Vybrané modely robotických vysávačov Roomba sa dajú ovládať a nastavovať cez aplikáciu vo vašom smartfóne. Pokiaľ vlastníte takúto Roombu, urobte dnes večer, napríklad na párty, fotku, ako spúšťate vysávanie Roomby. 5 najzaujímavejších odmeníme malým darčekom - nielen papučami, ale aj externou nabíjačkou pre váš mobil.
@erikaemkina Niektoré súťaže sú pre všetkých a niektoré iba pre tých, čo Roombu už majú 😉
Ahojte, keďže táto súťaž nebola dvakrát úspešná 😉 odmeníme baby, ktoré sa aspoň zapojili do diskusie. Preto prosím
@erikaemkina
@danii2
zašlite mi do súkromnej správy vaše meno a priezvisko, adresu a číslo domu, PSČ a mesto a takisto telefónne číslo pre kuriéra, aby vedel doručiť papučky + externé batérie na nabíjanie telefónu 🙂
@ivan_irobot Jéj Dakujem moc krásne
Teším sa
@ivan_irobot Dakujem
Ahojte baby, včera boli zo skladu odoslané darčeky - papučky, takže dnes by ste ich mali obdržať kuriérom UPS 🙂
@erikaemkina
@danii2
@ivan_irobot Ahoj Ďakujem krásne
@yanni Ahoj, s mopom som velmi spokojna.Ma taku navigacnu kocku,ktora si zmapuje celu miestnost a tak posiela ten mop kde treba.Ked si pozriem kade chodil,ked je to este vlhke,tak ozaj nic nevynecha.A oproti vysavacu je aj tichy.Na konci este prejde detaily,napriklad na chodbe tam kde su dvere a vrati sa na miesto,kde si ho na zaciatku polozila.Potom pipne,ze skoncil robotu.
@ivan_irobot
Dnes dorazil balíček len Ta nabíjačka ani nie na môj fon keďže nenabija
Ďakujem moc krásne
@erikaemkina Ahoj, som rád, že darčeky dorazili. Návod na použitie nabíjačky je: priloženým USB káblikom si batériu najskôr nabi. A keď bude nabitá a bude svietiť na zeleno, použi káblik z nabíjačky tvojho telefónu a tak si ju budeš nabíjať. To je univerzálna batéria, takže neexistuje, že s nejakým telefónom nespolupracuje 😉
@ivan_irobot Ďakujem
Áno návod je , len nie v Našom jazyku
@erikaemkina Dúfam, že to rozbeháš 😉
@ivan_irobot počkám na švagríka , lebo písal si mi no počkám nech mi to ukáže
Ja som ako tatar nechápava 😕
.. a kto nevlastní tak má smolu