Tento rok sa s novinkami roztrhlo vrece. Pracovali sme usilovne a postupne prichádzajú na trh stále naše nové tituly a hry.
Začali sme nevídaným interaktívnym pexesom, knižkou Môj svet a ekologickou knižkou Človek a príroda. My v ALBI máme radi zvieratká. Preto sme pokračovali Básničkami z lesa pre najmenších a veselým príbehom Zvieratká v ZOO. Týmto ponuka rozhodne nekončí.
V októbri sa naučíme počítať s knižkou Moje prvé čísla, zanôtime si s pokračovaním obľúbených Spievaniek, a keďže už budú Vianoce za dverami, navodíme si vianočnú atmosféru s 3D modelom Betlehemu. Najmenších potešia miniknižky v novom formáte o domácich zvieratkách a denných činnostiach. Na záver roka ešte pribudne obľúbený Vesmír a odborne spracovaná logopedická knižka Rozmotaj si jazýček.
Tak čo, vybrali by ste si niektorú z nich? 🙂
@hugigugi Betlehem sa bude predávať ako samostatný produkt: https://www.kuzelnecitanie.sk/betlehem/
Keby len jednu 🤩🤩🤩
@nelakuzelnecitanie
@nelakuzelnecitanie zaznamenali sme knihu zlom jazýček kedy bude táto kniha v predaji?
Rozmotaj si jazýček by sa hodila, určite kúpim ako doplnok k logopedickym cvičeniam ☺
@nelakuzelnecitanie kniha Betlehem 🙂 Aku pribliznu cenu bude mat?
Je to skvele,ze pribudaju nove a nove knizocky 🙂 Tesime sa
@nelakuzelnecitanie že či som si vybrala???? Ufff, veru áno, tešim sa na október aj ten Betlehem. Inak veeelmi dobre napady od Albi. Marketing chválim👍
Dnes za zubára, sme išli do predajní alba, mysleli sme že vesmír už je v predaji. Tak snáď Ježiško stihne kúpiť 😉
Ale vedeli by sme si vybrať viac kníh
Tešíme sa na Betlehem ♥️ naozaj krásne novinky 😍
Mna zaujali vsetky (ked ziadnu nahodou nevyhram tak kupim v tej lepsej cene tu na koniku od vas minimalne 2-4) hlavne tie pre najmensich a moje prve cisla, hrave ucenie a rozmotaj si jazycek.
U nás jednoznačne prírodné zameranie, zvieratká a vesmír tiež vyzerá zaujímavo, takže áno vybrali by sme si a nie jednu
@nelakuzelnecitanie wau, super ponuka, skvelé novinky. Určite číslice a ZOO pre Libusku a Timi sa poteší Vesmíru a pexeso pre všetkých 👌
bude to ťažký výber 🙂
@fazulka17 Rozmotaj si jazýček bude cca v druhej polovici novembra.
@anickai Odporúčaná cena Betlehemu bude 11,99€
@ivana08 Vesmír je ešte len vo fáze prípravy, ale teda už sa s ním viac-menej finišuje. V obchodoch by mal byť v druhej polovici novembra, takže Vianoce sa stíhajú 😉
Perfektné novinky, tešíme sa najma na Spievanky2, na Betlehem aj na logopedicku knizku Rozmotaj si jazýček, super 🙂
My si určite kúpime knihy Človek a príroda a Betlehem. Dcérka má rada knihy Kúzelné čítanie. Zatiaľ je jej najobľúbenejšou Ľudské telo. 😀🤩😀
Nám Mikuláš k sladkostiam určite pribalí knihu Betlehem a Spievanky2, lebo Spievanky dcérka ovláda odpredu dozdu a späť 😉
Určite by sme si vedeli vybrať,a nie jednu😁
určite by sme si vybrali, nám sa páči zoo, domáce zvieratká a prvé čísla 🙂
My sa tešíme na spievanky 2. A budúci rok by mohla byť aj novinka rozprávky na dobrú noc 2 🙂
Dobrý deň prajem smiem sa spýtať rozmotaj si jazycek máte prosím?
@nelakuzelnecitanie prosím Vás vpravo dole pred dievčatkom je betlehem? Je súčasťou nejakej knihy? Alebo separátne?