Občas sa stretneme s tým, že si medzi základnými štartovacími setmi Kúzelného čítania (tie s el. ceruzkou) jednoducho nevyberiete titul, ktorý je presne podľa gusta vášho drobca. Čo s tým?
Svojich zákazníkov počúvame 🙂
Máte návrh, o ktorú z knižiek by mali byť základné súpravy rozšírené/doplnené?
Napríklad: El. ceruzka + kniha Ľudské telo, atď.
V tejto chvíli sú súpravy s el. ceruzkou dostupné v prevedení s knihou:
- Hravé učenie
- Hravá angličtina
- Svet zvierat
- Atlas sveta
My sme kupili set s pernikovou chalupkou. Myslim , ze set s Rozpravkami na dobru noc by urcite uvitalo viac rodicov. Je to vhodne aj pre mensie deti....🙂
Slovensko urcite budu potrebovat deticky, v skolke aj skole
El. Ceruzka + kniha Moje prve pismenka😀
Tiež si myslím že Moje prvé písmenka sú vhodné pre dievčatá aj chlapcov a každý rodič chce naučiť svoje dieťatko čítať. 🌷🌷🌷
Napríklad s dopravou, alebo Moje prvé písmenká 🙂
@nelakuzelnecitanie rozprávky na dobrú noc by sme uvítali s perom, aby mohlinzacat aj menšie detičky skôr s kuzelnym čítaním
Prišla mňa by mala byť každá knižka vo verzii s perom,aby sme mohli vyberať ktorú knižku kúpiť
Ono to veľmi záleží od veku dieťaťa, aký typ čo ho zaujíma. Je problém dať všetky tieto knižky do ponuky s perom? A nech si každý vyberie. A podľa mňa keď to niekoho zaujme tak aj tak sa snaží dokupovať všetky.
@nelakuzelnecitanie knižky by mohli byt poskladané tak ze "rastu" s dieťaťom napr. Zvieratká na farme,Moje prvé pismenka, atlas sveta Dinosaury 😀
Idealne by bolo mat kazdu knizku s perom nech si moze vybrat ozaj kazdy 😉👍😊
Mne sa páčia aj tie základné súpravy, určite by som si vedela vybrať a dokupovať postupne podľa záujmu, keby sa dalo. Ale verím tomu, že sa nájdu mamičky, ktoré majú záujem o niektorú knižku konkrétne. Podľa mňa by bolo super, keby existoval univerzálny balíček a každý by si mohol vybrať, čo potrebuje 🙂
Podla mna by bolo dobre rozšíriť základnú supravu o niektorú z knižiek pre najmenších (Zvieratka na farme, Spievanky..), potom by si rodicia dokupovali uz len ďalšie knihy podla veku dieťatka 😊
aj mna napadli tie pismenka 👍
Rozpravky na dobru noc alebo Zvieratka na farme by boli ok hlavne pre "malkacov", ktori su este malicki na ine knizky vhodne pre skolkarov, predskolakov ci skolakov🙂
urcite tie pismenka ;) tie by som mojmu drobcovi kupila ako prve takze najlepsie s ceruzkou ;)
Niekomu pomoze uz len to, ze sa bude dat kupit kuzelne pero samostatne 👍
Tiez by sa mi pacil kufrik s prvymi pismenami.....my sme kupili s anglictinou....myslim,ze aj v tych styroch zakladnych si clovek vyberie.....
Rozpravky na dobru noc al aj hra do auta,toby som brala hned...
Za mňa určite Moje prvé písmenká. Mám 19mesačnú dcérku, ktorú bavia knižky a rada po mne opakuje abecedu 😉 a keďže sety ktoré sú s ceruzkou sú skôr pre starších tie písmenká by boli super 😉
@mischel218 je pravda, že pre mladšie deti je len Hravé učenie.. Tak ako to tu čítam, tak jednoznačne niečo pre menšie deti 🙂
Moje prve pismenka....spievanky
Dobrý deň, podľa mňa by ku každej knižke mala byť možnosť zakúpiť ju s ceruzkou alebo bez ;-*
My sme kupovali s hravym učením a to sa nám osvedčilo. Napríklad ROZPRÁVKY na dobrú noc počúvať nechce...ale angličtina ktorá je od šiestich rokov tu chce..keďže to ide aj po slovensky sú tam piesne hodiny..ktoré bijú a zvuky motorky áut a podobne...Nova kniha doprava ho určite bude zaujímať .Tak na tretie narodeniny v septembri dostane 🙂 Chcem tým napísať...že každé dieťa je jedinečné a individuálne a je ťažké napísať..že presne tento set bude pre každého vhodný aj s ceruzkou .Ale určite tie prvé pismenka by boli zaujimave aj s ceruzkou...veď čítanie sa zíde všetkým 🙂
Myslim si, ze idealom by bolo, keby sa pero dalo kupit samostatne, tj kazdy si ho moze potom nakombinovat s knihou podla svojich potrieb.
@zuzikaa29 tak takto to bude od jesene 🙂
@evka1247 áno, presne tak.
@nelakuzelnecitanie Najlepsie by bolo, keby sa per a knihy predavali uplne samostatne a kto kupi sucasne pero aj knihu by dostal za to zlavu, ako je teraz cena setu.
Mne tiež napadli písmená
Napr. Moje prve pismenka