Viem, že väčšina z Vás už Kúzelné čítanie veľmi dobre pozná. Ale, ak sú tu aj maminky, ktoré ešte možno o knižkách nepočuli, pozorne čítajte.
O čo teda vlastne ide?
Kúzelné čítanie je zaujímavé prepojenie tlačenej knižky a elektronickej ceruzky, ktorá po priložení ku knižke číta skrytý obsah. Takto si knižky môžu „prečítať“ aj deti, ktoré ešte nevedia čítať samy. Šikovná ceruzka to spraví za nich. 😎
Knižky sú zamerané na rôzne témy. Od sveta zvierat, cez rozprávky a spievanky až po spoznávanie vesmíru. Zaručene si tak vyberie každé dieťa (a veľa krát aj dospelák 🙂) to, čo ho najviac zaujíma.
Bonusom je, že jedna elektronická ceruzka číta všetky produkty označené logom Kúzelného čítania. Stačí už len rozširovať svoju zbierku 😉
Máte už aj vy doma svoju zbierku Kúzelného čítania?
Ak ešte nemáte, nič sa nedeje. Aj tu bude možnosť o knižky a hry súťažiť 👏 Stačí sledovať a prispieť svojim komentárom 🙂
@nelakuzelnecitanie moja dcérka ju najskôr videla v škôlke a veľmi ju to bavilo. Tak som jej kúpila angličtinu a hravu prirodovedu. Angličtina ju veľmi neohurila, prirodovedu ma veľmi rada
Ano moji maju nejake knizky .Pod stromcek Starsia urcite dostane AJ slovnik kedze v skole sa ucia. a ide jej to tazko .A mladsi asi spievanky dostane 😇
@zofiac Verím, že aj angličtina raz príde na radu. Ak je to Hravá angličtina, tak tá je predsa len určená pre detičky od 6 rokov, takže možno neskôr 🙂
Náš najlepší spoločník na cesty necesty✌ kuzelne čítanie bolo s nami na dovolenke, v nemocnici a kade tade do auta úžasný ukľudňovák, ale jednu chybičku predsa len u nás má a to že pero máme len jedno a bitka oň stále dookola 🙈 bude aj súťaž o pero?😂🤗😉
@raduska12 Samozrejme, že bude aj súťaž o pero. Teda vlastne o celý set aj s knižkou 🙂
@nelakuzelnecitanie juch juch to ma teší 🤗
Prave 13.9.piatok 13teho mal moj syncek 6 rokov (nar.2013)..a ako darcek sme mu kupili prave tuto knizku s perom..obrovska radost a uz si brusime zubky na ludske telo😍😍😍
A vy ma sledujete alebo čo? 😀 Včera som bola na stránke kúzelné čítanie.sk a vyberala darček pre dcéru k 4.narodeninam, ktoré má o mesiac a dnes na MK toto príjemné prekvapenie 🙂 Už som mala možnosť vyskúšať pero s rôznymi knižkami, ale najviac ma zaujali Spievanky a Hravá angličtina - tie ilustrácie sú DOKONALÉ! Neviem či sa bude viac tešiť z darčeka dcéra, 1,5 ročný syn alebo ja 😀
mame veru, najviac zaujala knizka doprava, a ze si do pera moze nahrat vlastne MP3 a pripojit k nim sluchadla
A u nas nula bodov nezaujima ju to
Tak ja si velmi rada precitam a dozviem sa o “Kuzelnom citani”zatial ziadnu takuto knizku nemame,postrehli sme ju viac krat v knihkupectve a a rada sa dozviem viac🙂
U nás zatiaľ nemáme ale chystáme sa kúpiť dcérke práve na vianoce 🙂
Jeeej vitajte! 😘
@janulik2008 Možno časom začne, dúfam 🙂
@nelakuzelnecitanie nám kúzelné čítanie doniesol vlani Ježiško a deti celoročne na sviatky dostávali knižky. Mne osobne sa veľmi páčila knižka Dinosaury. Timkovi v prvej triede pomohla knižka Abeceda a Libuška objavuje Ľudské telo 😉
My už máme svoje obľúbené knizky no synčekovi plánujem ešte dinosaurov a dcérke rozprávkové. 😍
O kúzelnych knižkách som počula, aj som ich raz videla prezentovať v nejakej relácii (neviem, či si dobre pamätám a netresnem blbosť, tuším v Dámskom klube) a síce ma veľmi zaujali a máme doma predškoláčku, čiže je to aktuálna téma, musím sa priznať, že takúto knižku ešte nemáme. Budem teda pozorne čítať a počúvať dnešný týždeň a ďakujem za túto tému 🙂
@nelakuzelnecitanie
hneď som to pozerala na nete, dosť ma to zaujalo 🙂. Asi budem vyzerať mimo, ale spýtam sa. Tá elektronická ceruzka sa kúpi zvlášť alebo býva len súčasťou setu (predpokladám, že nie je prílohou každej knihy, keďže vie čítať všetky).
Mame zatial len jednu knizku s perom, takze je o nu bitka. Starsia si ju berie najradsej k babke, aby jej ju mladsi nekradol
Veľmi som váhala ci to zaujme. A zaujala. U nás to nie je brane ako knižka, ale ako hovoriaci kamoš. Úžasné.
Milujeme ho dokonca aj my dospely a budeme nasu zbierku urcite rozsirovat.
Veľmi radi čítame a plánujeme knižky darovať na Vianoce.
Knihy kuzelne citanie ma zaujali uz davnejsie ked sa mi krpata narodila viac krat som sa pozerala ze ci kuput al este nie ma zatial 3 roky ale ako citam tak isto ju nejaka uz v tomto veku zaujme napr. Spievanky, pismenka, zvieratka,... zaujma ma cena nejakeho balicka viacerych knih s perom.
Ahoj, mam otazocku, kedy pridu do predaja spievanky 2 ??? Dakujem
@ivki7 Alebo ju trebárs zaujmú miniknižky, ktoré chystáme. Budú určené už pre detičky od 2 rokov:
https://www.kuzelnecitanie.sk/domace-zvieratka-...
https://www.kuzelnecitanie.sk/denne-cinnosti-mi...
Zatiaľ akcia typu balíček viacerých kníh a pero nebola. Pero sa predáva len v spojení s jednou knižkou.
@vierkaviera Spievanky 2 budú v predaji v druhej polovici októbra 🙂
Velmi nas zaujala tato kniha u nasich znamych.. nielen dceru prvacku, ale aj nasho 1,5r syna 🙂 ten bol uplne nadseny zo Spievaniek, bola som prekvapena, ze ho to tak zaujalo..Tento rok pribudne na zozname Jeziskovi 🙂