Prečo ste si ešte robotického pomocníka nekúpili?

ivan_irobot
14. okt 2017

Konečne po náročnom týždni prišiel víkend. Celá rodina doma a pravdepodobne aj kopa plánov, ako stráviť spoločné chvíle. Pre mnohé rodiny je to aj čas "vypadnúť" za nákupmi. A vlastne, prečo ste si ešte žiadneho robota doposiaľ nekúpili, keď na celom svete sa predalo už viac ako 20 miliónov iRobotov?

hettinka
14. okt 2017

bože, 16. téma o vysavači ... dobre ti platia toto spamovanie fora?

marusik
14. okt 2017

lebo som doma s deťmi už 8.rok a žijeme len z manželovho platu...

adelka992
14. okt 2017

Prečo? Lebo som neni lenivá si povysávať :D

erikad82
14. okt 2017

Len a len kvôli peniazom,človek šetrí kde sa dá 🙂

celasapremenim
14. okt 2017

lebo hovadiny si nekupujem

bobulazelena
14. okt 2017

Lebo nemam tolko zbytocnych financii.

sissy27
14. okt 2017

Nenahradí klasický vysávač - ja vysávam aj sedačku, postele, okenné parapety, občas pavúka či pavučinu zo steny, po rekonštrukcii kúpeľne som vysávala steny, pravidelne vysávam podlahy a koľajničky vstavaných skríň, atď. - a toto ten váš zázrak nedokáže, ten povysáva len podlahy (čo je fakt najmenej) a aj to nie dokonale (pod / za sedačku, nábytok, či do malých priestorov sa proste nedostane), vždy budem musieť vziať klasický vysávač a ešte to po ňom doupratovať. Takže z môjho pohľadu je to príliš veľa peňazí za veľmi málo muziky a ďalšia "haraburda" do bytu, ktorej musím urobiť miesto. To je ako keď vám pomôže 5 ročné dieťa, ale v skutočnosti to musíte po ňom urobiť znova a poriadne.

bobulazelena
14. okt 2017

@sissy27 ale keby si toho robotickeho koleckoveho dvihala k pavukovi, vypadalo by to celkom zabavne 🙂.

ivan_irobot
autor
14. okt 2017

@sissy27 Ahoj, áno, robotický vysávač je určený iba na vysávanie podláh. Ale tam sa tvorí najviac neporiadku. Ak chceš vedieť o efektivite vysávania Roomby viac, prečítaj si #test_roomba od báb z Modrého koníka 🙂

sissy27
14. okt 2017

@ivan_irobot povysávať hladké rovné plochy bez prekážok je to absolútne najmenej, ak by som vysávala len to čo zvládne tento zázrak, tak to mám za 15 minút s prstom v nose. Odporúčam ti odtiahnuť niekedy sedačku, aby si videl, kde sa tvorí najviac neporiadku...
Ja chápem, že si platený za to, aby si spropagoval tento výrobok ako absolútne najlepší na svete a bez chýb, ale realita nepustí. Možno je to zaujímavé pre dom, kde vstupná hala s kuchyňou má 140m štvorcových hladkej plochy bez prekážok, ale to nie je štandard. Takisto si neporadí so schodami.
Jednoducho spraví len malú časť práce, ktorú reálne vysávanie obnáša. Ale zas niekomu možno stačí také to "akožepovysávané", návšteva predsa nebude nakúkať za sedačku či do skríň 😉 možno si bol na vojne, tak poznáš to "čo je mokré to je čisté"...

ivan_irobot
autor
14. okt 2017

@sissy27 Ďakujem za názor. Odporúčam prečítať si #test_roomba, kde si vieš pozrieť názory báb z Modrého koníka. Tie robota testovali, takže majú, prepáč na rozdiel od teba, aj reálnu skúsenosť 😇

sissy27
14. okt 2017

@bobulazelena vlastne mohla by som robota šmariť po pavúkovi a tak zlikvidovať obidvoch 😂 robota určite a pavúka ak dobre trafím, tak tiež 😂 plus stenu, možno aj nejaký nábytok či dekoráciu 😂

bobulazelena
14. okt 2017

@sissy27 univerzalny pomocnik 😂

sissy27
14. okt 2017

@ivan_irobot prečo si myslíš, že ja reálnu skúsenosť nemám? Lebo som nedostala robota zadarmo na skúšku alebo odmenu za pozitívnu recenziu?
😉

ivan_irobot
autor
14. okt 2017

@sissy27 Myslím, že už neostáva nič iné, len ti popriať príjemný slnečný víkend 🙂 Ako sa vraví. Lepšie raz vidieť, ako tisíckrát počuť.

aristka
14. okt 2017

Vysavanie je dobra vychovna metoda ,kedy dieta ma aspon nejake povinnosti v domacnosti.

hettinka
14. okt 2017

@ivan_irobot došli argumenty?

