Milé dámy, nehanbite sa a podeľte sa s nami. Ale vážne, akú najneobvyklejšiu špinu či nečistotu ste museli vysávať z podlahy? Alebo spod postele. Z lustra? K reakciám sa dajú prikladať aj fotky 😉 A päť najneobvyklejších odmeníme malým darčekom - setom pohodlných papúč iRobot pre ňu i pre neho.
Taaaak u nás väčšinou za posteľou končia desiaty😁...........radosť pozerať a nie len pozerať ale aj cuchat😁.......keď ide zo školy sám,myslím že kŕmi všetkých psov po ceste a keď idem pre neho tak najednoduchsie a najrýchlejšie nech mamka nezisti je schovať za posteľ......tam sa toho pomesti😁😂
@helenina Tak toto musela byť iná mňamka 🙂
@ivan_irobot To teda bolo,este tyzden bolo vsetko lepkave😊
kombinacia magickeho piesku a kavy, zial zdokumentovane nemam dcera vysypala piesok na zem ako sa hrala a kavu omylom vylial muz ked dzugol do stola. no idealna kombinacia 😅nevedela som ci mam skor vysavat alebo utierat
Moja maminka vyberala z mrazáku maso , no nejako sa pozabudla a to druhe zabudla išla si pohdlne , zamkla dvere .. o dve či tri dni išla po niečo zas , no to trebalo vydiet a hlavne cítit 😂😂 ten zápach a to všetko že Doví
Tak rychlo po mop , vysávač 🙂 poviem Vám sranda , všetko išlo von do koša
Z Lustra , ako pavučína či už nejakí pavučik
No a zase ak si moja Ema prosí kumky (chrumky) ták to je všáde , či už aj sladké ..
Ps: papučky su krásne
Krásny dníček
No nemám fotku, pretože to bolo v období, keď ešte mobil nebol súčasťou každej domácnosti, ale rodičia zavárali čučoriedky, a pri vyberaní z rúry von, jej jeden strelil tak, že bolo fialové hádam všetko 😀
A celkom vtipná druhá príhoda 😀 nešlo tak o špinu ale proste upratovalo sa.. zdrhol nám raz škrečok čo sme si samozrejme nevšimli, mama vysávala vo veľkom štýle poza posteľ, a naraz iba rachot 😂, taká ostala, že asi nejaká hračka 😀 a to náš Johnny skončil vo vysávači 😀 ale s prehľadom to prežil 😀
Ja som.kedysi brigadne piekla a predavala langose..Rano sme zvykli menit olej,..bola to obrovska panvica o rozmeroch asi 1meter..Ako sme tu obrovsku panvicu chceli vziat dole,cele sa nam to preklopilo a tych asi cca 30 litrov tmavo hnedeho prepaleneho spinaveho oleja sa nam rozlialo uplne vsade..po nas,po dlazke..zberali sme to rukami do vedier po kolenach...😨vacsi humus si tazko viete predstavit👍...od vtedy si langose v rychlom obcerstveni nekupujem...😉
U nas da zas zadarilo.... dali sme varit salko na karamel a kedze bolo treba dolievat vodu (co sme neurobili) vodicka sa odparila a nasta VYYYYBUUUCH 🎆 stena okna kuchyna vsetko MEGA LEPKAVEEEE !!!
A co sa tyka vysavania pfuuu kedze.mam dve deti tak uz sa u nas vysavalo vsetko mozne aj nemozne. pozna to,kazda jedna maminka vo ma doma milovane sidielka 😍
Ps: papucky su KRASNE, VEEELMI BY.NAS POTESILIIII 🎁🎁🎁💝💝💝
U nás sa naposledy vydávala hladká múka, ktorú sme kúpili a nevylozili z prepravky. Naša krásna labradorka sa s ňou asi chcela pohrať rozhryznuty sáčok mi povlacila po dome. Takže sme mali múku všade. A o jej chlpoch ani nehovorím. Ale to poznajú všetky psičkarky 😀
@ivan_irobot neobvykla "spina" to asi nie je ale ja som posledne dva roky casto behala s vysavacom a handrou po dome a odstranovala v nasom druhom domove v arabskej pusti "pozostatky" z pustnych burok. Ten velmi fajny jemny piesok nezelam nikomu grrrrr
Biele ponozky uz radsej ani nekupujem😨
Ihlicie a kukuricu z postele, muz bol oslavovat a netusim ako sa to dostalo az do postele 😂 netusi ani on 😂 samozrejme vysal si to sam 😂
Sacok horcicneho semena 😁😁😁 kto ho nerozsypal tak nevie ako skace 😁 bolo vsadeeeee a aj pri vysavani odskakovalo 😅
@yanni Ja milujem ten žltý peľ, čo teraz každú jar napadne asi pol centimetra všade, och.
