Spievanky, spievanky

nelakuzelnecitanie
Moderátor
8. júl 2018

Nedeľné dni sú ako stvorené na oddych a zábavu. Tak prečo si napríklad nezaspievať spolu s drobcom milé ľudové pesničky s knižkou Spievanky?

Moja neterka je veľký fanúšik 🙂

Spievate si doma aj vy s deťmi? Aké piesne sú tie najobľúbenejšie?

eba7
8. júl 2018

Spievame doma neustale 🙂, dcera mala akurat 2. narodeniny a vacsinu pesniciek si uz spieva spolu so mnou. Najoblubenejsie su kolo kolo mlynske, zlata brana, kukulienka, prsi prsi a dalsie.

denuska23
8. júl 2018

My tiež radi spievame 😊 Kolo kolo mlynske, Kukulienka a najmä Buvaj dieťa krásne, každý večer si ju vypýta aby som jej ju zaspievala 😊

aivankaa
8. júl 2018

Ide ide vlacik, a ram sam sam, plava kacka pri tej sa po novom uspavame, cizicka a pri nom si ukazujeme, v aute nam tiez hraje mix pesniciek.

hela_tn
8. júl 2018

Mladsia ma velmi rada tuto knizku,len mne lezie niekedy riadne na nervy,ked tu isu vetu si pusta stale dookola..z knizky ma najradsej cierne oci chodte spat

etnatn
8. júl 2018

Dcerka ma 10 mesiacov a ukludnuje ju cokolvek co jej spievam

saxana000
9. júl 2018

@eba7 ticho zavidim nasa ma 20 mesiacov a este nepovedala nic. 😢

eba7
9. júl 2018

@saxana000 vacsina deti v mojom okoli v jej veku tiez este vela nerozprava, max. zopar slov. V tomto je naozaj sikovna, v 20 mesiacoch uz davala kolo kolo, ale zas jej nejdu ine veci 🙂. Neboj, tvoja sa tiez rozkeca, este ma cas 🙂. Asi to robite, ale urcite vela spievajte, podla mna to pomaha.

hejtermama
22. sep 2019

my doma spievame pesničky Divadla ZáBaVKa- Cédečko pre deti -je super daček, lebo sú tam aj texty pesničiek a s deťmi sa ich ľahko naučí každý rodič. Najmä o zvieratkách je super na rozviazanie jazýčka- lebo dieťa dopĺňa zvuky zvieratiek🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1QJ5lS52VsA