Ahojte mamičky...
Toto je môj prvý príspevok na Modrom koníkovi, mám trošku trému. Ale o iné som sa chcela s vami podeliť 🙂
JOJka na jeseň pripravila seriál špeciálne pre vás, pre mamy. Seriál je voľne inšpirovaný knihou Kristíny Tormovej SOM MAMA, ktorú isto poznáte. Spúšťame ho v stredu, 5. septembra o 20:35 v dvoch častiach za sebou a som veľmi zvedavá, ako sa vám bude páčiť.
O seriáli si môžete prečítať tu: https://www.joj.sk/som-mama/o-seriali.
Páči sa vám námet seriálu SOM MAMA?
@lucka_tvjoj vyzerá lákavo už sa teším 😘
@lucka_tvjoj určite to bude zaujímavé;)
Urcite si ho pozriem,som zvedava nan😊
@lucka_tvjoj strašne sa tešim na tento seriál👌 určite zaujme nie jednu mamičku, sama som zvedavá😊
Aj ja som naň veľmi zvedavá a teším sa pretože som si istá že nás určite bude baviť, keďže je tam veľa humoru 😊
A myslím si, že veľa mamičiek sa v niektorých scénkach aj nájde 🙂
Uz sa velmi na to tesim
@lucka_tvjoj určite sa naň teším konečne niečo pre mami
Velmi sa tesim...konecne nieco co budem urcite sledovat so zatajenym dychom🙂
Som mama takmer 12 rocnej pubertiacky 2 rocnej dojcenej babizne a som v 8 mesiaci tehu a dalsou slecnou...cize tema pre mna ako stvorena😀😀😀JOJka dakujem...dufam ma serial aspom 1000casti 😉❤💜❤
@lucka_tvjoj ja som už babička, ale veľmi sa na seriál teším
@kamila7125 tajná info: zatiaľ 20, ale ďalšie prekvapko je na ceste ;)
@betka22betka aj babičky sú predsa mamy 🙂
Ano, som zvedava
Aj ja sa teším 😍😍
Farkašová sa ide pototo z toho, aká je ona mama. Pritom základnú vec svojim deťom nedala, resp. vzala - otca. Nevydrží v žiadnom vzťahu lebo je šibnutá. Myslím, že tie jej trápne tričká hovoria za všetko. Chcem vidieť, ktorá príčetná dospelá žena si niečo také dá na seba. Žiadna! Len podobné sliepky s vyrodeným mozgom ako má Farkašová. Naposledy má dojala jej statusom na Facebooku, keď sa vyjadrovala k téme o ktorej vedela figu borovú - jej jediným argumentom bolo, že ona je predsa mama! Milióny žien na svete sú mamami, aj viacnásobným i lepšími než táto pseudocelebrita a neviem či sa tým niektorá takto oháňa.
Uz sa velmi tesim 😊urcite bude super
Keďže nás mam je tak mnoho, tak to bude aspoň spríjemnenie uz kľudnehoo večera, keď budu deti v postieľke 😉
@extempore Vy ste mama ? ak áno- skúste napísať aj Vy knihu o tom, ako to prežívate Vy. Môžete navrhnúť aj krásne oblečenie, ktoré budú nosiť všetky ženy-mamy. Som už stará osoba, ale viem, že najľahšie je kritizovať iných. Ukážte čo vo Vás je a potom môžeme porovnávať. Prajem všetko dobré a pokoj v duši
@betka22betka je kopec uspesnych matiek ktore dokazali viac a co??? nikto to Kristine neberie ale zato sa nemsi spravat ako arogantna sliepka 😉 skuste ist na jej fb a napisat na nu kritiku to estelen uvidite ake halo bude a ona osobne vas zakope pod ciernu zem..
Mám veľmi rada seriály zo života, teším sa, super🙂
@lucka_tvjoj nie som serialovy typ, no kniha ma vskutku rozosmiala, mozno aj serialove prevedenie, tesim sa
@extempore ved sa teraz vydala.. tak asi to nebude take zle s nou
@evicaveverica už koľký krát v poradí sa vydala? :D
Juj už sa teším.. Kiku mam veľmi rada..
Ja sa veľmi teším👍Kristínu sledujem aj na Instagrame a ak to bude také podobne ako je ona o zábavu na večer mám postarané❤️
@lucka_tvjoj uz sa velmi tesim