, kazdeho svojim sposobom, a maminke obcas uz dochadzaju napady 🙂

ivinka_s
19. aug 2019

Naša 15mesačná dcérka Amélka sa vie zahrať aj sama, ale určite sa potešíme Vejáriku a strávime spolu čas 😉 možno aj troška skrotím jej temperament, lebo jej je všade veľa 😊

marienka899
19. aug 2019

@nela_kvido vejar plny aktivit by som vybrala pre dceru, kedze je to super napad, ktory nezaberie vela miesta ani v byte mozeme ho mat stale so sebou 🙂

attenna
19. aug 2019

@nela_kvido vybrala by som si obe 🙂 prakticke kabelkove balenie a pre moju zvedavu Sofiu by to bolo rozptylenie a aspon by zabudla na otazku "kedy tam uz budeme?".....hrou by sa u nej rozvijalo uvazovanie, pamat i logika 🙂

martina075
19. aug 2019

My máme doma 2.5 ročného chlapčeka, u ktorého pracuje fantázia na plno. Niekedy sa divím odkiaľ pochytil tému s ktorou sa hrá a ku ktorej sa mam aj ja vyjadriť a zapojiť fantáziu 😁
Vase hry sú zaujímavé a určite by potešili nášho malého výmyselnika a taktiež aj mňa.

cadulka2908
19. aug 2019

Mojich drobcov by urcite zaujal ,,vejarik,,...su to velmi aktivni vymyselnici❤

luchajda
19. aug 2019

Pre dceru by som si vybrala Hadanky na cesty Pismenka. Ulohy s pismenkami ju velmi bavia 🙂

sisi208
19. aug 2019

urcite by sa synovi pacili, mame radi take rozne aktivity...vyhodou je praktickost, skladne do kabelky a naozaj super na cesty 🍀