Dobré ránko. Týždeň s rodinou iRobot začína. Už máte dnes povysávané?

ivan_irobot
9. okt 2017

Týždeň s iRobot na Modrom koníku začína. Na Slovensku sa prví robotickí pomocníci od iRobotu objavili už v roku 2008. Aj napriek tomu sú pre mnohých veľkou neznámou. Je to úplne nová kategória spotrebičov do domácnosti a ľudia majú nielen veľa otázok, ale prirodzene aj veľa predsudkov. Celý týždeň bude toto fórum otvorené pre akékoľvek vaše otázky a reakcie. Časy sa menia, začnime šetriť čas a neotročiť vysávaním.

kupcovci
9. okt 2017

Dobre ranko,ano povysavane uz máme kedze po ranajkach deti nechali omrvinky.
Tesim sa na tyzden s irobot uz dlho po ňom pokukujem možno jezisko donesie pod stromček 🙂

jabucko
9. okt 2017

Jezkove zraky ... Este ma caka poranajkova spust😵

katarinka26
9. okt 2017

bre ranko, neuveris, ale ja som rano vysavala o 6 h 🙂 obyvacku .

anketkarka
9. okt 2017

Dobry den, taketo spotrebice nie su pre neznamou.Jeden som dostala pred par rokmi ako darcek na Vianoce,ked sa mi narodila dcera a chcela som setrit cas na upratovani.Po jej pokusoch s jedlom si super poradil s omrvinkami,ale pravidelnemu vysavaniu som aj tak neunikla.Mojmu spotrebicu upratovanie trvalo strasne dlho,naprasil na nabytok a po prestahovani do domu a zmene povrchu podlah,upadol do zabudnutia.Nie je to az taka dobra znacka ako iRobot,ale uz mam obavu investovat peniaze do takehoto spotrebica a mop by na nasich drsnych podlahach vydrzal tak max mesiac.Takze idem ja pekne radsej upratovat a zelam mamickam u ktorych je mozne taketo upratovanie,nech si to uziju a travia cas zabavnejsim sposobom ako upratovanim.

vevericka124
9. okt 2017

U nas vysava manzel ;)

gven22
9. okt 2017

Kedže sme sa nedavno presťahovali a mame všade podlahy, odrazu vidím toho prachu akosi viac... vysávam bohužiaľ niekoľko krat do týždňa :( nenecham svoje dieta hrat sa v nom, ak ked je to velmi otravne....

adel47
9. okt 2017

My máme zatiaľ lacnejšiu alternatívu........ale zatiaľ spokojnosť........idem z domu nechám spustené a len kukám koľko toho vyzbieralo a to sa priznávam že vysávam každý deň...pretože naša maly hľadosko behá s niečím stále v ruke či rožok,či tyčinky........takže u nás by sa momentálne v tomto období zišli skôr slepicky😁

matricia
9. okt 2017

Dobry den, dnes som este nevysavala, ale vysavam takmer kazdy den, obcas kazdy druhy, nasi chlapci sa stale snazia nieco narozsypat, namrvit po kobercoch.

henikav
9. okt 2017

Moj nazor je taky ze povysava celkom dobre, len neskutocne lezie na nervy hucanim a pobehovanim popod nohy, takze my sme ho zasadne vzdy "pustali na slobodu", len pri odchode z domu

anka2103
9. okt 2017

Zelam pekne rano s novym tyzdnom. A sama som zvedava,co mi prinesu nove info 😊

majocka24
9. okt 2017

Dobre ranko ano povysavane na 1 x a možeme za chvilku zas 🙂

ktrnv
9. okt 2017

Aj ja vysavam skoro kazdy den pri dvoch detoch je to nutne, sice iba obyvacku spojenu s kuchynou a jedalnou a zvysok domu podla potreby. My mame drevene dubove parkety po celom dome a ked sme kupovali vysavac, klasicky ale taky drahsi, tak moja podmienka bola aby mal "kefu z konieho chvosta" tie vlasky aby neposkodil drevene parkety a nie tu klasicku dsnu kefu. Neviem ci sa taky roboticky vysavac vobec predava, ak ano poprosim detaily, mozno pod stromcek...

nikushka1
9. okt 2017

Sedim so synom u dr a doma akurat maka nas fredo(roomba 960) 🙂 pri psovi a malom dietati pomocnik na nezaplatenie

ferihegy
9. okt 2017

Dobre ranko. U nas vysavam kazdy vecer ja. Pri dvoch malych detoch a 100m2 by som potrebovala vsak vysavac mat zapnuty asi nonstop. Starsi ma casto viac pod sebou ako v sebe a mladsi juuuuj neverim co s jednou malou okruhlou piskotkou dokaze na zemi vykuzlit :D. Nasa stara raroha huci ako diva a Jezisko nas na zozname robotickych vysavacov ani tento rok este nema. Jedine co ma tesi je moja neustupcivost a pri zariadovani domu som chcela mat vsetko co bolo mozne vo vzduchu, aby som si tou nasou starenkou 10 rocnou aspon trocha ulahcila zivot. Majte krasny den a ja idem zozbierat to co zostalo na zemi po ranajkach :D papa

michaela412
9. okt 2017

podľa mňa by umývačka riadu a roomba mali byť povinnou výbavou každej domácnosti 🙂 moja roomba vysáva vždy keď odchádzam do práce, super pocit, keď sa vrátim a je povysávané 😉

