Každému z nás sa páči a vyhovuje niečo iné. A preto je aj každá domácnosť iná. Aké podlahové krytiny preferujete vy, milé dámy? Koberce alebo plávajúca podlaha? A ľutovali ste niekedy, ako ste sa rozhodli?
@mirage viac ich tam nebolo....🙂
my máme plávajúcu v celom dome, ešte aj v pivnici - zostalo nám tak sme položili do pivnice a tým pádom sme nekupovali dlažbu....dlažba je len v kúpelni, WC a vstupnej chodbe....
koberec máme len v obývačke....stačí.
Mame koberec, dlazbu a PVC. Najmenej roboty je s kobercom: povysavam, 2x rocne vytepujem. PVC aj dlazbu treba zakazdym povysavat aj zotriet...
Ako prvé sme mali koberec , no konečne už máme plávajúcu a sme spokojní 🙂
Ani jedno ani druhe. My mame v kupelniach, pivnici (okrem dvoch miestnosti), vstupnej chodbe a spajzy dlazbu, v obyvacke, medziposchodi, hostovskej, spalni a herni pre deti v pivnici parkety z praveho dreva a v detskych izbach a mojej pracovni pod strechou korkove parkety. D dalsej obytnej a vykurovanej miestnosti v pivnici, ktora je fitko su vinylove click parkety. Male koberceky mame len pri gauci, deti pri posteliach v detskych izbach. Inak nikde.
Sme spokojni.
@ivan_irobot Pekelny stroj sa uz mece. nevydrzala som to do zajtra. Vysava mi cely spodok domu. Za ca. 30 minut stihol dve najväcsie miestnosti.
my máme plávajúcu podlahu, ale deťom do izby sme dali väčší koberec, aby im bolo príjemné hrať sa na zemi.
Mame koberec len pred gaučom a ostatné dlažbu a nevidim rozdile ked musim vysavat tak všade ...
my mame plavajuce podlahy akurat pod stolikom stolom a v detskej maly koberec
Jednoznačne podlahy. Tiež mám pomocníka irobota. A čo sa týka podlahy do gáraže tam Vám odporúčam http://www.odolnepodlahy.sk/Garazove-podlahy.
mne osobne sa velmi pači plavajuca podlaha drevena a na tom pekny koberec. Zvyrazni to interier a je to moderne
najprv sme maly koberce teraz podlahu zatiaľ je to oboje.....🙂😉❤👏👍🐶🐱🐭🐻🐷🐧🐘🙉🌳🌴🍀🍂🌹🌷🌜🍏🍉🍒🥕🥑☕🍹