SÚŤAŽ s týždňom Kura Kráľovské

timotej_hsh
12. dec 2016

Milé ženy, žienky, ženičky,
prinášame vám chrumkavú možnosť vyhrať kurz varenia v Škole varenia pre gurmánov v Svätom Jure a mnoho ďalších pekných cien! ❤❤❤

Zapojiť sa do našej súťaže môžete od 12. 12. 2016 do 17. 12. 2016, a to zverejnením fotografie pokladničného dokladu so zreteľne viditeľnou položkou akéhokoľvek produktu značky Kura Kráľovské, ktorý bol zakúpený počas trvania súťaže. Pozorne si prečítajte pravidlá súťaže na na tejto adrese: http://bit.ly/2gCmQ00 . Tak spíšte nákupný zoznam a pošlite muža na nákup. Sme zvedaví, čo bude tento týždeň na vašom jedálenskom stole. Prajem vám dobrú chuť a veľa šťastia pri nedeľnom žrebovaní! 😉

irenaliza
13. dec 2016

Krásny adventný deň @timotej_hsh Vaše KURČA Kráľovské je naozaj výborné a keďže doma 4 dcérky mám a tie milujú kuracinku tak ho rada kupujem, len škoda, že u nás v Tesca ho málokedy majú, aj dnes si dcérky vyžiadali kurčiatko, ale iba to NAJ-Vaše, ale nemali, tak som smutná odchádzala ale ptom som sa trochu potešila, lebo s najmladšou dcérkou sme našli asi Kurča Kráľovské do polievky, tak sme posledné dve vzali, super aspoň polievočku chutnú máme a ak môžeme zaradíme sa s bločkami do súťaže, lebo wau, taký kuchynský robot by sa zišiel, môj manžel o ňom sníva, lebo rád pečie a pomáha mi v kuchyni, tak možno šťastie sa usmeje. krásny deň a určite ešte nakúpime, lebo super kurčiatka máte.

irenaliza
13. dec 2016

A @timotej_hsh môžeme poslať aj viac blokov a budem viac krát v žrebovaní, ak áno tak posielam a pozdravujem celú firmu výborní ste, MŇAM

pointka
13. dec 2016

Prihlasujem sa ❤

pointka
13. dec 2016
kupcovci
13. dec 2016

Ahoj prikladám aj ja foto do sútaže 🍀kuriatko bude zajtra na obed 🙂

lukrecia76
13. dec 2016
sianna
14. dec 2016

@pointka mna zaujala ta cena. To je za kurca? Ci len nejake diely na polievku! U nas ovela drahsie. A to by som si povedala, ze v supermarkete by to malo byt menej ked nakupuju vo velkom. A akciova cena sa tiez nechyta ☹

timotej_hsh
autor
14. dec 2016

@irenaliza Treba chodiť asi dopoludnia na Kráľovské Kura, lebo vraj sa veľmi rýchlo rozchytá 😅

jankaks
14. dec 2016

Joooj, veľká škoda, že tu u nás ho nemajú ... a neviem či budem mať cestu niekam do mesta ist kupit ... 😞

timotej_hsh
autor
14. dec 2016

@jankaks kde bývate?

jankaks
14. dec 2016

@timotej_hsh Poproč Košice okoie ... chodím do agromilk-u

timotej_hsh
autor
14. dec 2016

No... v Košiciach naozaj iba Kaufland a Tesco... ☹

zuzin78
14. dec 2016

@timotej_hsh dobry den
Pridavam aj ja bloček z nakupu z Vašej podnikovej predajni HSH
Cen yv tejto Vašej sutazi su zaujimave, mna zaujali velmi tri (robot, masovy mlyncek, a popcornovač 🙂 )

pekny den

zuzin78
14. dec 2016

dalsi blocek vsetko je kupene vo vasej podnikovej predajni HSH

zuzin78
14. dec 2016

@timotej_hsh dobry den Do sutaze mozem dat aj blocek,kde som kupovala Kralovsku sunku,alebo to len musia byt chladene vyrobky Kralovskeho kurata? dakujem

timotej_hsh
autor
14. dec 2016

@zuzin78 Dobrý deň!
Súťaž sa týka výrobkov : Kura Kráľovské, Kráľovské kuracie krky,
Kráľovské kuracie pečienky, Kráľovské kuracie srdiečka, Kráľovské kuracie žalúdky,
Kráľovské kuracie krídla, Kráľovské kuracie rezne, Kráľovské kuracie prsia s kožou bez
kosti, Kráľovské kuracie stehno, Kráľovské kuracie stehno horné, Kráľovské kuracie
stehno dolné, Kráľovské kuracie stehno horné vykostené, Kráľovská kuracia polievková
zmes

zuzin78
14. dec 2016

@timotej_hsh 🙂 dakujem

vonava007
14. dec 2016

@timotej_hsh Dobrý deň, vaša súťaž ma veľmi zaujala a priznam sa, išla som na nákup cielene😉 Chcela som kúpiť kráľovské kura ako sa patrí, žiaľ nepodarilo sa mi ho zohnat. Vyzera to tak, ze ludia ho naozaj uprednostnia pri výbere. Konečne som si ten chladiaci box dobre poprezerala a vaša značka ma balenie, ktoré je ľahko rozlíšiteľné. Preto mám aspoň kuraciu zmes na polievku🙂 Ale môžem sľúbiť, že to vaše kura kúpim hneď ako sa objavi na pulte😍

timotej_hsh
autor
14. dec 2016

@vonava007 ďakujeme, za pozitívnu reakciu 👍
Určite nám dajte vedieť ako Vám chutilo 🙂

majocka24
14. dec 2016

Tak aj my budeme mat cez vikend mnamkove kura tesim sa 🙂😂

karolina297
14. dec 2016

Aj u nás sú kuriatka obľúbeným jedlom, decká ľúbia najviac maso na paličke ;)

malinovka333
14. dec 2016
elena123456
15. dec 2016

ja som sa tiez chcela zapojit do sutaze, vyslala som manzela specialne na kuriatko do tesca, ale bohuzial vase nemali, sama tesco produkcia 😢

timotej_hsh
autor
15. dec 2016

😢 skuste hned v rannych hodinach

blondiee83
15. dec 2016

A mne nejde pridať fotka ☹ skusim neskor

elena123456
15. dec 2016

@timotej_hsh dakujem za radu, ale bohuzial to nie je mozne, tesco je v inom meste, este skusim u nas v coop jednote, hadam ho len niekde objavim a ak uz nie teraz, tak nabuduce 🙂

zuzin78
15. dec 2016

@sianna aj u nas maju kralovske kura za 1.99€ az na blocku som to videla. 🙂 u nas je predajna HSH tak asi preto je taka super cena za kvalitne kura.

pupavka_pupavka
15. dec 2016

🙂

pupavka_pupavka
15. dec 2016
blondiee83
15. dec 2016