zoizoi
9. okt 2017

Dobrý deň 😊 Áno, povysávané. 👍 U nás to je každodenný rituál. Vysávam 2-3x denne. 😄 Svetlý koberec + malé dieťa 👧 nieje dobrá kombinácia. 🙈

zizka
9. okt 2017

Dobry den, ja mam roboticky vysavac inej znacky. V zasade som spokojna, ale uz poznam jeho muchy. Mojej mame sa vsak velmi zapacila ta moznost, ze vysavat za nu bude niekto iny a napisala Jeziskovi 🙂 takze ja teraz vyberam roboticky vysavac, ktory sa jej tento rok objavi pod stromcekom. Mozete mi, prosim, napisat vyhody IRobot a preco by som mala vybrat prave ten? Vdaka. Mama ma mensi clenity byt s prevahou pokrovcov s nizkym vlasom. Na mojom mi vadi, ze ma kefku len na jednej strane a pri naraze sa stoci vzdy dolava, takze do casti priestoru sa nedostane.

evyttka
9. okt 2017

My tiež povysavane,teda samo sa povysavalo aj pomopovalo 😂 vypýtala som si vianočný darček o pár mesiacov skôr,lebo náš drobček mi začína utekať z decky a staršia princezná papava pecivko po celom byte a už bolo vysávanie viac ako otravné...u nás ide viackrát denne minimálne v obývačke a kuchyni

ivan_irobot
autor
9. okt 2017

@ktrnv Dobrý deň, roboty zatiaľ na kefách konský vlas nemajú, a vlastne, tie klasické kefy používajú už iba nižšie série. Vyššie série majú špeciálne gumené valce, ktoré sú ešte účinnejšie ako tie pôvodné kefy, ale okrem toho sa takmer vôbec na ne nenamotávajú dlhé vlasy a chlpy, takže ich netreba tak často čistiť. A to je tiež veľká výhoda.

ivan_irobot
autor
9. okt 2017

@zizka Dobrý deň, zizka, sleduj naše ďalšie témy a dozvieš sa viac ohľadom funkcií a výhod. A ak by si aj napriek tomu mala po skončení tohto týždňa ďalšie otázky, veľmi rád poradím, napríklad aj na infolinke iRobot 0900 111 151. No a takisto si treba pozrieť našu stránku www.irobot.sk, kde je veľa veľa praktických informácií a videí.

ktrnv
9. okt 2017

dakujem. pozrem si to.

tatianasevcikova
9. okt 2017

Áno povysávané už mám..keďze dcérka štvornožkuje vysava sa u nas každý deň...a ešte máme psa🐶takže nie je o čom...ale takáto vecička by ma teda potešila😍

cathka
9. okt 2017

@ivan_irobot prosim o info o robot.mope brava, mop aj povysava omrvinky? ked mu v ceste stoji koberec, prip tenka rohozka, tak sa jej vyhne?

vvia
9. okt 2017

Baby a ma niektora roombu z tej 6tkovej rady. postacuje? pytam sa kvoli cene. a ak ano, tak ktoru z tychto? stacila by aj ta 605tka?

zizka
9. okt 2017

@ivan_irobot dakujem, budem to sledovat. uz len ta injformacia o gumenných valcoch je pre mna prinosna

deti95060810
9. okt 2017

teraz som dorobila všetky poriadky v dome...po 4 deťoch to dá zabrať.....brat má robot. vysávač a pochvaľuje si.....porozmýšľam,e aj my 🙂

monika11m
9. okt 2017

Ano uz o 9,00hotovo ,ešte budem čistiť krb tak po obede repete

simca06022011
9. okt 2017

Ja som si svoj iRobot kupila v 2010 :D Prave ma chudiatko 7 rokov a 2 mesiace, z toho cca 5 rokov je pekne v pivnici...

vvia
9. okt 2017
simca06022011
9. okt 2017

@vvia myslim ze diskusie o tom tu uz boli, lebo niekde som to riesila za tie "roky".
1) Pouzivala sa v byte, mohla ist len ked sme neboli doma, nakolko hukot priserny, trieskala do nabytku, vrcala... a teda pri malom dietati, som rychlejsie povysavala a upratala klasickym sposobom
2) treba ratat s tym, ze po prichode domov ju treba upratat, vycistit, vysypat...
3) treba mat pozbierane veci zo zeme, ako nahle mala nieco niekde hodila, ponozky chlapove ostali, zasekla sa, alebo to vlacila so sebou aeste na to spinu nazbierala, alebo oboje a casto netrafila spat do stanice, aby sa nabila..
4) Teraz sme v dome a neviem si to predstavit, nemam ju za prve kam zaparkovat aby nezavadzala, nekazila "vyhlad" atd a druha vec, tie velke plochy by cely den vysavala, obavy mam z toho, ze by sa aj vybila v polke vysavania. Plus poschodie mame a teda iba dole by vedela upratovat.. Pri tej cene teda nespekulujem s pokusom, skusila som roboticky umyvac okien, roomba je v pivnici, karcher pomocnikov kadejakych a ostala som verna klasike... Ako kym som nemala malu, doma bolo vsetko super, ja cez den stale v praci, bol to super pomocnik, nedala by som na nu dopustit, odlozila som ju na pol roka ked sme boli na MD, ale uz potom som sa k nej chcela vratit, kupila som novu bateriu ale neuchytila sa viac, perfektna je napr. na upratovanie pod postelami :D Velmi velmi som uvazovala o umyvacom robotovi, ale tam zase na velke plochy musi clovek doplnat vodu, prat handru .. nevycisti to samo. A ten hukot mne prekaza.