Ahojte mamičky, ďakujem veľmi pekne za vaše príbehy o tom, ako ste svojmu partnerovi oznámili tú najkrajšiu správu. Napísali ste mi naozaj pekné príbehy, neraz mi aj slzička vybehla. Výherkyniam prajeme, aby si ceny užili. A ostatným prajemeveľa šťastia v ďalšej súťaži.
Poukaz pre dve osoby na lanovku v Tatrách získavajú:
@aadrika
@majah212
@jajuska2021
@niky7287
@lenuska2202
Poukaz na vstup do Legendie vyhrávajú:
@trinka
@danuta1414
@karajazviny
@efa1403
@macik166
Výherkyne prosím napíšte nám svoju adresu a telefónne číslo na mail janegova@joj.sk.
@lucka_tvjoj dakujem krasne.moja prva väcsia vyhra.mail som poslala.
Ďakujeme krásne nikdy som na lanovke nebola o to krajšia výhra email som poslala
@lucka_tvjoj ďakujem aj ja z celého srdca za výhru 😍 neskutočné sa teším 😃 ďakujem ešte raz...🍀
Ďakujem krásne
Dakujem krasne 🙂
@lucka_tvjoj ďakujeme krásne! ❤️
@lucka_tvjoj jeej dakujeme velmi pekne, velmi ste nas potesili :-*
Ďakujeme veľmi pekne, tešíme sa z výhry
@aadrika
@majah212
@jajuska2021
@niky7287
@lenuska2202
@trinka
@danuta1414
@karajazviny
@efa1403
@macik166
kočky fungujú Vám tie kódy prosím? Ďakujem
@mamasom mne veru nie...aj som si dala poslať tie karty vo ich ešte nemáme, ale kódy sa mi nedajú uplatniť 🤔 aj som pozerala profil tej pani, čo robila súťaž a tam sa lúčila, že je ,,s nami,, posledný deň, tak neviem či sa bude dať ešte cez ňu niečo zistiť 😐
@karajazviny no pekne... potrebujem čo najviac info, lebo tam chcem volať... nikomu to neberie.. :(
a využiť treba do 28.10.
Ani my to uz nevyuzijeme.mohlo to platit dlhsie.tak co uz.nic z toho.
@mamasom ešte som neskúšala. Až teraz mi prišli pred pár dňami... Keď len do 28.10. To asi nestihneme vyuzit.nie všetci sú spod Tatier. Aspoň do konca roka to mohlo platiť...
@trinka
@lenuska2202
@jajuska2021 dievčatá ja by som aj využila, len keby boli platné... :D neskúsite tie Vaše, či fungujú?
a keď nevyužijete, tak niekomu darujte :D
@mamasom tak moje fungovali.pozriem ich a poslem ti ich.aspon niekomu spravia radost 🙂
Ani mne to nefunguje
No my to tiež do vtedy nevyužijeme
@mamasom naše fungujú. Využijeme ich...
@jajuska2021 legendia už je vyriešená... Chvalabohu ;) chopok je problém, lebo poslali kódy, čo končili 30.4. :(
@mamasom ja som včera listky na lanovku registrovala a išlo to. Sú platné do 31.10
@jajuska2021 super... Máš šťastie ;)
@lucka_tvjoj ďakujeme veľmi pekne 🤗😚