Víkendové ráno nemôže začať inak ako skvelou súťažou!
Zapojte sa a súťažte o 3 skvelé balíky. Každý z nich obsahuje:
Kufrík Svet zvierat spolu s el. ceruzkou
Pexeso Hudobné nástroje
Knižku Môj svet
Knižku Ľudské telo
Knižku Hravá prírodoveda
Pravidlá sú jednoduché. Stačí do komentára pripojiť fotku a ste v hre. Budeme maľovať! 🙂 Nakreslite s deťmi kúzelnú ceruzku Albi a vyzdobte ju podľa svojej fantázie. Keďže ide o kreatívnu úlohu náročnú na čas, súťaž sme predĺžili 🙂 Prispievať môžete do nedele do 12:00. Strávte dnešnú nedeľu spoločnými chvíľami a pusťte sa do maľovania!
Potom vyberiem 3 z vás, ktoré odmením 🙂
Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili. Sledovať tieto milé výtvory bola radosť 🙂 Aj keď by si výhru zaslúžili všetci malí umelci, tak toto splniť nemôžem... Balíčky teda pôjdu nakoniec sem: @gabriellka1, @modrysonik, @baklik
Gratulujem! Ostatným posielam aspoň po 5 srdiečok, verím, že potešia aj tie 🙂
U nas takto 😊 starsi ma bolavu rucicku ale nechcel ostat mimo hry, tak som mu dopomahala a uz pozna pismenka tak aspon pisal co som diktovala vybral si jeho naj anglicinu. Po dokonceni sa stratil a o chvilu prisiel s vykresom, ze mami ja som skusil i sam hrdinu. Myslim, že ovela krajší ako moj. A mladsi poskytol svoju rucicku, srdiecko a seba ja som len dopisala jeho slovka co diktoval a nakreslila mu pero to mu neslo obreslit 😂😊
@nelakuzelnecitanie juchuu 🤗 moj syn velmi rad maluje, tak ako ma velmi rad kuzelne citanie, preto nebol problem hned sa zapojit do sutaze ❤️😘 veri ze nas obrazok vyhra, naozaj sa velmi snazil 😃
Parádne výtvory, len tak ďalej 🙂
@nelakuzelnecitanie Kedze syncek bude mat v utorok len 2 roky, nemozeme sa rovnat vacsim detickam, ale kedze rad cmara a pouziva farby, a ceruzku pozna, lebo mame doma hrave ucenie tak ja som mu nakreslila ceruzku a Jozko dal obrazku farby 🙂 a toto je vysledok:
Naše malé ušká by radi vyhrali Albi tužku. Majú radi macka uška, takže sme s dcerou vymyšľali rýmy a ja som jej vytvorila básničku. Tiež sme spolu dokreslili macka uška. Ak nás nevyberiete, určite poteší iného macka.
PS: bolo by super, ak by boli albi knižky napr. s oblubenymi slovenskymi rozprávkami alebo fihou trala, spievankovom...
Ahojte, tento obrazok kreslila moja 6 rocna Karin. Aj ked by sa jej vyhra urcite pacila v podobe novych knih ktore este nemame, ale sama mi povedala ze ona by to chcela vyhrat pre Viky, to je nasa kamoska, susedka. Autisticke dievcatko, ked su u nas doma tak knizka ju velmi bavi a velmi vela emocii prejavuje. Kreslenie jej ale vobec nejde tak to urobila za ňu Karin aby jej takto pomohla 🙂. Ale pre jej rodicov je to dost narocne kupit jej takuto "hracku". Je krasne vidiet uz na detoch tolko empatie a snahy docielit a vyhrat nieco pre druheho nie pre seba.
Takze ak by sa tu na nas usmialo stastie tak 100x viac by sa usmievalo dievcatko ktoremu to pomaha. 🙏
@nelakuzelnecitanie dcérka Vivienka 5rokov nakreslila kúzelnú ceruzku Albi na prechádzke v lese 😍