Vraví sa, že čas sú peniaze. Ale ušetrený čas znamená aj viac zážitkov a krásnych okamihov strávených s vašimi blízkymi, priateľmi, rodinou, deťmi. Skúsili ste si niekedy zrátať, ktorá z domácich prác vám zaberá najviac času? A kde by ste v rámci časovej náročnosti zaradili vysávanie? Existujú workoholici. Ale poznám tiež pár "uprato-holičiek". Tiež patríte do tejto skupiny?
Mne najviac casu zaberie zehlenie a pranie, upratovanie kuchyne ;) Potom zbieranie pradla, odkladanie veci z kade tade a utieranie prachu a umyvanie dlazky, dokonca aj umyvanie okien je u nas castejsie :( Vysavanie ani nahodou nie, to je u nas rychlovka... cize nie na prvych 3-4 prieckach isto nie je :D Aj ked vysavac je u nas v pozore stale, v chodbe postaveni, cakajuci na nehody :D Totalny maniak som do upratanych ploch, proste nic nikde, vsetko ciste.. snaha zutulnovat prostredie povykladanimi predmetmi mi je cuzdia...
U mna varenie a vysavanie. To je na pol dna vzdy 😕
urciet varenie a niekedy vysavanie . vacsinou vydsavam kazdy den ale ked nahodou jeden vynecham tak to na druhy trva dlhsie ako obvikle
Varenie a vysavanie ;)
Varenie.
Vysávať nemôžem kvôli chrbtici.
Najviac času varenie žehlenie a najmenej vysávanie to zvyknu teraz deti
Najviac asi zehlenie, v dobe rokov 90tych by som povedala pranie no nastastie to uz robi pracka vsetko sama. Na druhom mieste je vysavanie, kedze byvame v RD a krpan rad vsetko melni a znasa, tak vysavam v priemere 3x denne.
Mne najviac zabera casu kuchyna...dokazem tam stravit aj hodinu dve ked sa zabudnem 😀 od umytia riadu vylozenia mycky umytia linky dresu sporaku po utretie ruadu ulozenia do kredenca az po spratanie potravin po vareni...potom zehlenie jednoznacne najhorsia cinnost neznasam pri robote len tak stat ja to proste nedokazem mam pocit potom ze som za ten zbytocne straveny cas pri zehlicke mohla urobit miliom veci zatial tak uz zehli len moj muz ked je tam uz kopa ze pada na zem 😀 a vysavanie?od kedy mame irobota tak aspon to mam o starost menej pri psovi a dietati si to uz neviem bez neho predstavit.
U mňa upratovanie , keď všade chcem mať čisto
Mám doma Roombu niekoľko rokov a bola poriadne drahá. Veľmi som váhala nad takou investíciou, ale s odstupom času, si ju neviem vynachváliť. Boli to moje najlepšie investované peniaze do spotrebiča. Keď ho pustím na koberec nechápem, kde sa toľko prachu berie, ale keby som to mala ručne vysávať do takej dokonalosti, asi by ma porazilo.
Rada by som podotkla, že hoci chválim tento produkt ide o moju skúsenosť a nemám nijaký záujem robiť niekomu či niečomu robiť reklamu.
@ivan_irobot najviac času mi zaberá varenie a nakupovanie nutných potravín pre rodinu, vysávanie je v pohode ja mám vorwerk kobolt vysávač a pár krát prejdem koberec a hotovo,nakoľko vysáva na princípe ako boli kedysi mechanické metly, z koberca sa vlastne vyčesáva vysávaním špina a nie ťahá, sú tam metličky čo sa krútia a berú špinu,. nechcem si robiť reklamu,ale je super.nemenila by som.
u mna varenie a upratovanie. S mojim hadam 30 rocnym vysavacom Miele mam povysavene velmi rychlo.
Varenie, vysavanie
rada upratujem a baví má to 😂 dokonca keď mám stres tak umývam podlahy. Mám aj i robot ale to len na detské izby, kde sú nízke koberce. Inak jeziskovi som písala, že potrebujem nejaký nový šikovný vysávač s dobrým výkonom a dlhou šnúrou. Tak už sa teším!!!
U nás to bolo asi vysávanie, minulý týždeň mi manžel kúpil irobot roombu a som max spokojná!!!
výsávanie? asi až na 4-5 mieste. Na prvom varenie a pečenie, na druhom umývanie riadu, potom robenie poriadku - ešte pred vysávaním, umývanie podlahy a až potom vysávanie....
pranie a zehlenie to najviac casu a vysavanie kazdy den musim pobehat na plavajucej podlahe hned vsetko vidiet a pri malom ... omrvinky vsade. Ale mame aku tycovy vysavac tak s tym lebo keby som mala kazdy den vytahovat 10x velky vysavac zapajat tak ma vystrie
@juliciz Ja si tiež vždy myslím, že zásobník na Roombe ešte nemôže byť plný, ale väčšinou ostanem prekvapený, z kadiaľ sa ten prach berie.
@bale1rinka Ahoj, každá Roomba má na spodnej časti dve kefy, ktoré fungujú rovnakým princípom, teda vlákna koberca prečešú a povysávajú nečistoty z hĺbky koberca, nielen z povrchu.
Pre MNA he upratovanie relax ale stale pokukujem po Irobotovi najviam uoratujem teda ja a ostatny clenovia riding su to botdekari😝
asi varenie, ale snazim sa varit na 2 dni minimalne.... a este upratovanie kuchyne a po malej a aj to vysavanie obcas, ale to mi pomaha manzel , ja skor priebežne denne vysavam po nej omrviny a spinky rucnym vysavacom......
U mnaa najviac času varenie a potom vysávanie a zmyvanie podláh. .lebo ja sa to snažím každý deň a pri 196m.. je to celkom makacka.....nemusela by som ale neznášam tie chuchvalce a fakt neviem odkiaľ sa to množi😁a keďže mám malé deti tak oni ako vietor to rozvíria všade tým svojim lietanim po dome😁potrebujem to ako moja mamka povedala to scifi...behajuce po chalupe😁ale snáď Ježiško vytuši čo by sa zislo😉
Mne najviac casu zabera varenie a nasledne umyvanie riadu😁vysavanie nemam v rebricku,to robi manzel,ale myslim,ze by bolo hned na druhom mieste😀a za tym nasleduje pranie a zehlenie