@ivan_irobot Jo jo, presne take nieco. Hlavne tie auta vyzeraju tak "fajne". A ten "nas" piesok nejdes ani riadne poutierat. A pred domom? No hroza. Terasu clovek "sprchuje" zahradnou hadicou pol dna. A rozkaz 2 rocnemu dietatu aby si nesadalo na schodiky pred domom. Hned otlacok na zadku😵
@ivan_irobot Inak musism povedat, ze tato tema mi padla ako modre z neba. Prave pred par dnami som muzovi vravela, ze by sa mi zisiel aj na vysavanie nejaky ten inteligentny robotik, nieco podobne ako inteligentna kosacka. Povysavat takmer 300 m2 obytnej plochy da cloveku zabrat. No potim sa pri tom ako .....
Pri malých deťoch je toho asi viac 🙂 minulý týždeň som ale povysavala pavúka a keďže do nádoby je vidno....videli sme ako tam chodí hore dole a tak sme zobrali s dcérkou vysávač a vonku sme ho pustili späť do života 🙂 snáď nám prinesie šťastie 🙂🍀
Pavukov... pravidelne :D Inak vsetky plochy sa u nas vysavaju, uz aj terasy. Efektivnejsie ako zametat :D Minulu zimu som vysavala napln z Tuli vaku.. tie malilinke gulicky polystyrenove biele... nedalo sa to dozbierat... sacok som 100x musela vysypat 😇 Dufala som len, nech ma nevidia susedia, no trapas.
Pracovala som ako casnicka v krcme, a tam sa toho naslo fakt vela 😅 a hlavne po vikende 😲
Pavúka 🙈 ale fakt obrovského, chlpatého... sedel na stene akože "kto z koho" ... zabiť ho niečím som nemala jednak odvahu a jednak potrebnú výšku, takže som si pomohla vysávačom... o druhej v noci, sorry susedia... a okamžite vybrala sáčok - ten sa vybratím z vysávača uzavrie, plus ešte strčila do igelitky a išla s tým rovno von do kontajnera...chcela som to pôvodne podpáliť ale reku máme takých citlivých susedov, už aj ten vysávač ofrflú... tak v pyžame... takom kratučkom, ledva zakrývajúcim prdel... no a čo, nebol čas sa obliekať, išlo o život !! veď aj tak koho by som stretla už len o druhej v noci na tom kúsku od brány ku kontajnerom, že? No tak suseda, ktorý si fajčil pred domom 🙈
s týmto by si asi iRobot neporadil, že?
Najťažšie bolo povysávať a vyškrabať plastelínu, ktorá sa dostala pod koberec na podlahu. Plastelína zlepila koberec a podlahu v jeden celok. Mysleli sme, že keď to od seba oddelím, vytrhnem aj dieru z koberca. Dokonalé. Kebyže sa nerozhodnem koberec vyniesť von a očistiť ho, je zlepený možno až doteraz.
Mne sa vysypala šošovica, múka, omrvinky z koláčikov, drobné cukríčky a dokonca raz to bol mak, tak iné nezostávalo, len povysávať, holuby akosi neprileteli...🙂
Ja som musela cca 10cm kobylku v izbe. Ten pohľad na mňa 😂
Ja mam drevene podlahy/dosky v obyvacke. Co cert nechcel, nejako sme si nevsimli v strede obyvacky vacsi kus popola asi ked sme upratovali krb (farbilo to ako uhlie), a kedze mam nastavene aby mi iRobot povysaval ked nie som doma, krasne tie moje drevene dosky vyzerali. Pocmarane krizom krazom. Nastastie vlhkou handrou to zislo po kolenacky :D
Ale mam kolegu, ktory ma doma labradora stena. Chudatko bolo same doma a malo nehodu a pokakalo sa. No stava sa pri steniatkach. Ibaze Irobot sa zapol podla schemy, a tak ked prisli domov, cakalo ich nadherne prekvapenie. Kolega so zenou upratovali sr....ky 5 hodin :D
@yanni Pri takejto podlahovej ploche určite treba pozerať po Roombe 980. Povysávať max. 185 m2 na viac nabití (ak sa vybije, ide sa dobiť a pokračuje), viac metrov štvorcových sa jej do pamäte veru nevmestí. Takže niektoré miestnosti ajtak bude treba zatvárať. Nižšiu sériu pri 300 metroch nemá význam kupovať.
Taaaak,u nas to bola skvela kombinacia mojich nesikovnych ruk a velkeho tehu bruska😁😂foto nemam,ale na zemi skoncila flasa medu,nieco stieklo aj pod kuchynsku linku,to bola babracka,vysprtat to cele vonku
A aby nestacilo,mala som "pozicanu" sucku-steniatko,kt.uz ma novy domov,tej sa straaaasne,ale straaaasne zapacil sacok z hlinou a hlina samotna v kvetinaci,nekomentujem,capky vsade a zvysky hliny nechcel povysavat ani vysavac😂😃a momentalne maly vysavac doma,Zuzka vsetko pozbiera,co najde☺
.."Najuzastnejsia"kombinacia aku som musela pozametat,pooumyvat a aj vymalovat..
ktoru mam aj zdokumentovanu je sirup so sklom🤐
V lete nam chodili na sirup mravce,tak skoncil v chladnicke a mojej dcerenke sa pri vyberani s chladnicky vysmykol z ruk.uffa....
Odniesla si to aj stena,ktoru som musela aj vymalovat😲😫😕