Kuracie mäso na "ázijský" spôsob

timotej_hsh
12. dec 2016

Ešte nespíme,
určite rozmýšľate, čo zajtra budete variť...
Ja neskutočne rád varím a dnes sme našli relatívne nekomplikovaný recept na Teriyaki kuracie mäsko.
Japonskú kuchyňu mám rád, veľmi! Aspoň čo sa týka jedál z hydiny.
Máte aj vy svoj overený "ázijský recept"?
Tu je link na recept... síce je po anglicky, ale z videa je evidentné, čo je použité.
http://bit.ly/2hmmzQ6

majik66
12. dec 2016

vdaka 🙂 vyzera to velmi zaujimavo 🙂

timotej_hsh
autor
13. dec 2016

@majik66 Ak sa rozhodnete to aj urobiť, dajte vedieť aké to bolo... Mne to chutilo presne ako z japonskej reštaurácie!

katuska2709
13. dec 2016

Mam 🙂 Prsia nakrájajme na pásiky, namaridujeme s čína kojením, soľou a sójovou omáčkou (môže ísť aj zázvor a badian pre vôňu ale nie je potrebný). Pór a papriku nakrájam na kolieska. Vo woku podusím zeleninu, keď je mäkká, tak ju vyberiem do misky. Potom v tom woku spravím mäso, keď je uvarené, pridám tu zeleninu, premiešam a polejem ešte sójovou omáčkou, podľa chuti. Niekedy dám aj wok mrazenú zeleninu. Podávam s ryžou ;)

karolin2
15. dec 2016

mňamky, mňamky .... zbožňujem kuracie mäsko na všelijaké spôsoby.