Trápite sa so správnou výslovnosťou spoluhlások? Navštevujete logopéda? Potrebujete, aby vaša ratolesť doma precvičovala, ale veľmi sa jej do toho nechce?
Tento rok sme sa zhostili neľahkej úlohy a v spolupráci s odborníkmi sme pripravili novú logopedickú knižku Rozmotaj si jazýček. Titul bol pripravený starostlivo spolu s logopedičkou a je vhodný ako doplnok k logopedickej terapii. Krásne ilustrácie podnecujú k spontánnym reakciám dieťaťa. V tejto knižke si precvičíme hlásky D, T, N, L, Ď, Ť, Ň, Ľ a R. Pobaví chytľavými pesničkami, básničkami, zaujímavými úlohami, komiksami a záverečnou veľkou hrou. A ešte jedna super vec! Knižka obsahuje aj jednu absolútnu novinku a to je nahrávacia ikona, pomocou ktorej sa môže dieťa úplne jednoducho nahrať a porovnať si, ako vyslovuje slovo či vetu ono a ako kúzelná ceruzka. Toto bude deti zaručene baviť!
Trápite sa so správnou výslovnosťou spoluhlások? Navštevujete logopéda?
Navštevujeme už druhý rok a to R sa nám nechce prilepiť veru na jazýček a keďže aj druhý syn nerozpráva čisto, táto kniha by bola tým najlepším učidlom 🤩🤩🤩
Super, tešíme sa🙂starší syn chodí na logopédiu, takže sa kniha zíde a určite ju kúpime 😉
Je už v predaji?
Super,určite vyskusame😀
Na tuto knizocku mam zalusk ale zatial nebola v predaji nasa ma zatial 3r ale to nevadi. Pozerala som to videjko a strasne sa mi pacila sa tesim ked uz bude v predaji.
@nelakuzelnecitanie tak toto je skvelá pomôcka, hodila by sa pre našu Libušku, kedy bude dostupná v obchode/ e-shope?
Na túto sa teším; synova výslovnosť je katastrofa, ale každodenný cvičením sa to zlepšuje. Tieto knižky mám rád, tak snáď to bude brať ako hru a zábavu.
Mojej dcerke sa len teraz zacina rozmotavat jazycek,,tak dúfam ze logopeda nebudeme potrebovat... Knizka by sa nam velmi pacila 🙂
@nelakuzelnecitanie vyzera to super, urcite to vyuziju aj deticky, ktore len zacinaju rozpravat 🙂 dalsi skvely darcek, len to musime postupne vsetko kupovat 🙂
@spadnutaslivka Možno sa ešte budú, keď vyjde z tlače 🙂
@nelakuzelnecitanie zatial nie, no chystame sa, 4-rocna zakecana baba, ktora rozprava aj pocas umyvania zubov, ma problem s vyslovnostou hlasok L a R. A uz tusim, aku knihu dostane na Vianoce 🙂
super teším sa práve sa trápime s písmenkom R a L možno nám pomôže a hlavne ju to bude baviť.
Tiež chodíme na logopédiu, hlásky okrem R vie dcérka povedať, žiaľ v slovách ich vyslovuje nesprávne, dokonca ich prehadzuje. Cvičíme každý deň...
Vyzerá super. Žiaľ moj synak ma problemy so sikavkami, prave tieto ovlada pekne
super nápad, určite bude jedným z vianočných darčekov
Chodíme, cvičíme a pomaly sa vo výslovnosti zlepšujeme. No musím priznať, že niekedy je ťažké prinútiť neposlušný jazýček k práci, možno keby cvičil spolu s knižkou, išlo by to ľahšie.
Aj my sa trosku trapime, ale poctivo cvicime ☺
@nelakuzelnecitanie my sa strapime so sykavkami s,c,š,ž...
vyzerá zaujímavo. nehľadajú sa nejakí testovači? 🙂