celasapremenim
14. okt 2017

@aristka presne, deti si vysavaju izby aj vynasaju smeti, aj upratuju sami

hanata
14. okt 2017

Mam novu braavu, som nadsena. V klude pozerame film a podlaha sa sama umyva. 😍

sissy27
14. okt 2017

@ivan_irobot alebo párkrát skúsiť ako 100x čítať 😉 bohužiaľ, na to, že sa nedostane všade tam, kam ja potrebujem, a že ma nezbaví klasického vysávača, argument neexistuje. Iste niekomu tento prístroj vyhovuje a preto si ho rád kúpi, tvoja otázka znela "prečo ste si ho nekúpili", tak som si dovolila odpovedať. Ak ste chceli odpovede len typu "našetrím a utekám kúpiť, lebo bez neho si ďalej život neviem predstaviť", tak ste mali inak naformulovať otázku alebo na to upozorniť. Tiež prajem krásny víkend a poriadne povysávané obydlie 😉

bonovka
14. okt 2017

Roombu mam doma,netusila som,co to je a ani som nevedela o existencii tohto robota,ale dostala som ju od maminy vlani na Vianoce..necham ho obcas prebehnut kuchynu a kupelnu,ok..ale ak chcem mat fakt povysavane a cisto,tak jedine s normalnym vysavacom..v izbach ho nevyuzivam vobec,jednak neobide poriadne nabytok,jedno miesto povysava aj stokrat,druhe vobec,pravidelne sa zasekne pod postelou,pripadne vylezie,kam netreba a zasekne sa tam (prahy)..kuchynu mame spojenu s obyvacim kutikom,ak sa to tak da nazvat-mame tam gauc a konferencny stolik a aj pod gaucom sa lubi zasit a mam co robit,aby som ho odtial dostla..povysava prach,ale vlasy sa spravidla zaseknu do metliciek a to sme doma tri baby a cakame stvrtu takze tych vlasov je u nas neurekom a hlavne tie by mi bola pomoc povysavat..
Keby si to mam sama kupit,urcite nie..takto ho zapnem aspon raz za cas,uz len zato,ze ma mrzi,ze mamina za to vyhodila peniazky a nechcem byt nevdacna..klasicke upratovanie ale nenahradi.

trisp
14. okt 2017

Mne to pripadá ako pred 20 rokmi, keď ešte ženy nemali umývačky a sušičky, a hovorili, že to sú diablove vynálezy pre lenivých, ktoré žerú elektrinu. A dnes sa bez nich nezaobíde jediná domácnosť. Ja som istý čas strávila aj v zahraničí, a tam je robotický vysávač bežná súčasť domácnosti, a podľa mňa je perfektný. Za sedačkou tiež nevysávate každý deň, ale podlahy ja napríklad po deťoch vysávam denno-denne. A takto by to spravil niekto za mňa 🙂 Ja kebyže mám peniaze, hneď si ho kúpim. Môžem o tom ale len snívať. Ja mám len takú lacnú napodobeninu nemenovanej značky. Roombu by som brala okamžite.

gayano
14. okt 2017

@ivan_irobot no aj som si ho nekupila, pretoze by som ho nevyuzivala a pridu mi to ako zbytocne vyhodene prachy. Mam clenity byt, vela prekazok, nepovysava sadacku, kresla, psi pelech, potrebujem mat povysavane rychlo a poriadne, co aj potom mam a vysavanie mi nerobi problem. Dokonca ma v niektorych momentoch bavi ☺ Takze zam mna urcite nie, technickych zazrakov som mala plne skrine, potom sa len bezdaci pri lasovani smetiakov z nich tesili.

erikavesela
14. okt 2017

Ja mam doma roombu a centralny vysavac...zabavne, ako sa buchate do hrude, ze roomba nepovysava dostatocne...ja to tvrdim o normalnych vysavacoch, rozumej tych z masinou a kablom, roomba je u nas na vysavanie pocas tyzdna a nemam pocit, ze by vysavala zle..vysava lepsie ako nasa predposledna upratovacka, treba sa jej trosku prisposobit, dat hore stolicky a pod., ale tymi tak ci tak musite hybat, ked vysavate normalnym vysavacom a raz za tyzden sa vysava centralnym...ano, vtedy vysavame aj sedacku a pod...a to je samozrejme ine kafe

katus226
14. okt 2017

Pretoze mam rada ked je povysavane poriadne. a to v mojom byte, kde musim mat kopu veci po zemi a vsade su uzke medzery, znamena chytit do ruk klasicky vysavac. takisto som nepostrehla, ze by ten vas vyrobok dokazal vyskocit na kresla a povysavat ich. zmierte sa s tym, ze vas vyrobok jednoducho nie je pre kazdeho. chapem ze aj prevadzkovatel tohto webu musi z niecoho zit, ale uz ste zaondili svojimi reklamami cele forum.

anka2103
14. okt 2017

Pistim po nom pistim-aspon niekto by mi pomahal ☺,ale kedze som nebola vybrata ani na testovanie,tak na neho mozem rychlo zabudnut 😕

matazirafa
14. okt 2017

@ivan_irobot lebo je drahy jak hovado a momentalne mame ine vydaje 🙂 asi som tu jedina uprimna 😂

cmulinko
14. okt 2017

Mne Roombu kúpil manžel na Vianoce...ten najdrahší model čo vtedy bol. Neviem či od tej doby je niečo nové s ani ma to nezaujíma. U mňa Roombu a iné roboty absolútne nevyhovujú. Za tie peniaze radšej investujem do kvalitného vysávača. Mám 3 vysávače jednej značky a najstarší vysávač mi frčí už 10 rokov. Ktory robot by vydržal tolko v tejto dobe výroby na štýl 1 rok a skape to.

celasapremenim
14. okt 2017

@matazirafa ale nie neboj, ja si ho teraz mozem rovno ako tu sedim kupit, ale nekupim lebo je to zbytocnost, pozri si aj inde nejake recenzie, co hovoria ludia, co to maju doma a nie najnizsiu radu, to iste ti povie baba, co ma miele ako tuto roombu, alebo lg po urcitej dobe pouzivania

celasapremenim
14. okt 2017

@cmulinko presne, raz vyskusas, alebo niekto z rodiny a je to jasne