Och, piatok trinásteho. Je to skutočne nešťastný deň?

ivan_irobot
13. okt 2017

Splnilo sa to niekedy? Bol pre vás niekedy piatok trinásteho nešťastný deň? Alebo počas neho radšej ani nevystrčíte nohy z domu, aby sa niečo nestalo? Snáď to dnes prežijeme bez ujmy! 😉

pribinak
13. okt 2017

je nestastnym dnom pre toho, kto tomu veri

silverrko
13. okt 2017

raz ma skoro auto zrazilo v ten den ale inak v pohode

erikaemkina
13. okt 2017

blud

sadika
13. okt 2017

Dalsia diskusia hodna zalozenia. Fakt tlieskam. Uz aj chlapi tu na MK su ehm...ako to napisat. zalam pekny den, je krasne tak si uzivajte.

admet
13. okt 2017

piatok trinasteho...to radsej ani nezapnem vysavac, aby sa mu nieco nestalo 😀

silverrko
13. okt 2017

@admet no ved toto:D

admet
13. okt 2017

@silverrko dnes to musi istit mechanicka metla 😀 Neprezila by som, keby moj perfektne funkcny 30 rocny vysavac znacky Miele vypustil dusu 😀

tiper24
13. okt 2017

to je len povera

montemotherone
13. okt 2017

@ivan_irobot Nám sa i robot dodžubkal, a to ani nebolo piatok 13. 😉 Takže neverim poverám ani robotickým vysávačom. Stačí takto? 🙂

danielak84
13. okt 2017

Do isteho casu to bol den ako kazdy iny ale uz je pre mna velmi nestastny lebo v piatok 13. som pochovala dcerku.

ericka_l
13. okt 2017

Ja som tomu nikdy neverila, je to len taká povera a ešte aj dneska dávali v rádiu, že podľa štatistík poisťovní s v bežný deň stane štatisticky vyše 300 nehôd a piatky trinásteho nejak vyše 200 takže ešte menej ako normálny priemer

montemotherone
13. okt 2017

@admet ja som po niekoľkých vysávačoch (nie lacných!) kúpila lacný Sencor, s cistitelnou nádobou, takže šetríme aj na sackoch 🙂 Zatiaľ ťahá ako besný, 2 roky záruka... Vysávač čo by ťahal 30 rokov by som zatvarala do trezora na mäkký zlatý vankúšik 😍

mircalla
13. okt 2017

O co vam ide? o pripadne sharovanie zlych veci, ktore sa komu udiali.
Hlupa otazka naozaj

luciamuzlaiova
13. okt 2017

Keď sa ti má stať niečo zlé, tak sa ti to stane. Či je piatok trinásteho alebo pondelok siedmeho ✌

tiper24
13. okt 2017

@luciamuzlaiova presne tak 🙂

admet
13. okt 2017

@montemotherone mam velmi podobnu skusenost ako ty. K tomu vysavacu som sa dostala tak, ze znami sa rozhodli poriadit si robota a usudili, ze svoj stary vysavac uz potrebovat nebudu.

moncs28
13. okt 2017

Ahojte mne sa stalo že piatok trinásteho som mala škodovú udalosť s autom to bolo asi pred šiestimi rokmi a minulý rok sa mi stalo tiež piatok 13 ho že som ako tehotná skoro zrazila veľkého Psa no našťastie sa ocitol len pod podvozkom a nič sa nikomu nestalo. Hoci je to zaujímavé ja na takéto veci neverím ale no neviem......

amadora
13. okt 2017

môj brat mal pár rokov po sebe vždy nejaký problém piatok 13-teho, nehodu na motorke a podobne... mamina mu vždy keď vychádzalo 13-teho v piatok telefonovala aby si dával pozor 🙂 našťastie už pár rokov sa drží 🙂

silverrko
13. okt 2017

@amadora zlate🙂 materinska laska je materinska laska🙂

ervenka
13. okt 2017

ehm, mama kedysi davno, pradavno maturovala 13.5. brat narodeny 13.1. sestra 13.6. Svadba mojich rodicov bola 13.9. nas dom ma popisne cislo 13. Robila som skusky na strednu v ucebni cislo 13. Verim na "nestastne" cislo 13? Nie. Cislo ako kazde ine. ;)

nicol_ka55
13. okt 2017

Ten kto na to veri sa mu stane, lebo na to cely den caka a dava si prehnane pozor a vtedy sa najviac zla stane ked je clovek taky paranoidny. Ja na to neverim vobec a tento den vnimam uplne normalne.

dskjhfdlkdjhl
13. okt 2017

To je tak, ked niekto musi denne zalozit niekolko diskusii, tak zalozi aj takuto😝 ... a co tak sobota 14-teho po takomto piatku?😝

timi_timi
13. okt 2017

piatok 13. pre niekoho deň ako každý iný, niekto nevylezie z postele. Cela pointa je v tom, že francúzsky kráľ Filip IV.,v piatok 13. 10. 1307 začal s masovým likvidovaním rytierov templárskeho rádu. A tu je celý vznik piatok 13. ktorého sa ľudia tak boja. Pre mňa deň ako každý, deň blbec môžem mať aj inokedy 😉 Zato mám kolegyne ktoré si v tento deň berú dovolenky pre istotu 🙂 🙂

ema234
13. okt 2017

Je to uplne super den 🙂 a vzdy som ho tak brala

cilkajanka
13. okt 2017

tak občas sa to aj splní 🙂 ale myslím, že to nie je dátumom, ale tým, že raz to vyjde na taký dátum, raz na onaký 😀

ivan_irobot
autor
13. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl Ahoj, oceňujem, že tie diskusie čítaš 😝

dskjhfdlkdjhl
13. okt 2017

@ivan_irobot necitam, nazov tejto som si vsimla a myslela som si, ze to zalozila nejaka jednoduchsia zienka, alebo pubertak. Ale chapem, reklamu treba robit vsetkymi moznymi sposobmi😝

vonava007
13. okt 2017

Ja som v piatok 13steho rodila. Dopadlo to fantasticky, takže pre nás je to šťastný deň.

biba12
13. okt 2017

Ja mam dnes den blbec. Nestihla som vlak z Kosic do Ba. Dobehla som z vyplazenym jazykom na stanicu...a zamavala odchadzajucemu vlaku.