Ahojte mamičky,
ďakujem, že ste mi napísali vaše najväčšie prekvapenia pri tehotenstve, je celkom zážitok si čítať, čo všetko vie život priniesť.
Zo všetkých komentárov sme vyžrebovali:
Obojsmerný lístok na lanovku na Chopok pre 2 osoby vyhrávajú @demografka,
@nikiki29, @tatharina, @purinkaa, @zvedavec333
Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby vyhrávajú @basska_b, @evulienkaslx, @kukucka100, @mamasom, @macik45
Srdečne blahoželám a verím, že si výhru užijete!
áááááááááááááááááááááááááááááá ja plačem od radosti.... ďakujem krásne... nikdy v živote som nič nevyhrala...
Ďakujem krásne ❤ veľmi sa teším, je to tiež moja prvá veľká výhra 🙂 adresu treba poslať tiež na rovnaký mail ako predchádzajúce výherkyne? Ďakujem ešte raz veľmi 🙂
Jeeej, dakujeeem❤️ velmi si to vazim❤️
@lucka_tvjoj ďakujeme veľmi pekne, výlet na Chopok bude určite perfektný 😍
@lucka_tvjoj JEŽIIIŠ,ďakujem krásne, neverila som, že vyhrám ❤❤👍 Mówię po polsku, uczyłam się cztery lata na kursach polskiego, mogę rozmawiać w parku z Polakami 😍😍
Ďakujem teším sa velmi. Ďakujem
dakujem!
@lucka_tvjoj Lucka dakujemeeee...Chopok, tesimeee saaa 😉...
Jej dakujem, velmi sa teším🙂
@lucka_tvjoj môžem poprosiť info kam zaslať údaje? alebo ako to bude prebiehať? ďakujem
Ahojte dievčatá, ozval sa vám niekto? 😊
@zvedavec333 prosím ťa nevieš na aký mail mali písať aj výherkyne z prvého kola súťaže? 😊
@demografka to som skúšala aj ja, ale bez odpovede 😊
@nikiki29 takto to napísala tým predchádzajúcim, poslala som tam ale neodpísali ani nič
@nikiki29 mne v ten den este odpisala, potom uz na druhy nie, uvidime
Tiez som poslala na ten mail, no bez odpovede.. Tak mozno uz rovno pridu postou. Uvidime😊
@demografka ja som písala IP v ten deň ale až večer a už neodpísala... tak zostáva len čakať.
Aj ja som napísala adresu na mail, zatial som žiadnu odpoved nedostala
Ahojte, už sa vám niekto ozval? 🙂
ja som napisala priamu to na MK do IP a ozvala sa mi pani , poslala som na seba kontaktne udaje
@zvedavec333 áno už sa mi ozvala pani Lucka do IP, tam som jej posielala adresu 🙂
už ste niektorá obdržala výhru? :D
@mamasom ahoj, ja som 18-teho písala správu tu na MK a pani Lucka mi odpísala že čakajú na vystavenie poukazov a vraj hneď pošlú. 🙂
@zvedavec333 :D super... lebo ja som písala 10 teho aj mail aj správu tu na MK a nikto nič :D
@basska_b @evulienkaslx, @kukucka100, @macik45
@demografka,
@nikiki29, @tatharina, @purinkaa, @zvedavec333
dievčatá berie Vám tie kódy do Gopass
mne nie :(
@mamasom ja som vyhrala v tej prvej súťaži... prišlo mi ako si to mám uplatniť... Ale keď si to chcem aktivovať, otvorí mi kalendár a ďalej už nič 😐 pritom všetko som urobila tak ako je v pokynoch...tak neviem, či sme sa netešili aj zbytočne 🙄
@lucka_tvjoj oooo, dakujem, to je fantazia 😍