Je Senegal významným zimoviskom vtákov z Európy? Pestuje sa v Mozambiku čaj? Patrí Nová Kaledónia do Mikronézie? Aké je hlavné mesto Kataru? Ktorý šport je národným litovským športom?
Aj takéto otázky sú súčasťou hry Cesta okolo sveta!
Nemáte plán na piatkový večer? Zabavte sa spolu so svojou rodinkou stolovú hru s použitím el. ceruzky. Zábava pre všetkých zaručená!
Aj vy trávite niekedy piatky večer hraním hier?
U nas je najoblubenejsia klasika - Človeče 😉 a potom padajuce opice. Nase babulky ich miluju 👏👏👏
@nelakuzelnecitanie mame doma a veru, este sa mame co ucit 😉
@nelakuzelnecitanie toto este nepozname a vyzera to lakavo!
@nelakuzelnecitanie dakujem za inspiraciu na darcek 😉
Vyzera to fantasticky. My hravame osadnikov, clovece, activity, opice a twister. Ale aspon mame inspiraciu na najblizsi darcek.
Sarka ma rada vsetky hry a urcite aj,tato sa jej bude pacit. Teraz bude v septembri prvacka a hravame rozpravky v kocke, vdaka ktorym cvicime pamat 🍀😊❤💜💛💚💙
@kika831 Je tam toho veru na mraky 🙂
My sme ešte na takéto hry maličký, ale časom aj to príde ;) možno ju zadovážim ocinovi budeme ju spolu hrať 😁😁
Teraz pakurpat zaciname obdobie spoločenských hier. Tradicne pexeso, človeče, pernikova chalupka. Ale drobec sa veľmi zaujíma aj o svet a planéty. Tak táto hra by ho určite zaujala.
naozaj tato hra vyzera super, a hlavne nie nudne! a predsa sa nieco nove naucia, no veru asi zacnem sporit 😉
myslela som, ze je to nieco podobne ako altas sveta a to je hra? - vyzera dobre, aj ja ako dospelak by som si zahala 🙂
fuu naucime sa aj my dospelaci vselijake novinky...
Cestu okolo sveta mame radi, nielen sa uci moj syn,ale aj ja.....nas ocko vacsinou otazky uhadne,ale jemu davame tazsi kviz....no radi si zahrame aj scrable a karty....😉
@dellpo Je to hotová stolová hra a veľkým hracím plánom. Univerzálna čo sa počtu hráčov týka a takisto aj veku - určená je pre všetkých od 10 rokov, dospeláci sa pri nej tiež kopec naučia 🙂
My mame radi Carcassone. Je to strategicka hra. Daju sa dokupovat moduly. Tato Vasa sa mi vidi tiez zaujimava, dati aj dospeli sa muju vela co priucit. Urcite si ju najblizsie obzriem v obchode. A mozno budem mat stastie a vyhrame ju 🙂
Mame tuto hru od vianoc,za mnavelky nedostatok,ze sa vlastne nedozvieme odpoved,kedju neuhadneme..ci sa to niekde da?inac toto je podla mna nedimyslene aj pri kvizoch v knizkach,ze ked nevie dieta odpoved,tak saju vlastne nikdy nedozvie,lebo ak spravne neodpovie ani po zopakovani otazky,tak ide automaticky dalsia otazka..
@hela_tn v knižkách je to tak, že všetky otázky vychádzajú z ikony knihy, alebo žiarovky. Čiže všetky informácie, sú spomenuté pri študovan8 knižky. Cesta okolo sveta funguje trochu na inom princípe, tam sú len niektoré otázky stavané tak, že vychádzajú z informácii, ktoré boli spomenuté buď na kartičkách alebo na samotnom hernom pláne. V tomto by sa možno mohlo dať niečo robiť. Viem si predstaviť, že by mohli byť správne odpovede dostupné ako PDF na stiahnutie. Bolo by to takto vyhovujúce? Do ceruzky ich nedostaneme, nie je takto nastavená...
@nelakuzelnecitanie mne je uplne jasne,ze kviz v knizke vychadza z toho,co je v knizke spomenute,no dieta by si to skor zapamatalo,keby mu v kvize,ked nevie,odpovie spravnu odpoved..
Co sa tyka hry,mna by potesili odpovede aj v pdf verzii,by som ich vytlacila a vlozila do krabice k hraciemu planu,miesta je tam dost🙂a by sme si pozerali odpovede,ked nevieme..priznam sa,ze prave kvoli tomu,ze nevieme niektore odpovede a ani ako okrem googlu ich nemame ako zistit,preto sa hru ani nehravame..takze za mna by boli tie odpovede urcite prinosne..
Vyzerá to byt super hra. My hrávame hlavne v nedelu spolu cela rodina Osadníkov z Katanu, Agricolu alebo Dominion 😊