Ešte nespíme,
určite rozmýšľate, čo zajtra budete variť...
Ja neskutočne rád varím a dnes sme našli relatívne nekomplikovaný recept na Teriyaki kuracie mäsko.
Japonskú kuchyňu mám rád, veľmi! Aspoň čo sa týka jedál z hydiny.
Máte aj vy svoj overený "ázijský recept"?
Tu je link na recept... síce je po anglicky, ale z videa je evidentné, čo je použité.
http://bit.ly/2hmmzQ6
@majik66 Ak sa rozhodnete to aj urobiť, dajte vedieť aké to bolo... Mne to chutilo presne ako z japonskej reštaurácie!
Mam 🙂 Prsia nakrájajme na pásiky, namaridujeme s čína kojením, soľou a sójovou omáčkou (môže ísť aj zázvor a badian pre vôňu ale nie je potrebný). Pór a papriku nakrájam na kolieska. Vo woku podusím zeleninu, keď je mäkká, tak ju vyberiem do misky. Potom v tom woku spravím mäso, keď je uvarené, pridám tu zeleninu, premiešam a polejem ešte sójovou omáčkou, podľa chuti. Niekedy dám aj wok mrazenú zeleninu. Podávam s ryžou ;)
mňamky, mňamky .... zbožňujem kuracie mäsko na všelijaké spôsoby.
vdaka 🙂 vyzera to velmi zaujimavo 🙂