Rodina Kúzelného čítania sa rozrástla o ďalší titul pre najmenších – Moje prvé písmenká 👏 🙂
Použite v e-shope zľavový kód „pismenka20“ a získajte dodatočnú zľavu 20%.
Platí do piatka do polnoci! 😉
Super! viac takýchto akcií 😁
vau tak tato knizka 🔝 kedze moja starsia dcerka sa velmi zacina zaujimat o pismenka a este aj cislice pocitanie keby bolo by bol super darcek k jej 5 narodeninam
Elektronicka ceruzka ALBI nieje predávaná spolu s knihou? Ci si ju treba dokúpiť osobitne?
Super akcia
@majba Nie, nie je súčasťou knižky. Momentálne je k dispo len v balení s knižkami: Hravé učenie, Hravá angličtina, Svet zvierat alebo Atlas sveta. Samostatná ceruzka bude opäť v predaji na jeseň 🙂
A kniha Doprava nebude?😊 Potešila by tiež aj takáto zľava 😃 Ďakujem.
@pooppy142 Tá bude až v septembri. Zatiaľ ju máme vo výrobe 🙂
@nelakuzelnecitanie Ďakujem za info 😊 už sa syn na ňu veľmi teší 😊😃
Dakujem za tip. Prave sme objednali nasmu Brankovi k narodeninam (pero uz mame).
@oira Super, dúfam, že poteší 🙂
Prosim vas, aky je odporucany vek na tuto knizku?
@nelakuzelnecitanie no vyyyyyyyborne🙂
Určite využijem. Inak zľavy miluje snáď každý, určite uvítam aj ďalšie🙂
@zuzka65 Knižka je od 3 rokov 🙂
Jeeej, ďakujeeeem, objednané, zaplatené 😘
pozerala som po nej a čakala kedy bude v predaji :D tak už je objednaná 🙂 neterky budú mať radosť (a ja s nimi :D)
Je to super akcia a krásne gesto od Vás 🙂
@jajamalka Bude aj taká akcia v najbližších dňoch
😉 Napíšem o nej...
Chcela by som sa opytat ako su v knihe nahovorene pismenka. Er alebo R, El alebo L. V hravom uceni dceru velmi plietlo prave to ze tam R vyslovovali ako Er atd atd. Dakujem
super idem to hned pozriet
hmm a moznost platit kartou inej banky ako su uvedene?
@ivana08 V knižke sú nahoverené ako R, L, M, N. Tým, že sa aj slabikuje, tak aby bolo osvojenie si písmeniek jednoduchšie 🙂
@ivec16
@nelakuzelnecitanie
Naozaj odporucam kolegu. Z vlastnej skusenosti🙂
Tiez sa mi nedalo zaplatit, tak mi vybavil zlavu na dobierku. A bol naozaj mily a ochotny.
ja by som to chcela zaplatit zahranicnou kartou a podlat ako darcek sestre na sk, tak dobierka mi nevyhovuje
@vonava007 ale dakujem za recenziu
@nelakuzelnecitanie je uz aj bezne v obchode knizka pismenka? v draciku napriklad?
@ivec16 Ja predpokladám, že bude až v priebehu budúceho týždňa. S distribúciou sa začalo tento týždeň, dnes je ešte k tomu sviatok...Takže asi až na budúci týždeň na kamenných predajniach.
Skoda ze nie je mozny osobny odber, to uz sa to potom ani neoplati 😵
@nelakuzelnecitanie skoda,ze osobny odber nie je zadarmo:/
Ale asi to aj tak objednam s touto zlavou..