Robotický vysávač sám vysáva podlahy. Takže sú každý deň čisté. Je to rovnaké, ako s umývačkou, ktorá umýva riady, či sušičkou, pri ktorej môžete zabudnúť na vešanie a vo veľa prípadoch aj žehlenie prádla. Na aké ďalšie práce by ste si vedeli predstaviť robotického pomocníka? A prosím, nepíšte utieranie prachu, to už poznáme 😂😉
@ivan_irobot kebyže sa chudák vedel udžať na stene ..pekne dookola by sa premával po stenách a povysával pavučiny 😀
Robota na zavavenie deti (nahradny clovek,ktory vie hrat pexeso...)aspon na 2 hodky denne-ked treba navarit.. 😊
Na varenie a umývanie okien ako tu už bolo spomenuté. Lebo tie z celej duše nenávidím a nerada ich umývam
bud zehlenie alebo daco na varenie by bolo super!
najviac mi zaberá varenie...takže na varenia a ešte by sa mohol aj učiť s deťmi - skontrolovať úlohy, preskúšať, napísať diktát a samozrejme ísť na rodičovské....vypočuť si tie táraninky o tom ako škola nemá e...😒
ja neznasam zehlenie. tak taky na zehlenie by mohol byt. a nevadilo by mi, keby vedel aj okna umyt. 😀
Ma umývanie podlahy, ten som mala tiež. Po 5 rokoch, ale odišiel motor. Tak teraz umývam ručne. Ale na i robot vysávače nedám dopustiť. Mam dva a sú to moji najlepší kamoši 🙂 😀
Určite na "parovanie" ponožiek by sa mi zišiel. To je pre mňa jak za trest 😝😂
zehlenie, zehlenie. a este raz zehlenie. a skladanie pradla.
Zehlenie mi nevadi, ale ten na parovanie ponoziek by som brala za akukolvek cenu 😂
Na vesanie pradla,jeho nasledne zberanie,zehlenie a ukladanie do skrin
pre mňa je dosť drahy ale na vysavanie, zametanie, umyvanie ,sušenie,😉👍😍:fallen_leaf
Dámy, všetkým ďakujem za skvelé nápady, na čo iné by sa dali roboty využiť. No bohužiaľ, zatiaľ Roombu, ktorá chodí po stenách nemáme. Takže pavučiny bude stále treba vymetať iným spôsobom 😉
Avšak, okrem robotických vysávačov Roomba máme v ponuke aj robotické mopy Braava, ktoré po povysávaní dokážu podlahy pekne naleštiť. Ak o nich chcete vedieť viac, navštívte našu stránku www.irobot.sk alebo si pozrite tieto videá:
Braava 390t určená na mopovanie väčších plôch:
https://www.youtube.com/watch?v=M2fPRKzFF58
Braava jet 240 určená na mopovanie kuchýň, kúpeľní a menších miestností:
.. sekúnd)
umývanie okien ma ako prvé napadlo 😂😂 len ako by to cele všetko zvládlo asi katastrofálne 😀😀